Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)
39 minutes ago, Valensija said:

Kako prije mnogo godina, tako i sada. Radujem se i tugujem sa voljenim klubom. Tako da, zaista ne vidim potrebu da mi niko “otvara oci” u vezi toga.

Svako neka radi i misli onako kako osjeca. Ja cu, ovako neznaven, da nastavim dalje sa svojom Zvezdom. Ostalima, siroko polje…

Jel ti neko brani da voliš i navijaš za voljeni klub? Nama nešto starijima su oteli klub za koji smo navijali ali to jedna grupa novopridošlih na ovom forumu neće da prihvati kad mi ukažemo na to,već kreće sa podmetanjima i prozivkama. 

Edited by Perkos2
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Kod Piksija, Toplice, Den Tane i Kokeze bilo brutalno zezanje 😂

Zvezda postoji od 1945 i prolazila je kroz razne periode i razne režime. Bilo je tu i masovnih ubica i vladara golog otoka, šefova udbe, raznih secikesa i sitnih šibicara ali i gospode i svetski priznatih sportskih radnika. Ovi danas su samo produžena ruka ludaka koji uništava Srbiju a bez Srbije nema ni Zvezde, kad ih jednog dana ne bude više u klubu završičemo kao Ofka 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
On 5/13/2026 at 4:45 PM, Markoss said:

Zasluzeno. 

Odlicna utakmica. Bas sam uzivao. Iskreno ne pamtim bolju utakmicu srpskog fudbala u poslednjih xy godina.

Овако из прве ми паде на памет онај дерби 3:2 на Маракани кад је пијани Мрва Јовановић дао аутогол. Митровић и Марковић играли за њих, Лазовић и Милијаш за нас. 

• Like 1
Posted
7 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Moguce. A moguce i da ne. 
Ipak, od 1991 pa do sad ovo je najuspesnija Zvezda koju si gledao i to ne samo u domaćoj ligi, nego i u Evropi. 

sam kažeš da je možda da a možda ne, već sam pisao da ja ne gledam klub samo k roz trofeje koji se osvajaju i da na osnovu toga neću blanko podržavati sadašnju upravu, ko voli neka uživa samo vidimo svi da je sve manje ljudi i u samom kopu na severu a ostale tribine zvrje prazne uprkos kartama koje se dele po državnim firmama besplatno.  

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 hours ago, Perkos2 said:

Jel ti neko brani da voliš i navijaš za voljeni klub? Nama nešto starijima su oteli klub za koji smo navijali ali to jedna grupa novopridošlih na ovom forumu neće da prihvati kad mi ukažemo na to,već kreće sa podmetanjima i prozivkama. 

Niti brani, niti moze zabraniti. Kritike su pozeljne i vecina kolega ih iznosi. Ono sto smeta je svakodnevno kljucanje u mozak, cesto upotpunjeno raznim zgrazavanjima na komentare nas "neukih i zaslijepljenih'. Imas par likova kojima je ovo jedini opus na ovoj temi.

Posted
15 hours ago, СтелаРоса said:

Jel ovo predsednik IMT Rade Dunjic ili me oci varaju

Zamisli scenu - Predsednik Alavesa u navijačkoj majici zaljubljeno gleda i grli trenera Reala nakon osvojenog kupa protiv Valensije 🫶

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Шеф стручног штаба Војводине Мирослав Тањга упутио је јавно извињење судији Павлу Илићу због изговорених речи после финала Купа Србије.

– После одгледане утакмице и додатне анализе свих ситуација, схватио сам да је судија Павле Илић са својим сарадницима посао одрадио коректно и професионално.

Непосредно по завршетку финала реаговао сам под великим емотивним набојем, разочаран начином на који смо изгубили утакмицу након примљеног гола у самој завршници, продужетака и пенала. У таквим околностима изнео сам коментаре које данас сматрам непримереним.

Због тога желим јавно да се извиним судији Павлу Илићу, његовим помоћницима и целокупној спортској јавности, због изговорених речи и свог понашања после утакмице. Такве реакције нису биле на нивоу тренера ФК Војводина, традиције и реномеа нашег клуба.

Са друге стране, фудбалери оба тима су одиграли одличну утакмицу, показали су да може у Србији да се игра европски фудбал. На то треба да будемо поносни.

Црвеној звезди честитам на освојеном трофеју. У одлучујућим тренуцима имали су више искуства, концентрације, а потом и спортске среће у пенал серији и заслужено су стигли до пехара – поручио је Тањга.

• Like 5
Posted

Kakav je cirkus lik napravio. On nije govorio o jednoj situaciji koja je lose dosudjena, nego o kriterijumu i sudjenju kroz svih 120 minuta. Spominjao je i kako je pitao neke druge "objektivne" ljude da li su videli isto sto i on, i odgovorili su mu potvrdno. Kakve su ovo zajebancije, kakvi su ovo smesni ljudi i treneri.

Posted (edited)

Malo duže putuje ova vest do Sportkluba. 

Edit: Stigla posle dužeg puta na dno strane.

Edited by TB Told
  • Like 1
Posted
33 minutes ago, Milko Miller said:

Такве реакције нису биле на нивоу тренера ФК Војводина, традиције и реномеа нашег клуба.

Zapravo jesu. Seljoberske su, luzerske i paćeničke, baš na nivou tradicije i renomea tog kluba.

25 minutes ago, СтелаРоса said:

Kakav je cirkus lik napravio. On nije govorio o jednoj situaciji koja je lose dosudjena, nego o kriterijumu i sudjenju kroz svih 120 minuta. Spominjao je i kako je pitao neke druge "objektivne" ljude da li su videli isto sto i on, i odgovorili su mu potvrdno. Kakve su ovo zajebancije, kakvi su ovo smesni ljudi i treneri.

Izjavio je da su pokradeni OD PRVOG MINUTA. U drugom minutu dadoše gol...:default_coffee:

• Like 4
Posted

Svako na ovom stadionu mogao je da primeti o čemu se radi. Bili smo potkradani od prvog minuta i pravim ‘zvezdašima’ je neugodno. Sudija nije dorastao finalu. Sve je bilo suđeno u korist Zvezde, uprkos tome smo stigli do nerešenog rezultata. To je rezime utakmice, što je ostavilo utisak na ljude na stadionu

Dosta sam prazan posle jedne ovakve utakmice, kad vam dođe jedan čovek i pokvari celu utakmicu, doživljaj. Sve što smo radili palo je u vodu zbog nečijeg interesa, ali nećemo o tome, vruća je glava.

Ne mogu se ovakve izjave ponistiti ovim izvinjenjem, nalupetao se za sve pare. Ne znam ko ce ga za ozbiljno shvatati posle ovoga.

Posted

Rezulati kluba poslednjih 10 godina svakako jesu najbolji u skorijoj istoriji Zvezde.

Ipak, shodno razlicitim okolnostima, uz razumevanje navijackih subkljektivnih zelja, cestitki i pozdrava, apsolutno treba da se kritikuju stvari koje cine oni koji vuku konce, od reciklaze trenera, brzih prodaja dece jer "klub od toga zivi", sumnjive transfer politike, do kojekakvih kombinacija sa blizom i daljom familijom.

Kao da im je tata klub u amanet ostavio...

Sa tim niti jedan normalan cigan ne moze da se slozi i da tako nesto aminuje, mada ima puno onih kojima duple krune i pokoji "big transfer" mazu oci. To je vec i do prokletog vremena u kom se zivi.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
8 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Jedan od retkih koji je pojeo svoja govna. 

Gledao sam više puta Tanjgu na koji način priča o pokojnom Mihi, imam utisak da se radi o veoma dobrom čoveku.

Ne ulazim sad u njegove trenerske kvalitete, ali treba reći i to da je Voša imala i ljude sa licencom na klupi, pa su retko kada uspevali da budu na drugom mestu. Naprženo su odigrali finale, svaka čast na tome, ali nekako im se baš vidi da su mali klub. Pre svega zbog onog lika što im je u velikom finalu Kupa sedeo tik do predsednika.

• Like 1
Posted
On 5/15/2026 at 12:50 AM, Petkovic Miroslav97 said:

Moguce. A moguce i da ne. 
Ipak, od 1991 pa do sad ovo je najuspesnija Zvezda koju si gledao i to ne samo u domaćoj ligi, nego i u Evropi. 

Moguće... i ako su drugačije i okolnosti, pogotovo na domaćoj sceni. Ali recimo Zvezda od 03-08 je po meni bila dosta ozbiljnija priča. Međutim i kvalifikacije nisu što su sada. Ti si u 4. Kolu morao ići na ozbiljne gigante da bi uhvatio se grupne faze. Dok je u domaćoj ligi i Partizan bio ozbiljna glava. 

Posted

Ispadali u sezoni kupanja, dobijali nas Rosenborg, Tromso, Bazel na “Marakani”, Aris nas je gazio 0:3 gde citav mec igramo bunker, rasprodaja celog  tima nakon Milana gde nakon svega godinu, dve nismo imali za sampon..

I da, “derbi meč” je skoro uvek kasnio prenos, tj. išla je repriza nekih 30,35 minuta da bi stadion bio popunjeniji. 
Tako je bilo u onom strašnom derbiju i poraza od 2:4 , i u onom kad je Milijaš na “ Jna “ dao gol iz penala.. 

I bez jakog partizana, ima jake Zvezde! 

Posted

Zvezda je nekada za LŠ morala preko Milana i PSV. Igrala konkurentan fudbal protiv budućeg šampiona i polufinaliste LŠ. Danas ne može preko Šerifa i Pafosa, uz jajarski, kukavički fudbal. Logistika nikada jača. Milioni, kamioni. Ne stvore šansu u meču generacije protiv Lila na Marakani. Jaka Zvezda, ali kada bi se gađali trolejbusima. 

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, crni96 said:

Nece me niko ubijedit da je ovo bolje od Zigica, Baste, Boska Jankovic...

Naravno da nije bolje. 

Posted

I ne mora, Žigić je moj idol 😁 nikad više takvog igrača. 
Ipak, i tad su tribine na domaćim utakmicama bile prazne, a evropu kao što rekoh gubili od raznoraznih Tromsa, Rosenborga, Arisa, Apoela, izduvavali od rezervnog sastava Bajerna i Strazbura, Boltona.. 

Ipak, ta generacija 05/06 i 09/10 je moja omiljena ikada. Prva, zbog cele te generacije koja je bila tu i igrala u najjačim ligama kasnije (Piksi, Bisevac, Lukovic, Basta, Žigić, Janković..) 

Druga zbog nenormalne borbenosti koju su pokazivali usled nedostatka kvaliteta. Lekic iz trece lige, brazilci iz crne gore, neki poluigrači, ali i najjača desna strana ikada koju sam gledao da neki tim toliko igra po istoj Ninkov - Lazetić.. 

• Like 1