Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
40 minutes ago, marko_pantelic said:

Lucic je 2-3 odlicne sanse napravio takvim da i ne izgledaju kao neke sanse.

Ajde, ipak ulazi u sansu...ali ovo je nivo ispod onoga sto nam treba.

Lucic bi mozda mogao da igra nekog desnog spoljnog u situacijama gdje se zestoko branimo, da trci gore dole vrsi pritisak i slicno.Sa ovako skromnom tehnikom nema sta da trazi protiv iole ozbiljne ekipe u evropi.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Maksim said:

Lucic bi mozda mogao da igra nekog desnog spoljnog u situacijama gdje se zestoko branimo, da trci gore dole vrsi pritisak i slicno.Sa ovako skromnom tehnikom nema sta da trazi protiv iole ozbiljne ekipe u evropi.

Slavoljub Srnić 2.0

Posted

Lučić je čak i solidno visok, ima dug korak, defanzvno je zaista odgovoran i može da trči 90 minuta, stvarno šteta što baš ništa sa loptom ne uspeva da uradi... On je još i najbolji bio kada je tek debitovao kod Bahara na levom krilu, jeste iritirao beskonačnim lažnjacima i lošim decision making-om, al' je čak i takav bio konkretniji i opasniji nego sada.

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Guru said:

On je još i najbolji bio kada je tek debitovao kod Bahara na levom krilu, jeste iritirao beskonačnim lažnjacima i lošim decision making-om, al' je čak i takav bio konkretniji i opasniji nego sada.

Kod Bahara je najbolje zalamao ❤️

Legenda kaže da je Vokera i oterao iz Sitija 

Edited by Molina23
Posted (edited)

@Markoss 

Jel znas kakav je status oko golmana Popovica? Na transfermarktu pise da je nas igrac i da smo platili 900 hiljada. Znam da je bila ona prica da je grupa blokirala transfer jer na nekom snimku peva navijacke pesme Partizana, pa sad ne znam da li je ili pogresna informacija transfermarkta ili da je nas igrac ali da cemo ga samo prodati dalje ili da ipak "sme" da igra za Zvezdu. Cisto u sportskom smislu bas ozbiljan golman i ne bih imao problem da ga parkiramo negde da bi jednog dana zamenio Mateusa. 

Edited by Milko Miller
Posted
38 minutes ago, Guru said:

Lučić je čak i solidno visok, ima dug korak, defanzvno je zaista odgovoran i može da trči 90 minuta, stvarno šteta što baš ništa sa loptom ne uspeva da uradi... On je još i najbolji bio kada je tek debitovao kod Bahara na levom krilu, jeste iritirao beskonačnim lažnjacima i lošim decision making-om, al' je čak i takav bio konkretniji i opasniji nego sada.

Lucic je i u omladincima bio spor. Posle dve teske povrede je toliko i sporiji. Ali voli da trci, i generalno ume kolko tolko da procita neke situacije u defanzivi. Nije toliko besmisleno probati ga na zadnjem veznom, ali svakako mislim da nije kvalitet za Zvezdu i da bi bilo najbolje za sve da se rastanemo na leto.

@Milko Miller Popovic je nas igrac. Imacemo 50 posto od transfera kada iz OFK Beograda ode preko, a izvesno ce otici sad na leto. Tako da, nece on braniti kod nas. Dobar je golmancic, dobar i momak, ali jebiga. 

• Thanks 1
Posted

Radanović je najtalentovaniji golman još od Rajkovića. Mislim da će već sledeće sezone biti deo rotacije sa Mateusom. Ozbiljna golmančina! 

Nemojmo od Lučića praviti Srnića. 🙂 dobar je momak, naše dete.. lepo i od našeg kluba što ga nisu šutnuli nakon teške povrede, ali mislim da je vreme da svako krene na svoju stranu. 

Posted

Pa nema sta golmani da se rotiraju. Savo treba da brani u Graficaru sve dok je Mateus u Zvezdi, eventualno da mu srede OFK Beograd kad se proda Popovic. Nema poente da sedi na klupi i nosi vodu Mateusu. Za to imamo ovog Gutesu, toliko decko moze da odradi. 

Posted
18 minutes ago, Markoss said:

Pa nema sta golmani da se rotiraju. Savo treba da brani u Graficaru sve dok je Mateus u Zvezdi, eventualno da mu srede OFK Beograd kad se proda Popovic. Nema poente da sedi na klupi i nosi vodu Mateusu. Za to imamo ovog Gutesu, toliko decko moze da odradi. 

Biće utakmica u julu i avgustu gde po pravilu rotiramo svih 11.. Da zakači bar 5,6 utakmica u prvom timu tokom leta i jeseni + tu je Grafičar za dvojnu registraciju, pa i LŠ za mlade.. Videćemo, po onome što sam čitao imaju ga u planu, a i prema onome što sam gledao stvarno je kvalitetan golman. 

@crni96

Nije Guti nikad bio veliki talenat, ali se svojim radom izborio za ovo mesto između 2/3 golmana.. Nije on ni mlad 24 godina ima, ali je idealan za ovo što nam treba, zadovoljan on, zadovoljni mi. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Markoss said:

Pitah te skoro al nisi mi odgovorio,znam da pratis mladje. Kakav je golman Malinovski? Kazu da ocekuju dosta od njega.

Posted (edited)
On 5/16/2026 at 12:34 AM, Brajant Danston said:

Gledao sam više puta Tanjgu na koji način priča o pokojnom Mihi, imam utisak da se radi o veoma dobrom čoveku.

Ne ulazim sad u njegove trenerske kvalitete, ali treba reći i to da je Voša imala i ljude sa licencom na klupi, pa su retko kada uspevali da budu na drugom mestu. Naprženo su odigrali finale, svaka čast na tome, ali nekako im se baš vidi da su mali klub. Pre svega zbog onog lika što im je u velikom finalu Kupa sedeo tik do predsednika.

veći je problem taj predsednik nego ko sedi pored njega

Edited by Perkos2
Posted (edited)
9 hours ago, Ebuka said:

Pitah te skoro al nisi mi odgovorio,znam da pratis mladje. Kakav je golman Malinovski? Kazu da ocekuju dosta od njega.

Cuo sam za tog malog, al ga nisam gledao. Ima vremena za njega, brani u pionirima. 

Btw, Tanjga je bas, bas, bas mutan lik. Ima dosta jaka ledja u nekim krugovima za koje ne bi ni pretpostavili. 

Edited by Markoss
  • Like 2
Posted

Malinovski je slična priča kao košarkaš Pokuševski, 5-6 generacija belogardejaca koji su završili u vreme Kraljevine na Kosovu, ima sjajnu građu ali ne znam ko i kako radi sa golmanima u mlađim kategorijma FKCZ 

Posted

Onaj iz Ferencvaroša što se spominnjao pred finale, i nije toliko grozan. Pogotovo ne za te pare koje su se spomminjale u tom tvitu.

Dobar prekid, šut. Stalno ideja za pas prema napred, gde ume na lep način da uposli saigrače. Ali da bi takav veznjak imao smisla, moraš da imaš krila/napadače i bekove, koji trče u prostor. Ako mislimo da zadržimo ove što stoje u mestu i blenu u tebe, tražeči loptu u noge, piši propalo.

Posted
1 minute ago, Small Owl said:

Mediji pišu da je Deki kandidat za trenera PAO. 

Ma neka Mister putuje, to me ne dotiče toliko. Bitno je da se pametno odradi prelazni rok na terenu. 

Ovo što Deki radi može bilo ko. Iskreno nikakvog pomaka nije donio u odnosu na prvi mandat, osim što su u prvom mandatu po domaćim terenima gazili, dok sad čak i to nisu. Evropu je Miloje odrađivo, bodove skupljo, Deki nastavio do ključne kao i prošli put do Haife. 

Posted
1 hour ago, crni96 said:

Ma neka Mister putuje, to me ne dotiče toliko. Bitno je da se pametno odradi prelazni rok na terenu. 

Ovo što Deki radi može bilo ko. Iskreno nikakvog pomaka nije donio u odnosu na prvi mandat, osim što su u prvom mandatu po domaćim terenima gazili, dok sad čak i to nisu. Evropu je Miloje odrađivo, bodove skupljo, Deki nastavio do ključne kao i prošli put do Haife. 

Bukvalno su nebo i zemlja igra jesenas i ovog proleća.

Posted
45 minutes ago, crni96 said:

Pobedili smo svaku u Superligi dok titula jos nije bila matematicka sigurna sem utakmice protiv Panceva (teoreticari zavere bi rekli da namerno nismo pobedili da bi protiv Partizana mogli da slavimo titulu), dva puta 3-0 u derbiju, osvojili smo kup i u Evropi pobeda protiv Malmea, X protiv Selte, pobeda i poraz protiv Lila. Ne moze se reci da su rezultati bili fenomenalni (za to je ipak bio potreban prolaz protiv Lila), ali tvrdnja da bi svako ovo mogao da radi mislim da je malo ekstremna. Doduse stoji da ce najveci test za Dekija biti kvalifikacije na leto, pogotovo sto cemo najverovatnije tri puta biti (veliki) favorit. Iako meni licno ne smeta toliko Liga evropa i cak vise volim da pratim kad igramo to takmicenje. 

• Like 1
Posted

Nije mi mjerilo domaća liga. Jbg pogledaj raspali Partizan i Vošu gdje igrači posle 70 min sami traže izmjene. Bukvalno stvarno mislim da bi bilo koji trener sa ovom Zvezdom dominiro u domaćoj ligi.

E sad će mi neko spomenuti Bahara pa da se nadovežem da bi i on preuzeo 1 poziciju da je ostao. Bukvalno smo 5x jači od svih. To i naš doktor Terza tvrdi. 💁‍♂️

• Like 1
Posted (edited)
On 5/17/2026 at 9:12 PM, Petkovic Miroslav97 said:

Nemojmo od Lučića praviti Srnića.

U pravu si. Srnić je imao ozbiljan doprinos kao vodonoša bez talenta, u ofanzivi. Čak i dao jako važan gol.

Lučić je dečko ne samo igrač manje nego je i štetan po svoj tim jer svojim kiksevima na predaji lopte najpre ubija ritam ekipe a onda izlaže odbranu kontra napadima.

Edited by JPM