TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 35 minutes ago, Diogen said: Zna li se hoćemo li uskoro videti mitskog igrača Ovusua da makar 20 min odmori mučenog Kataija, naše prvo krilo pored tačno 6 krilnih igrača koje imamo u timu? Ovo je napisano kao da ima pravo nastupa u LE pre eliminacionog dela, pa sad treba da se čudimo što ne igra. 1
Guru Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 minutes ago, TB Told said: Ovo je napisano kao da ima pravo nastupa u LE pre eliminacionog dela, pa sad treba da se čudimo što ne igra. Em nema pravo nastupa u LE pre eliminacionog dela, em smo odigrali bukvalno jednu zvaničnu utakmicu, em uopšte ne igra na poziciji na kojoj igra Katai... 2 5
fradler Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Što se tiče Babike, ko je bio voljan da izdvoji cirka pola sata na gledanje dostupnih video materijala + još dvadesetak minuta da baci oko na komentare navijača Tuluza, tačno je znao šta može da očekuje. Svi do jednog ponovili iste stvari - brz i jak, taktički nepismen, loš tehničar i dodavač, užasan finišer. I sve se ispostavilo 100% tačno. Jedino je naša struka iznenađena. 12 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Beše neko pisao da su se Francuzi smejali nama kad smo dovodili tog lika. Odmah se videlo, može dečko da proba da se bavi atletikom. Neki middle distance, 800 metara recimo. Fudbal nema blage veze. Polušpic/krilo koje se ušeprtlja kad dribla, ne zna da doda loptu i nema završnicu. Edited 14 hours ago by JPM 1
СтелаРоса Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Krilna pozicija hronicni problem kluba vec 10 godina. Brdo igraca na toj poziciji je dovedeno, skupo placeno sa velikim ocekivanjima, a uglavnom su bili promasaji.
Milko Miller Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 hours ago, fradler said: Što se tiče Babike, ko je bio voljan da izdvoji cirka pola sata na gledanje dostupnih video materijala + još dvadesetak minuta da baci oko na komentare navijača Tuluza, tačno je znao šta može da očekuje. Svi do jednog ponovili iste stvari - brz i jak, taktički nepismen, loš tehničar i dodavač, užasan finišer. I sve se ispostavilo 100% tačno. Jedino je naša struka iznenađena. Sto je najgore, mislim da si iz kluba i bili skepticni sto se Babike tice, ali su hteli da ispune zelju Milojevicu. 2
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 59 minutes ago, Milko Miller said: Sto je najgore, mislim da si iz kluba i bili skepticni sto se Babike tice, ali su hteli da ispune zelju Milojevicu. Moguće, igrao je pre Tuluza solidno na Kipru, verovatno ga Vladan zna odatle. Tako su i onog mučenog Dalsija dovukli na njegov zahtev, očito je malo delulu što se tiče kvaliteta kiparske lige. Babika stvarno ima elitnu brzinu i na nivou liga petice, ali je retko smotan u završnici, tehnika skromna, dribling nepostojeći... On bi možda bio od koristi da smo ušli u LŠ, pa da preko njega lovimo kontre dok se grčevito branimo. Ali u LE gde igramo ravnopravne utakmice i u prvenstvu gde napadamo zgusnute odbrane - prilično je neupotrebljiv. 3
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Samo sto je Dalsio imao platu kao da radi na kasi u Idei, a ovaj je placen 4.000.000 evra, plus bonusi koji prebacuju milion jos. Oba poteza su glupa, ali recimo da je ovaj prvi bio low risk, ali drugi... To valjda samo ovde moze. Milojevic se uhvatio Babike, Stankovic se uhvatio Markinjosa. Momci, svaka cast, sve super, ali na vama je da kazete profil igraca kakav hoceta, i da vam onda taj muceni Marin nadje 5-10 igraca izmedju kojih birate. Mada razumem i njih, posto Marin veze sa zivotom nema, pa je vrv i njemu lakse da ide linijom manjeg otpora i dovede Babiku jer ga trener hoce. Jebiga, i on je doveo Badja kog trener nije hteo (a nece ga ni ovaj sad), pa mu je ovaj progledao kroz prste. I Terza je doveo Radonju i Arnauta na svoju inicijativu. Pa onda malo i da se ispostuje OFK-a sa Enemom, jer Stojilkovic i Alba nisu prosli. Kao nekad kad su Kokeza, Stojadinovic i Dzajic dovodili igrace. Jedan, pa drugi, pa treci, i onda u krug. Sad je isto tako tako, samo imamo vise para. Edited 5 hours ago by Markoss 2
KCRivers Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koji nam bese rezultati trebaju da bismo se umuvali u top 8 nakon ove nedelje?
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 hours ago, fradler said: Moguće, igrao je pre Tuluza solidno na Kipru, verovatno ga Vladan zna odatle. Tako su i onog mučenog Dalsija dovukli na njegov zahtev, očito je malo delulu što se tiče kvaliteta kiparske lige. Babika stvarno ima elitnu brzinu i na nivou liga petice, ali je retko smotan u završnici, tehnika skromna, dribling nepostojeći... On bi možda bio od koristi da smo ušli u LŠ, pa da preko njega lovimo kontre dok se grčevito branimo. Ali u LE gde igramo ravnopravne utakmice i u prvenstvu gde napadamo zgusnute odbrane - prilično je neupotrebljiv. Logično pitanje za upravu bi onda bilo što se nije sačekao plasman u LŠ pa onda doveo pošto nije bila neka pomama za njegovim uslugama. A za Milojevića bi bilo pitanje zašto je on startovao u Beogradu protiv Pafosa za koji je moja baba znala da će stati iza lopte i neće biti prostora za kontre, što se onda dodatno zatvorilo posle primljenog gola u prvom minutu. 1 hour ago, Markoss said: Kao nekad kad su Kokeza, Stojadinovic i Dzajic dovodili igrace. Jedan, pa drugi, pa treci, i onda u krug. Sad je isto tako tako, samo imamo vise para. Kako sam čitao post, tačno sam na ovo pomislio. Treba 1 štoper pa 101 doveo Arauha, kokeza Martinovića, a Džajić moćnog Omegu. To je toliko dobro prošlo da su morali da dovedu još 2 na zimu, ali srećom Savo Pavićević i Kelhar su odigrali to kako treba i pomogli da se uzme ta titula. Najviše smisla je naravno imao dolazak Arauha, ali nije bilo vreme za to. Posle se on vratio u Peru, pa imao solidnu karijeru u Holandiji i skupio preko 40 nastupa za Peru. 43 minutes ago, KCRivers said: Koji nam bese rezultati trebaju da bismo se umuvali u top 8 nakon ove nedelje? Pobeda + barem 3 od sledećih 5 ishoda: Betis Fejnord X2 Genk Malme X2 Porto Rendžers X2 Notingem Ferencvaroš 1 Panatinaikos Roma 1 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi i da smo doveli Rieru izgleda da se ne bi dugo zadržao.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Baš mi je žao što nije došao kod nas, mislim da bi kroz dve-tri godine (pod pretpostavkom da bi se zadržao toliko) napravio neki sistem i igrali bismo dosta lepši fudbal. Malo mu je problem ličnost, lud je jako. Ali kao trener, mislim da bi nam leg'o samo tako. Ali ako je istina da ide u Ajntraht, onda super što nije došao. Morao bi mu obezbediti par igrača odma, a on posle par nedelja, zapali u Bundesligu. Svakako bismo završili sa Stankovićem kako god da okreneš. Mada me čudi što Ajntraht baš. Nije li imao neke dosta bolje ponude od jačih klubova pa sve odbio da bi ostao u Celjeu?
Milko Miller Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 55 minutes ago, Summerfunk said: Baš mi je žao što nije došao kod nas, mislim da bi kroz dve-tri godine (pod pretpostavkom da bi se zadržao toliko) napravio neki sistem i igrali bismo dosta lepši fudbal. Malo mu je problem ličnost, lud je jako. Ali kao trener, mislim da bi nam leg'o samo tako. Ali ako je istina da ide u Ajntraht, onda super što nije došao. Morao bi mu obezbediti par igrača odma, a on posle par nedelja, zapali u Bundesligu. Svakako bismo završili sa Stankovićem kako god da okreneš. Mada me čudi što Ajntraht baš. Nije li imao neke dosta bolje ponude od jačih klubova pa sve odbio da bi ostao u Celjeu? Pa Ajntraht je Top 6 klub Bundeslige, posle silnih prodaja zadnjih godina postali su i finansijski jaki. Direktno iz slovenacke lige sigurno nije mogao bolje da nadje.
Recommended Posts