Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Zašto Eraković nije opcija? Zato što Zenit traži 7 miliona evra 😁 Crveno-beli u ovom trenutku imaju druge prioritete, a oni se pre svega tiču ofanzive i bočnih napadačkih pozicija Povratak Strahinje Erakovića u Crvenu zvezdu u ovom trenutku ne predstavlja prioritetnu tačku u poslovanju uprave srpskog šampiona u poslovima oko zimskog prelaznog roka, zbog visoke cene koju je odredio Zenit. Prema saznanjima Mozzart Sporta, ruski gigant za đaka Zvezdine škole traži obeštećenje od 7.000.000 evra, što je suma koju crveno-beli u ovom trenutku nemaju nameru da plate.
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Platice Paok ako nece Zvezda. Sto bi se reklo ima ko hoce Erakovica...
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Realno i vredi te pare. Ne znam šta su očekivali naši, da ga uzmu za 3 😂
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, fradler said: Ahahah, konaktirali su i Dragovića. Još Kanga i spremni smo da protutnjimo kroz LE. Pa citirao sam ja ovde onu botovsku stranicu, nešto našaczv ili kako već, već treći put zovu Dragovića.
Polivalentni Stevica Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Još Velja Nikolić i Nemanja Milunović i pali se mašina
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A ja ne razumem što se kao svi čude sa ovim "pojačanjima". Dejan Stanković niju tu da razmišlja, dovodi ili odvodi. On je tu da klima glavom i da ćuti. Da nam je na klupi bilo koji trener sa svojim stavom, kičmom i obrazom, verujem da bi se većina odstranila ukoliko prvi radni dan tog trenera. Ovako su navijači oduševljeni što je na klupi legenda crveno belih. Tu je dve i po godine, pa ćemo se nagledati povratnika i povratnika. Svakako je Stankovićev nasledik Miloje. Tako da... Neka se Miloje lepo odmori, neki Kipar, Ukrajina, Bugarska, pa pravac u svoju Crvenu zvezdu.
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Stanković se i na konferenciji zahvalio ekipi koja je sedela za stolom kako oni kidaju u svom poslu i kako su ispred svih nas i kako oni najbolje znaju šta timu fali. Pola metuzalema za tim stolom su se u tom trenutku trudili da se sete kako se zovu. Toliko o tome kakvo će učešće on imati u formiranju tima. 1
Diogen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U sezoni u kojoj se u klub slilo cirka 50 miliona mi se “pojačavamo” već ranije otpisanim igračima i nekom kombinom iz OFK-e, što će reći nemamo za Eraka a ni za bilo koje drugo kršteno pojačanje jer su lopovi već sve izneli i napunili džepove. Mislim, sve je jasno, riba od glave smrdi, trulo je u ovoj državi mnogo više od ovog kluba, korupcija i kriminal su postali modus operandi ne samo kluba već i cele ove države, i u konačnoj perspektivi ne treba ništa bolje ni očekivati od ovoga. Samo se cimamo, nerviramo, patimo i žalimo zbog ovog kluba i svega što se dešava u i oko njega, suštinski bez svrhe i smisla, jer se riba osim što od glave smrdi, isto tako od glave i čisti. Nema u ovom klubu sreće, sve dok prvo ne bude sreće oko ovog kluba. Samo se nadam, da će jednom pred nekim Sudom neke nove i bolje države, odgovarati svi oni koji su svoje zvezdaštvo masno naplaćivali sve ove godine. To bi mi iskreno bilo daleko draže da doživim nego da ponovo gledam moju Zvezdu kako se penje na krov fudbalske Evrope.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago NOVI SAD - Jedna od velikih želja predsednika FK Vojvodine Dragoljuba Zbiljića da dovede fudalera Crvene Zvezde Nemanju Radonjića je pred realizacijom. Kako pojedini mediji prenose, to će se desiti tokom predstojećeg prelaznog roka, na obostrano zadovoljstvo. Naime, Voši treba iskusan napadač koji zna da postigne pogodak i namesti priliku saigračima, a njegovo reprezentativno i međunarodno iskustvo dobro će doći mladoj i poletnoj ekipi crveno-belih. Povratak u Crvenu zvezdu u septembru 2024. godine najavljivan je kao velika "bomba", ali se pretvorio u niz pehova. Radonjić je ove sezone upisao 18 nastupa u svim takmičenjima i postigao svega 3 gola.
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima li taj Deki nesto sto bi ga preporucilo izuzev to sto je legenda Zvezde? Klimoglavačke sposobnosti se podrazumevaju. 1
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kad ode Stanković,treba vratiti Lalata.Domaća osnova,oseća klub i navijače,ima poroka sličnih Dekiju.Tako da ako Stankela fejluje imamo koga,jer rastemo kao klub svakim danom . Koja smo mi naprednjačka prćija?! Šta god loše mislio o Miloju kao treneru,on je vasionski brod za upravo promovisanog. Edited 4 hours ago by Zadnji vezni
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Zadnji vezni said: Kad ode Stanković,treba vratiti Lalata.Domaća osnova,oseća klub i navijače Hoćeš u pare da će vratiti Milojevića? I to brže nego što svi mislimo 🤠😊
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Čudi me da niko iz kluba ne pokušava da dovede Vasilija Novičica iz Imt-a. 17 god. Ovo mu je druga sezona u Super ligi, igra pre svega na poziciji zadnjeg veznog, a pokriva i klasičnog veznog. Ozbiljan potencijal. Ove polusezone u ligi : 18 utakmica, 6 golova uz 3 asistencija Mada, skoro sve iz penala. Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Summerfunk said: Hoćeš u pare da će vratiti Milojevića? I to brže nego što svi mislimo 🤠😊 To bi bila stepenica iznad u moru nelogičnosti i debilizama pod Terzom&Co ekipom. 35 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Čudi me da niko iz kluba ne pokušava da dovede Vasilija Novičica iz Imt-a. 17 god. Ovo mu je druga sezona u Super ligi, igra pre svega na poziciji zadnjeg veznog, a pokriva i klasičnog veznog. Ozbiljan potencijal. Ove polusezone u ligi : 18 utakmica, 6 golova uz 3 asistencija Mada, skoro sve iz penala. Imamo već tu prospekt iz Afrike koji smo platili preko 3 mil eura a ima ulogu manju od Avdića.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije sramota nekad i priznati grešku i privoleti klinca da dođe kod nas. Mali će biti ozbiljna njuška.
No name Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) Jedva smo ubedili Konstadina da pusti igrača, sad treba ubediti Dunjica.. Teška rabota Edited 34 minutes ago by No name
Recommended Posts