suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sramotno ispadanje. Sramotna igra u Beogradu. Za ovo veceras prelazna ocena. Usrali smo se sami sebi. 1
magiko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Zadovoljan sam, caci klub zasluzeno ispadanje Edited 6 hours ago by magiko 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Arnautovic mister invisible. Video ga jedino kad je zakukao kod Olivera. 3
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: 4 minuta produzena a evo 10 minut?Logika? Nadoknada je počela na 90.50 jer se nije igralo posle gola do tada, a prekid je trajao oko 5 minuta posle toga. 2
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kad si sns prćija onda prođeš ovako. Nadam se da će ćaci trener da nakon meča podnese ostavku a sa njim i ona ćaci gorila od direktora pa neka se zajedno busaju u grudi. 3
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: 4 minuta produzena a evo 10 minut?Logika? Pa verovatno zbog valjanja, tuče, foliranja , odugovlačenja. Jaka logika.
dunaj95 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 180min nismo napravili šanse protiv jedne šabanske ekipe ... Miloje je NULA od trenere... 4
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: Arnautovic mister invisible. Video ga jedino kad je zakukao kod Olivera. Ne moze da potrci 1
Мџе Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Poraz trenera. Igrači crkli, pao fokus, Veljković ima žuti, Elšnik jedva diše i ti čučiš sa Miloševićem bistriš taktiku. Sveukupno kriva uprava sa nedovodjenjem štopera zimus i krila na vreme ovog leta. 8
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Bejn said: Pa verovatno zbog valjanja, tuče, foliranja , odugovlačenja. Jaka logika. Dobro samo sam pitao jbt.
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ključ utakmice Milojević koji ne vidi da mu ekipa pada oko 75-80 min gde svaku loptu igrači pafosa kupe. Covek gleda i nista ne menja. To je do trenera. Izmene pravi kad smo primili gol. Šerif potpuno beskoristan ulaskom Arnautovica. Elsnik ukopao sredinu i Radeta. Jbg. Nije loše ni Liga Evrope...da vidimo šta tu možemo. 1
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Utisak je da smo mi zasluzeno ispali, a Pafos nezasluzeno usao. 11
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, suptil said: Sramotno ispadanje. Sramotna igra u Beogradu. Za ovo veceras prelazna ocena. Usrali smo se sami sebi. Koja prelazna ocena. Igrali smo 20 minuta drugog poluvremena i to je to. Milojević nije smeo da uvede nikog sa klupe, jer nije imao dovoljno iskusnih igrača, a kukavica je da uvede Kostova ili Bađa.
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Možda ne bi bilo loše da ove sezone izduvamo i u prvenstvu, drugačije ne verujem da bilo šta može da se promeni.
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Teska blamaza. Babika bas los, kuburi sa fudbalskom inteligencijom. Ogromna steta. Radoinja u prvih 5 minuta par losih postavljanja i odluka posle vise nego dobar. Izgubili smo u Beogradu mada i ovaj pad koncentracije je nedopustiv. Bice tajac u avionu. Cekamo Terzicevu izjavu i prodaje. 1
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: Dobro samo sam pitao jbt. Izvinjavam se. Mnogo sam besan i nervozan.
Saxon01 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Prvo poluvreme sramno, drugo poluvreme odlicno. Beograd sramotno. Izgubili od losije ekipe. Odvratni su . Na kraju onaj gol ... Mislim da je vreme za rastanak, ali sam siguran da ce gosn trener da ostane na klupi . Barem se necemo blamirati protiv velikana. Bravo momci za borbu. Srecna nam LE. Terzic place , eh vec je trljao ruke za 25 milionceta... Ovako morace da padnu dve tri prodaje , taman da se pokrpi " rupa" u direktorovom sanducetu . Ah da, ko je doveo Babiku i Milsona za 10 miliona, u zatvor! Transfer politika NULA i neko mora da plati za to ! Edited 6 hours ago by Saxon01
Recommended Posts