Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I da smo otisli u produzetke tamo bi smo sigurno primili jbg.A za penale ne bi imali snage.
Gromovnik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Issey said: Sva 3 gola su dali na user, koliko god dva bila lepa... Šteta što će ova bezvezna ekipa igrati LŠ... Više se valjaju po terenu nego što igraju... Mozemo da pricamo sta hocemo , ali su oni u ove 2 utakmice bili manje los tim. I dalje je otisao manje los, a ne bolji tim. A to govori kakvi smo mi, ako su oni bezvezna ekipa. 3
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od celog dvomeca jedno dobro poluvreme i to kad smo krenuli na sve ili nista. Pre svega nas je ocajna igra iz prvog meca kostala ovog ispadanja. Posto Terzic sigurno nece otici iz kluba, neko mora da snosi odgovornost i to po meni treba da bude Milojevic. Nekako i simbolicno s obzirom da je prvi put ispao iz kvalifikacija od kako je na klupi Zvezde. On ne moze i ne zna bolje od ovoga, a i nama treba nesto drugacije. Nije ni LE losa.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo se moglo igrat jos 3 dana i opet Zvezda ne bi postene sanse napravila. Majstor ima 3-4 puta skuplju i individualno jacu ekipu, ovi su talentom bolno limitirani al je takticka spremnost i uigranost Kiprana jedno 7 puta iznad Zvezde. 2 1
Starakajla Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Rade isto sto i mi kada imamo povoljan rez protiv velikana. Koji si ti dečko idiot
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Bejn said: Izvinjavam se. Mnogo sam besan i nervozan. Ma nista i moje pitanje se moglo protumaciti kao provokacija.Bilo mi je cudno 4 minuta a jesu se valjali u pm. Nego sam bio stava da nam skrati mucenje.
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago MMM, tj Marin, Mrkela i Miloje napolje odmah, da ih ne gledamo više. Ovog glavnog cemo morati bar jos neko vreme, dok mu gazda ne zglajzne 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rade nas kao malu decu. Smešno je ovo gledati. Još jednom.. MARS IZ KLUB TERZICU LOPOVE MARS IZ KLUBA TRENERSKI DUNSTER U MARS IZ KLUBA MRKELA I MARINE!! Hoćeš LŠ ubacujes Kataija Sa klupe jer nemaš koga.Vezni red,nemaš koga,ofanzivno vezni desetka..nemaš koga...koga ste vi doveli nesrećnici i secikese??? Prospes 10 miliona neke Barbike i Milsone koji nisu ni za SL a kamoli LŠ. Ali bitno je da se vrti lova i da kumovi pune džepove. I posle me pitaju što ne uzimaš više sezonsku? Hahaha 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Arnautović trenutno nije mi za drugu ligu.ako ga je trebao uvoditi onda na nekih 10' kraja a Duartea pustiti u igri do tada.Baš početnički potez trenera. Radonjić je donio bolju igru ali uzalud. 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Tri loša poluvremena, jedno odlično. Više sreće drugi put. Ne znam koje je to jedno odlično. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko me dusa boli sto nismo otisli u produzetak.. jezivo tezak poraz 2
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nista od po novog dzipa za Masu i Konstadina ove godine. Nista bolje klub ne zasluzuje kada mu predsednik sedi sa Nepomenikom koji nije izvizdan i isteran sa stadiona. 4
Brajant Danston Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ostvarila mi se želja da ovi ekipu gledam u Ligi Evrope. O sezoni ću pričati kada vidim dokle doguramo tamo. Mislim da je još posle prvog meča bilo jasno da ne možemo da prođemo Pafos, dvomeč je izgubljen u Beogradu. I da, neki moj opšti utisak je da nam za recimo tu Ligu šampiona treba bolji veznjak od Elšnika. I doprinosu ostalih igrača nekom drugom prilikom, uz konstataciju da mi se mali Milosavljević baš sviđa, ali liči mi da Šerif i on koliko sutra napuštaju klub.
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Nista od po novog dzipa za Masu i Konstadina ove godine. Nista bolje klub ne zasluzuje kada mu predsednik sedi sa Nepomenikom koji nije izvizdan i isteran sa stadiona. Kako da ti kazem ali dzipovi su vec kupljeni, a pare koje su vec potrosene od LS cemo nadoknaditi nekom prodajom sta sad da se radi
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Ne znam koje je to jedno odlično. Ovo zadnje, ubili smo ih.
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kurac Terzo, oči da isteraš. Manje para za tebe i gazdu ti. Jebo te onaj što te doveo, jebo te generalštab 2
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Po meni, nezasluzen remi. Samleli smo ih u drugom poluvremenu, nakon faula tiknizijana samo mi se Strazbur javio pred ocima 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, berti said: Kurac Terzo, oči da isteraš. Manje para za tebe i gazdu ti. Jebo te onaj što te doveo, jebo te generalštab Jebo ga trener i filozofija koju sprovode.
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, suptil said: Kolike su bile premije za ulazak u LS? Za Terzu 3 miliona, Mrkelu 1, a za igrace ne znam 3
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Po meni, nezasluzen remi. Samleli smo ih u drugom poluvremenu, nakon faula tiknizijana samo mi se Strazbur javio pred ocima Nepotrebno smo gubili lopte i time im stvarali priliku da postignu gol.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Koliko me dusa boli sto nismo otisli u produzetak.. jezivo tezak poraz Jesi gledao zadnjih 20 minuta?Igraci Pafosa trce lete a nasi se vuku. Druga stvar sto su oni odmah krenuli sa odugovlacenjem kad su izjednacili.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utisak veceri mi je da je Veljko Milosavljevic delovao kao da ima 30 godina a Milos Veljkovic kao da ima 18. Klinac nema sta da sedi na klupi, starter.
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, bodo said: Arnautović trenutno nije mi za drugu ligu.ako ga je trebao uvoditi onda na nekih 10' kraja a Duartea pustiti u igri do tada.Baš početnički potez trenera. Radonjić je donio bolju igru ali uzalud. Neko je napisao da ce biti Ailton 2 i ja sam se samo nasmejao. Ali on deluje toliko nezainteresovano. Inace ima takav govor tela, ali za sada stvarno nista. Videcemo. Trtimo se da smo bolja ekipa ali nismo to pokazali. Autogol i gol iz penala za 180 minuta su malo. Utisak o samoj igri bas gorak. Sa Milojevicem i nece biti bolje od ovoga, to nam je sto nam je. 1
Recommended Posts