Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Možda smo prevazišli Miloja, al prije svih smo prevazišli ovu upravu. Ova uprava je pokušala iskorak sa Baharom i Dekijem al smo ostali bez lige šampiona, i da nisu tog "pedantnog stručnjaka" u poslednjem trenutku doveli izgubili bi i titulu.

Terzić i kompanija su dokazali da pojma nemaju. 

Možda ne igramo neki dopadljiv fudbal ali ovaj čovjek je vratio klubu slavu i ostvario višedecenijski san navijača. 

Kad dođe trenutak da ode nadam se samo da će zamjena biti neki renomirani stručnkak iz liga petice, a ne neki Bahari i Rijere koji vode klubove znatno slabije od našeg, u ligama koje nisu bolje od ovog našeg krša. 

Posted (edited)
13 minutes ago, СтелаРоса said:

Sve se slazem, uvek je bila prisutna politika u klubu i zato je glupo sad glumiti neku neutralnost. A druga stvar, kada se nekoj vlasti ovoliko drmala stolica u poslednjih 25 godina? Naravno da ce trenutnim desavanjima u zemlji biti pogodjen i nas klub, nemoguce je to odvojiti. Nije problem da politika bude prisutna u Zvezdi, ali ne zelimo politiku Aleksandra Vucica ni u drzavi ni u klubu, ni bilo gde drugde. Neka bude i sledeci prvi covek kluba iz politike, ali neka ne bude lice sa poternice koje viri iz guzice najvecem zlu koje ova zemlja ima, koji pokazuje krvavi srednji prst narodu, koji kaci slike predsednika u kancelarije kluba, koji dovodi na utakmice Vesica, Nedica i ko zna koga jos sve, koji preko kluba izvlaci novac raznim dilovima sa menadzerima, a od skoro i sa Ofk Beogradom gde je postavio svoju decu koja se takodje bave necasnim radnjama, itd, itd... 

Ok razumemo se ja i ti. Tebe sam citirao posto si se nadovezao na postove od gore .

Navijali smo za Zvedu i kad je bio ćaci Lukić DS, navijali smo i kad je bio ćaci Dzajic SPS...i tako ...

Ja I ti ne možemo da promenimo nista. Možemo da apelujemo okolini, pišemo ovako, ali da izbrišem gumicom terzica ne mogu i ako bi zeleo. Svima je jasno da je klub instrument drzave i da njum direktno rukovodi drzava, kao sto ce ga preuzeti i neka naredna  vlast koja dodje. 

Navijači su rekli svoje i to velika većina.  Od 20.000 ljudi u areni bar 17-18 skandira protiv vlasti. Meni veća satisfakcija ne treba. A i ovima kojima je to upućeno da su normalni sabrani bi neke stvari i videli šta narod misli. 

Opet kažem ne može pojedinac terzić ili neki novi terzić koji će doći,  pa i grupica od njih 200-300 na tribinama koji imaju interes da utiču na mene. Uvek je bilo i bice poltrona, ulizica i sad i za 5 -10 g....

Živimo u takvom okruženju da je sve usko vezano sa politikom.  Ne možeš da budeš portir a da nisi član ili da to oni ne znaju.  A zamisli  tek da vodiš najveći klub Iz koga se isisavaju pare i da budeš nezavistan. To bi bilo super, ali u nekom drugom vremenu...

Ja volim zvezdu, volim njene boje, volim istoriju, volim Pančeva,Mihajlovića,Jugovica...volim 91 godinu...Terzić da mi ogadi klub.  Nikad.

Edited by No name
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Odvratno sporo igramo, sporo, slabo u duelima, 3 sprinta i kraj. Pikamo neki futsal pred golom protivnika... Kopraju dr Sokratesa i Brazil iz 82. Treba da ih bijemo u trenutnoj situaciji 5:1, umesto da crknuti igraci drhte, da li ce Natho da im metne gol u 95. minutu. Pafos me prizemio, jedino dobro, po meni je bilo izdanje protiv Leha u gostima, posle toga, sranje od fudbala.

Edited by Miloš 52