dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kostov sa nepunih 18 godina daje golove na velikim utakmicama...nije to slučajno... Ima mentalitet i znanje za velikog igrača... 30 utakmica 11 golova 6 asistecija... Šteta što ga bar i sljedeći sezone nećemo gledati u Zvezdi... Uzeće se velika lova na njemu.. Magiko 150 golova !!! 3
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/19/2026 at 10:56 PM, aleksa7 said: 1/3 ✅ Партизане, науљи се. ⛽ 2/3 ✅ Идемо даље, до пролећа у Европи. ❤️🤍 3
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bio na pecanju, u nedođiji bez signala. Vidim rezultat. Nadam se da je bilo izgleda za petardu ili šestardu. Sad ću da pogledam snimak...
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, Bejn said: Bio na pecanju, u nedođiji bez signala. Vidim rezultat. Nadam se da je bilo izgleda za petardu ili šestardu. Sad ću da pogledam snimak... Realno 5:0 mozda i 6:0 za optimiste. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba napasti ozbiljniji uspjeh u LE. Super je derbi i titula ali Zvezdi Evropa treba da bude mjerilo. Cilj treba da bude 20.Maj i Istanbul! 1 1
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) - Tokom gledanja današnje utakmice, posle dugo vremena osetio sam navijačku strast. Izgleda da su u pravu bili oni koji su ovde pisali da igrači nisu toliko loši i da je problem bio u treneru. - Stanković deluje smirenije i zrelije u odnosu na prethodni mandat (slično kao i kolega mu u KK) i za sada se pokazuje kao dobro rešenje. - Drago mi je da je Katai pokazao da još uvek ima magije u njegovim nogama i nadam se da je ovim nastupom ugasio dežurne pljuvače. Argumentovana kritika je uvek dobrodošla, ali pljuvanje legendi kluba ne mogu da razumem (i opet paralela sa KK, kroz nešto slično prolazio je i Kalinić na košarkaškom topiku). - Razumem i prihvatam da je prodaja mladih talenata značajan izvor prihoda, ali nadam se da možemo da produžimo strance koji su nosioci, pogotovo dvojac na bekovskim pozicijama. Uz dodatak od 2-3 igrača koji prave razliku, ovaj tim bi mogao da napravi iskorak i u Evropi. - Radujem se četvrtku i nadam se ponovo punom stadionu. Edited 2 hours ago by harmonajzer 2
Karakondzula! Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Када си огрезао у мржњи, исправне одлуке су ти сумњиве, а и привиђа ти се резултат. Објективно "новинарство у једној реченици. Порука- плачите тише. 12
Dzistrou Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Stanković je svestan da je druga šansa i poslednja. Odličan pet za ovih par mečeva. Edited 1 hour ago by Dzistrou 1
Polivalentni Stevica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rutiniranje istumbanog Partizana. Od starta utakmice smo krenuli ofanzivno i zaslužili apsolutno sva tri boda. Katai je odigrao verovatno najbolju utakmicu u poslednjih par godina,majstorski mora se priznati. Kostov je biser,momak pravi razliku u velikim utakmicama.Kad sam ga gledao u omladinskoj LŠ,bio je najbolji naš igrač,a igrali su i Šljivić,mali Lane,po dve,tri godine stariji od njega.Velika je budućnost pred njim. Svi su dobro odigrali,Ovusu je doduše imao veliku tremu,momak nije navikao da igra utakmice u ovakvom ambijentu. Imao sam mnogo sumnji zbog Stankelinog povratka,ali za sada odličan u drugom mandatu.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vrlo, vrlo malo komentara na ovoj temi nakon ovakve utakmice. Pljuvači, gde ste? Volim moju Zvezdu najviše na svetu! Doktorski odigran derbi svih na terenu, žarom kao da su sa “Severa” sišli dole na travi i kidisali ka mreži omraženog nam rivala. Puna naša “Marakana”, na njoj grmi od pesama i samo 3 komada u golu komšija! 2 1
Teleći sač Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 1 hour ago, Dzo23 said: Treba napasti ozbiljniji uspjeh u LE. Super je derbi i titula ali Zvezdi Evropa treba da bude mjerilo. Cilj treba da bude 20.Maj i Istanbul! Evropa i treba da bude merilo ali budimo realni, plasman u osminu finala je sasvim pristojan rezultat i moze se okarakterisati uspehom. Ceka nas ozbiljan dvojac tamo, ko god da to bude samo da se posibamo muski i ja zadovoljan. Prvo da preskocimo Lil, ali sve sto smo videli od kad se vratio Stankovic raduje i obecava. 1
Mile1 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Inace poseban respect za Seola i Tirketa koji od dolaska Stankovica igraju kao sumanuti 1 1
Kosjan Willavić Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Posle bas dugo vremena- jedva cekam iducu utakmicu, tj revans sa Lilom 1
Petkovic Miroslav97 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 10 minutes ago, Mile1 said: Inace poseban respect za Seola i Tirketa koji od dolaska Stankovica igraju kao sumanuti Bravo Mile, slažem se! Meni se kod Tiknizijana sviđa što konstantno traži loptu unapred, tera saigrače da igraju brže čak i na 3:0! Takav karakter sam video još kod Kange od naših u poslednjih 16,17 godina. Seol, sa druge strane i pored svih igračkih kvaliteta dodao bih i ljudske. U oči su mi upale dve situacije., 1. Aplauzi i podrška za Ovusua dok pola tima odmahuje rukom na Ovusuove katastrofalne poteze. 2. Osmeh i bodrenje na Zarićevo bespotrebno zalamnje kad nije ispoštovao našeg beka. Eeeh kad bi Brus Li igrao za Zvezdu.. 💪
Nini3112 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Ali kakav je majstor Kostov,mnogo talentovaniji od Maksimovica i ostalih,bas pravi dijamant
Recommended Posts