Ikac Posted May 19 Posted May 19 On 5/16/2026 at 3:02 PM, crni96 said: Vremena se mijenjaju, koliko se sjećam tog perioda a sjećam se.. Bazel je bio sila, Bolton stabilan premijerligaš, recimo Tromzo je bio opasna ekipa u to vrijeme, pogotovo za nas.. bili su kao sada Ludogorec možda, Braga klasika uvijek.. tako da, ne mijenja baš sliku da je bilo prije lakše. Još opasniji je bio onaj teren na kraju univerzuma, realno tu utakmicu treba izostaviti iz bilo kakvih poređenja. Takođe, poređenja dosta padaju u vodu sa obzirom da je od sezone 2009/10 promenjen sistem kvalifikacija i podeljen na put šampiona i tzv. ligaški put. Samim tim, nestala je mogućnost da ti padnu trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe iz liga petica, plus si zbog toga bio bliži listi povlašćenih timova. Ne znam sad tačno kad je počeo prethodni sistem, sećam se da smo u poslednjem (trećem) kolu za plasman imali Milan (osvajač LŠ te sezone), Bajer Leverkuzen (finalista), PSV (polufinalista), Rangers (finalista Kupa UEFA) i Dinamo Kijev. Sad imaš Pafos, Bode itd. koji nisu za potcenjivanje, ali svakako nisu ni blizu renomea navedenih klubova.
Maksim Posted May 19 Posted May 19 1 hour ago, JPM said: U pravu si. Srnić je imao ozbiljan doprinos kao vodonoša bez talenta, u ofanzivi. Čak i dao jako važan gol. Lučić je dečko ne samo igrač manje nego je i štetan po svoj tim jer svojim kiksevima na predaji lopte najpre ubija ritam ekipe a onda izlaže odbranu kontra napadima. Dva gola, da ne zaboravimo bombu protiv Krasnodarcana. 1
Markoss Posted May 19 Posted May 19 Balevic je slabiji i od Draskica i od Radanovica. Besmislen potez, verovatno da se ucini OFK Beogradu.
Petkovic Miroslav97 Posted May 19 Posted May 19 Od Draškića ne bih rekao, tu su negde. Balević već dve sezone brani 25+ utakmica u Super ligi a ima tek 18 godina. Po meni ok potpis, doveli bi smo potencijal, pa videćemo da li će biti nešto od njega.
JPM Posted May 20 Posted May 20 (edited) Koliko su mi smešni ovi naslovi u novinama kako Velikan odvodi Stankovića iz Zvezde. A velikan je Panatinaikos... ok, da je košarka u pitanju. Pošto je fudbal, velikan u ovom slučaju je Zvezda. Edited May 20 by JPM
crni96 Posted May 20 Posted May 20 58 minutes ago, JPM said: Koliko su mi smešni ovi naslovi u novinama kako Velikan odvodi Stankovića iz Zvezde. A velikan je Panatinaikos... ok, da je košarka u pitanju. Pošto je fudbal, velikan u ovom slučaju je Zvezda. Pa dobro jbg velikan je, kako nije? Grčki velikan, kao i mi srpski??
JPM Posted May 20 Posted May 20 19 minutes ago, crni96 said: Pa dobro jbg velikan je, kako nije? Grčki velikan, kao i mi srpski?? Mi smo evropski velikan. Oni su grčki.
crni96 Posted May 20 Posted May 20 26 minutes ago, JPM said: Mi smo evropski velikan. Oni su grčki. Jest 😅
JPM Posted May 20 Posted May 20 41 minutes ago, crni96 said: Jest 😅 Ne razumem sta je smesno. Svi evropski sampioni su legendarni klubovi.
crni96 Posted May 20 Posted May 20 1 hour ago, JPM said: Ne razumem sta je smesno. Svi evropski sampioni su legendarni klubovi. Ma postujem to sve al to sto je bilo tada iskreno me i ne dira baš.
dunaj95 Posted May 20 Posted May 20 @crni96Jbg baš je neozbiljno kad navijač bilo kojeg kluba kaže da ga ne "dira" istorija vlastitog kluba ...još ako je ta istorija slavna i velika kao naša... Pa skoro svaki trener stranog kluba u LŠ i LE svih ovih godina od kada igramo osvrnuo se na Evro titulu, tradiciju, istoriju kluba... Onda je po toj logici Panata prosječan grčki klub, jer ljudi godinama nisu blizu titule u Grčkoj... A svakako su velikan jer imaju, mislim, preko 20 titula...
crni96 Posted May 20 Posted May 20 2 minutes ago, dunaj95 said: @crni96Jbg baš je neozbiljno kad navijač bilo kojeg kluba kaže da ga ne "dira" istorija vlastitog kluba ...još ako je ta istorija slavna i velika kao naša... Pa skoro svaki trener stranog kluba u LŠ i LE svih ovih godina od kada igramo osvrnuo se na Evro titulu, tradiciju, istoriju kluba... Onda je po toj logici Panata prosječan grčki klub, jer ljudi godinama nisu blizu titule u Grčkoj... A svakako su velikan jer imaju, mislim, preko 20 titula... Nije da me ne dira, ok pogrešno sam se izrazio. Al jbg nisam ljubitelj da je svaka druga znas ti sta smo mi 91 uzeli? Ok postujem, al to je davna proslost. Cak sta vise ja sam 96 i evo 30 punim ove godine. I glupo je reci da smo velikan ako pricamo o danasnjem fudbalu i sutuaciju sirom evrope? Zasto se izdvajamo toliko od te Panate koliko god ih ne bio ljubitelj za neki danas koeficijent ili igraca koji bi otisao negdje igrat? Dal je bsk velikan srpakog fudbala? Jeste al ih nema nigdje, kao ni nas u zavrsnici bio kojeg evro takmicenja. 1
dunaj95 Posted May 20 Posted May 20 3 minutes ago, crni96 said: Nije da me ne dira, ok pogrešno sam se izrazio. Al jbg nisam ljubitelj da je svaka druga znas ti sta smo mi 91 uzeli? Ok postujem, al to je davna proslost. Cak sta vise ja sam 96 i evo 30 punim ove godine. I glupo je reci da smo velikan ako pricamo o danasnjem fudbalu i sutuaciju sirom evrope? Zasto se izdvajamo toliko od te Panate koliko god ih ne bio ljubitelj za neki danas koeficijent ili igraca koji bi otisao negdje igrat? Dal je bsk velikan srpakog fudbala? Jeste al ih nema nigdje, kao ni nas u zavrsnici bio kojeg evro takmicenja. Ma slažem se kada se govori iz konteksta aktuelnih rezultatima u Evropi ... al' o "velikanima" se najčešće priča kroz prizmu trofeja, što domaćih, što Evropskih... Npr ne možeš reći za Glazgov Rendžers da nije velikan, jer ga nema nigdje 10ak i kusur godina... ili naše komšije Partizan, ma kakvi god sada da su... Eee naravno što naš narod kaže ...ima pop nad popom... A mi smo velikan po svim parametrima, domaće titule, kupovi, broj učešća u Evropi, broj pobjeda, u svim tim parametrima smo oko 20og mjesta na vječnim listama... 2
crni96 Posted May 20 Posted May 20 Pa to ti kažem. Ako su naše komšije velikan onda je i Panata. Samo u svom dvorištu. Lik je u postu napisao ide Deki u velikana, kad ja ono Panata? Pa brate velikan je jbg 😆 Ajd da ne zatrpavamo ljudima temu s glupostima 😁 1
crni96 Posted Friday at 06:21 AM Posted Friday at 06:21 AM Baš me zanima večeras atmosfera i proslava titule. Nešto mi miriše da ćemo podbacit na tribini ozbiljno.
Molina23 Posted Friday at 01:41 PM Posted Friday at 01:41 PM Odličan dres, vrlo zadovoljan. Crvena leđa i šorts all the way.
fradler Posted Friday at 01:48 PM Posted Friday at 01:48 PM Propao transfer Ovusua u Plzen jer su rezultati lekarskog pregleda pokazali da je zapušten, neuhranjen i ima velike nedostatke vitamina i kalijuma.
crni96 Posted Friday at 03:22 PM Posted Friday at 03:22 PM Svidja mi se. Sjecam se onih toyota kad su zigara i basta igrali, taj mi je i dalje no1 uz pils
Starakajla Posted Friday at 03:38 PM Posted Friday at 03:38 PM meni je bas krs dres. Podseca na onaj privremeni Puma dres sto smo imali nekad davno.
suptil Posted Friday at 06:00 PM Posted Friday at 06:00 PM 2 hours ago, Starakajla said: meni je bas krs dres. Podseca na onaj privremeni Puma dres sto smo imali nekad davno. Malopre bio u shopu. Bas mi se svidja dres. Kupicu ga.
dunaj95 Posted Friday at 06:23 PM Posted Friday at 06:23 PM Stvar je ukusa... neko voli kada na dresu dominira bijela...neko crvena..neko široke..neko uske pruge.. Meni se kod makronovih dresova sviđa što su unikatni, tematski i pravljeni samo za nas... I ovi su dresovi puni detalja...
Small Owl Posted Friday at 06:44 PM Posted Friday at 06:44 PM Sad da me pitaš u čemu je razlika u odnosu na prethodni, izuzev kragne (i ovih nekih mrlja), jebo mater ako bih skontao. Ali OK, prihvatljivo.
dunaj95 Posted Friday at 07:06 PM Posted Friday at 07:06 PM 22 minutes ago, Small Owl said: Sad da me pitaš u čemu je razlika u odnosu na prethodni, izuzev kragne (i ovih nekih mrlja), jebo mater ako bih skontao. Ali OK, prihvatljivo. 1
dunaj95 Posted Friday at 07:12 PM Posted Friday at 07:12 PM (edited) 1.Širina pruga...2.rukavi komplet crveni... na prošlom rukavi "prugasti" kao i dres... 3. leđa na 26/27 crvena ...na prošlom bijela...4. "Pravougaonik" za Gasprom skraćen sa strana crvenom prugom koja se ne prekida kao na prošlim.. 5. Potpuno simetričan dres, za razliku od prošlog na kome se "igralo" sa rasporedom i debljinom pruga... O detaljima da ne govorim... Bukvalno dva potpuno različita dresa... Jedino zajedničko što je naš i što je crveno bijeli 🙃 *liči na dres 2024/25 ...mene podsjeća na Atletikove dresove.. Edited Friday at 07:22 PM by dunaj95
Recommended Posts