Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Nikola said:

Dominacija! Ajmo sad igrači na sever bakljada mikrofon pevanje  pa kad krene proseravanje diretorea 😂 

Koji problem imas?

Posted

Puno srce zbog malog Avdića, konačno dolazi do izražaja taj bezobrazluk u trku i 1 vs 1 igra čim mu se otvori strana. Mora postati igračina. Čestitke momcima i Dejanu na novoj tituli! Zimsko zatezanje je prošlo dobro, smislenije se igra, pritiska, menjaju pozicije, uvele neke mlađe snage, letnji merkato mora biti mnogo bolji ako želimo bodove u LŠ i kakvu-takvu nadu. Idemo dalje, lepa pobeda. 

• Like 2
Posted

Bravo gde ih vidiš tu ih gazi. DEVETA u nizu a na kraju nikad dominantnije u derbijima.

Sad pamet u glavu za kvalifikacije, štoper i desno krilo obavezno.

Posted
3 hours ago, Sasha said:

Bravo gde ih vidiš tu ih gazi. DEVETA u nizu a na kraju nikad dominantnije u derbijima.

Sad pamet u glavu za kvalifikacije, štoper i desno krilo obavezno.

Dodao bih: 
Napadac, zadnji vezni i vrlo verovatno i levo  krilo. 

• Like 1
Posted

Koliko je Avdić bio UŽASAN u Ofk-i , loš u Zvezdi gde ne znam iz kog razloga je prebačen u 1. Tim i onda neverovatan napredak i bukvalno eksplozija mladog igrača od Selte pa do sad. 
Nakon te povrede i povratka kod nas vise mi je bio za Grafose nego za povratak ovde. Svaka čast i upravi kluba, ali i treneru. Imaju oka za mlade igrače u razvoju. 

Posted

Avdić i Kostov su igrači za reprezentaciju, A selekciju, već sad. I to ne da bi se prodali, kao što se obično radi, nego su stvarno top talenti i već sad demonstriraju ozbiljan kvalitet. 

Bekovi su generalno deficitarnija pozicija kako kod nas, rekao bih i u Evropi generalno, pa negdje kontam da ako je Kerkez došao do Liverpula, može i Avdić sigurno do tako nekog velikog kluba. Samo da ga povrede mimoidju.

I samo bez žurbe. Ne smijemo im se usrati u karijeru tako što ćemo ih sad prodati, kao što smo uradili sa Milosavljevicem, Mijatovicem, Nedeljkovićem, malim Mesijem, itd...

Niko od njih ne igra u svom klubu jer odu neformirani, nakon jedne polusezone. 

Valjda ovi prokleti "stručnjaci" iz uprave koji samo vide lovu i nikad im dosta nije neće ponoviti iste greške.

Neka namaknu preko drugih igrača. Elsnik, Tiknizjan, Seol, Duarte...

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Dzo23 said:

Avdić i Kostov su igrači za reprezentaciju, A selekciju, već sad. I to ne da bi se prodali, kao što se obično radi, nego su stvarno top talenti i već sad demonstriraju ozbiljan kvalitet. 

Bekovi su generalno deficitarnija pozicija kako kod nas, rekao bih i u Evropi generalno, pa negdje kontam da ako je Kerkez došao do Liverpula, može i Avdić sigurno do tako nekog velikog kluba. Samo da ga povrede mimoidju.

I samo bez žurbe. Ne smijemo im se usrati u karijeru tako što ćemo ih sad prodati, kao što smo uradili sa Milosavljevicem, Mijatovicem, Nedeljkovićem, malim Mesijem, itd...

Niko od njih ne igra u svom klubu jer odu neformirani, nakon jedne polusezone. 

Valjda ovi prokleti "stručnjaci" iz uprave koji samo vide lovu i nikad im dosta nije neće ponoviti iste greške.

Neka namaknu preko drugih igrača. Elsnik, Tiknizjan, Seol, Duarte...

Nije ni za njih kasno, daleko od toga, to su i dalje vrlo mladi igraci od 18-19 godina. Malo smo se mi njima usrali u karijeru, ali malo su i sami sebi. Ne mozes ti sa 17 godina da se lozis da si Mesi, Bekam, bolji od Jamala... Glava je tu mnogo bitna. Kostov deluje mnogo zrelije i na terenu i van njega od Maksimovica. Ali sva ta deca i dalje mogu da uspeju, samo da pametno naprave sledeci korak. Neka Belgija, Holandija na godinu-dve bi im odlicno legla. 

• Like 1
Posted (edited)
31 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Koliko je Avdić bio UŽASAN u Ofk-i , loš u Zvezdi gde ne znam iz kog razloga je prebačen u 1. Tim i onda neverovatan napredak i bukvalno eksplozija mladog igrača od Selte pa do sad. 
Nakon te povrede i povratka kod nas vise mi je bio za Grafose nego za povratak ovde. Svaka čast i upravi kluba, ali i treneru. Imaju oka za mlade igrače u razvoju. 

Velika stvar je što Dejan Stanković veruje u Avdića, što nije bio slučaj sa Milojevićem. Generalno, za rad sa mladim igračima je dosta bolje što je Dejan na klupi. Ne bi bilo loše u završnici prvenstva da vidimo Gudelja na mestu štopera. Mislim da i on i te kako ima šta da pokaže.

Edited by Brajant Danston
  • Like 1
Posted

Stankovic prvenstveno na normalan nacin koristi mlade igrace. Avdic i Kostov igraju prirodne pozicije. Milojevic je cesto samo ubacio bonus na poziciji sa najmanjom konkurencijom da tako resi taj problem. Kostov i Avdic ce imati ozbiljne karijere (standardni igraci Top 5 lige) po meni bez dileme. Inace mislim da ce to imati i Nedeljkovic i Milosavljevic, u njihovim godinama nije sramota ako jos nisi spreman za Top4 tim Bundeslige odnosno Premijer Lige. Mijatovic nema glavu za ozbiljan fudbal, a i uvek je imao problem da nema bas dobre pozicije za njega. Nije krilo, nije desetka, nije klasican spic, verovatno najbolje funkcionise kao drugi spic. Maksimovic ima verovatno isti potencijal kao Kostov, ali je poprilicno mekan za seniorski fudbal. Ako to moze da resi, onda ce i on biti standardan igrac Top5 lige. Za neke dalje prognoze (da budu nosioci nekog velikog kluba) vec nisam siguran.  

Posted

Мислим да од Авдића немамо бољег лијевог бека за репрензетацију. Сада је бољи од Терзића.

• Like 3
Posted

34. godine , odbio nas prije 2 sezone i potpisao za fking Panatinaikos...

Ispovređivan, a i u najboljim godinama bio ku... od igrača...

Tako da se iskreno nadam da arenasport piše gluposti...

Uostalom pišu u stilu "moglo bi "

Posted

Zvezda mora da igra brže kako bi mogla da se suprostavi evropskim ekipama, za to treba igrača koji su brzi ali i koji brzo misle ne terenu. Najveći problem je šta raditi sa Ivanićem i Magikom, da igraju Evropu ne mogu a da ih dobro plaćaju za domaće livade je luksuz. Tu treba dobro i pametno odigrati kao klub.

• Like 1
Posted

Дугогодишњи економ Црвене звезде Стојан Милановић Столе јуче је освојио своју 27. титулу откад је запослен у клубу и тако се изједначио са вечитим ривалом по броју освојених титула.

Posted

Честитке на титулу Звездаши 🫡

Морам поменути јаче је од мене, није хејт а није ни до нас. Ал овакву лигу освојит је равна линија за мене, прије свега као љубитеља спорта и фудбала.

Posted
8 hours ago, Perkos2 said:

Zvezda mora da igra brže kako bi mogla da se suprostavi evropskim ekipama, za to treba igrača koji su brzi ali i koji brzo misle ne terenu. Najveći problem je šta raditi sa Ivanićem i Magikom, da igraju Evropu ne mogu a da ih dobro plaćaju za domaće livade je luksuz. Tu treba dobro i pametno odigrati kao klub.

Pa Katai je ove sezone odigrao samo 188 minuta u Ligi Evrope i da smo imali bolje rešenje na levom krilu od Radonjića i Milsona ne bi ni toliko. Nije ni prva sezona gde je odradio posao u Superligi i bio samo džoker u Evropi i sigurno mu neće povećati ulogu u 36. godini. Ivanić sa druge strane je uvek bio standardan u Evropi, ali čini mi se da će i njega prebaciti u Katai modus. I zbog stalnih povreda i zbog godina. Tako da mislim da će pored levog krilnog igrača doći i nova desetka. 

Posted

Po mom skromnom mišljenju tu poziciju iza špica ne treba dovoditi. 
Jednostavno Kostov ne treba ići pre zime , kvalifikacija za LŠ i nadam se utakmica u istoj. Momak raste svakog dana, za 3,4 meseca će biti mnogo bolji igrač nego što je sada. 
Mirko Ivanić se vraća u trenažni proces, potpuno oporavljen, kažu da je stalno bio u “grču” zbog te povrede i da je prvi put da se ne zuri sa njegovim povratkom na teren i kako sam razumeo plan je da odigra 2 utakmice u plej - ofu da oseti teren i da spreman dodje na pripremama  , da tu hvata pravi ritam pred LŠ. 
Kostov i  Ivanić kao igrači iza špica i ja sam prezadovoljan. Daj da nadjemo pojačanja tamo gde svi trubimo da su nam preko potrebna. 

Posted

Ja sam izgleda jedan od retkih koji nije nesto mnogo odusevljen Kostovom, kao sto nisam bio ni Maksimovicem. Naravno, u pitanju je dete od 17 godina i verovatno niko ne moze da prognozira sa sigurnoscu kako ce se razviti dalje (to ce svakako mnogo zavisiti od klubova u kojima bude igrao), ali eto, nekako momak ne ostavlja veliki utisak na mene. Sto naravno ne znaci da za nas nivo nije dovoljno dobar, rado bih ga gledao i naredne sezone u nasem dresu, samo mislim da su predvidjanja i price o top klubovima za njega preduvane kao i sa dosta klinaca pre njega. Daj Boze da gresim. Dok sam recimo Avdicem odusevljen i ako ima pameti on mora da ostane bar jos sledecu sezonu i igra kao prvi bek evropska takmicenja. S obzirom na tanku konkurenciju u reprezentaciji on ce brzo postati prvi bek A tima i to je potencijalno bas lepa prica.

Posted
25 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Po mom skromnom mišljenju tu poziciju iza špica ne treba dovoditi. 
Jednostavno Kostov ne treba ići pre zime , kvalifikacija za LŠ i nadam se utakmica u istoj. Momak raste svakog dana, za 3,4 meseca će biti mnogo bolji igrač nego što je sada. 
Mirko Ivanić se vraća u trenažni proces, potpuno oporavljen, kažu da je stalno bio u “grču” zbog te povrede i da je prvi put da se ne zuri sa njegovim povratkom na teren i kako sam razumeo plan je da odigra 2 utakmice u plej - ofu da oseti teren i da spreman dodje na pripremama  , da tu hvata pravi ritam pred LŠ. 
Kostov i  Ivanić kao igrači iza špica i ja sam prezadovoljan. Daj da nadjemo pojačanja tamo gde svi trubimo da su nam preko potrebna. 

Nema sanse da ce ostati Kostov, jedino ako su ponude bas tanke ovog leta i niko ne nudi preko 15 miliona.