Miki28 Lakers in 5 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Seol i ta njegova lijeva noga cijelo vece
No name Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Kao da nas je sklepao i sastavio večerašnji sastav lično Milojević. Izmešane pozicije, svako igra ono što nije igrao do sada. Duarte igra na krilu. Do sada je bio špic i ofanzivni vezni.
Saxon01 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Strasno da jednu sansu nismo napravili na Marakani....
Kosjan Willavić Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Imamo inicijativu celo poluvreme a da nismo bas ozbiljno zapretili. Zaista zavrsnica katastrofalna, uvek neki smusen ili potez viska.
No name Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 1 hour ago, dunaj95 said: Možda sam vidio kadar od 20min prije tekme... učinilo mi se da nema ni 30 hiljada... Zvanično 46.500 navijača. 1
Summerfunk Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Au produžeci... Mi jedva da možemo 60', a kamoli još 30. Aaaaaaa
Bejn Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Šteta za glupi gol koji smo primili. Zaslužili smo prolaz. 1
BattleBender Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Kolko ljudi ovde nemaju pojma fudbal 😳 Ne valja vam Seol 😳 5
Taki Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Ponosan sam na ekipu kako god da zavrsi, mi smo ekipu iz vrha Francuske razbili
dunaj95 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 2 minutes ago, No name said: Zvanično 46.500 navijača. To je ozbiljna priča...ja kada sam vidio jug prazan...zapad i istok 70%... baš se razočarah... Najveća posjeta ove sezone...
No name Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Imamo pravo na još dve izmene. Tipujem na Kataija i Avdica. Duarte je na aparatima i treba ga zameniti.
Valensija Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Odlicno 2 pol. Falio nam je mirniji zavrsni pas kao i bolji centarsut u nekim situacijama. 1
Čočo Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) Prolazimo ih. Makar na penale. Edited 30 minutes ago by Čočo
No name Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Just now, dunaj95 said: To je ozbiljna priča...ja kada sam vidio jug prazan...zapad i istok 70%... baš se razočarah... Najveća posjeta ove sezone... Nije bilo puno pred početak. Kasnije se napunilo . Čuo sam od ljudi koji su otišli da je gužva ogromna na ulazima 10 min pre početka. Dobra brojka, uzimajući u obzir da je derbi bio pre par dana kada je bilo brdo ljudi, pa juče basket ...
Perkos2 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Dobro smo odigrali, naravno nemamo brzinu i to nas uvek koči. nadam se samo da možemo istrčimo produžetke
Saxon01 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Daj boze da prodjemo, steta za primljen gol. Dace bog da prodjemo, bio bi neverovatan uspeh! Molim te boze pomozi 🙏
Dzo23 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Nemamo ideju u poslednjoj trećini. Mislim čim Eraković centrira to je baš loše. Zašto ne bi ušao Ovusu?
Miki28 Lakers in 5 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 7 minutes ago, BattleBender said: Kolko ljudi ovde nemaju pojma fudbal 😳 Ne valja vam Seol 😳 Zasto prebacuje na lijevu nogu cijelo vece? 1
dzakala Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Fali Ivanovic i Katai, odnosno fali pas u zadnjoj trecini koji bi otvorio nesto
dr sleep Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Koliko nam je falio zavrsni neki pametan pas ili potez, pakao. Steta bas
Summerfunk Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 9 minutes ago, BattleBender said: Kolko ljudi ovde nemaju pojma fudbal 😳 Ne valja vam Seol 😳 Sačekaj da ode na leto, kao i Tiknizijan. Plakaće ljudi za njima dvojicom. Ali isto tako, ruku na srce, ovo je Seolova lošija utakmica od kad je u Zvezdi. Nešto lošija kažem.
No name Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Daj čoveče osveži ekipu imaš dve izmene... vučemo se po terenu
Recommended Posts