Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

I onda dodje Pafos i ta teorija padne u vodu. Ljudi dovedu trenera out of the box, daju mu slobodu da sam dovede pojačanja i to nisu skupi igrači, već igrači koji se najbolju uklapaju u sistem i u Evropi postigne više nego što je Dejan ikada. 

Ili svež primer Krajove koja je isto dovela noname portugalskog trenera i koji je bio minut od toga da prodje u sledeću fazu konferencije a preuzeo je raspad ekipu pre mesec dana. I fudbal koji igraju sada:

IMG-5354.gif

Vi, tu ne mislim na vas konkretno već svi navijači koji su za Dejana, koji padate na te fore veliki igrač, zamalo prošao ovog, zamalo prošao onog ste saučesnici mešetaranje ove uprave. Vi ne shvatate da taj isti Dejan se ne bi ne okrenuo za nama da mu je pošlo za rukom u Italiji ili Rusiji, ne bi ni prismrdeo Marakani. A ovako pošto se poprilično izblamirao napolje, sada ide priča o ljubavi, velikom klubu, severu itd. Milojević je bar došao kao neki trener gde može da nas opet odvede tamo gde Dejan nije i uspeo je u tome iako ni on nije ono što je trebalo Zvezdi.

Ovaj klub udara u zid i receklira trenera koji je većinu klubova vodio samo zato što je veliko fudbalsko ime, uz to je ćaci koji utočište sada traži medju SNS drugarima. Ovo je poslednje što u ovom trenutku treba ovom klubu koji je poprilično izgubio navijača i poverenja i sada odlučuje da tone još dublje. Neka vam je srećno.

• Like 4
Posted
8 minutes ago, Мџе said:

I onda dodje Pafos i ta teorija padne u vodu. Ljudi dovedu trenera out of the box, daju mu slobodu da sam dovede pojačanja i to nisu skupi igrači, već igrači koji se najbolju uklapaju u sistem i u Evropi postigne više nego što je Dejan ikada. 

Ili svež primer Krajove koja je isto dovela noname portugalskog trenera i koji je bio minut od toga da prodje u sledeću fazu konferencije a preuzeo je raspad ekipu pre mesec dana. I fudbal koji igraju sada:

IMG-5354.gif

Vi, tu ne mislim na vas konkretno već svi navijači koji su za Dejana, koji padate na te fore veliki igrač, zamalo prošao ovog, zamalo prošao onog ste saučesnici mešetaranje ove uprave. Vi ne shvatate da taj isti Dejan se ne bi ne okrenuo za nama da mu je pošlo za rukom u Italiji ili Rusiji, ne bi ni prismrdeo Marakani. A ovako pošto se poprilično izblamirao napolje, sada ide priča o ljubavi, velikom klubu, severu itd. Milojević je bar došao kao neki trener gde može da nas opet odvede tamo gde Dejan nije i uspeo je u tome iako ni on nije ono što je trebalo Zvezdi.

Ovaj klub udara u zid i receklira trenera koji je većinu klubova vodio samo zato što je veliko fudbalsko ime, uz to je ćaci koji utočište sada traži medju SNS drugarima. Ovo je poslednje što u ovom trenutku treba ovom klubu koji je poprilično izgubio navijača i poverenja i sada odlučuje da tone još dublje. Neka vam je srećno.

Stankovic je imao ugovor sa Spartakom do 2027. Mogao da pravi pauzu 18 meseci i da i dalje prima masnu platu, tako da nije bas situacija da nije imao gde pa ajde kod nas. Zapravo mesec dana posle angazmana u Spartaku uopste nije morao bilo gde da ide.

Posted

Treneri se dele na dobre i na loše a ne na strance i domaće. Stankela je domaći ali je zato ne loš nego očajan.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Milko Miller said:

Stankovic je imao ugovor sa Spartakom do 2027. Mogao da pravi pauzu 18 meseci i da i dalje prima masnu platu, tako da nije bas situacija da nije imao gde pa ajde kod nas. Zapravo mesec dana posle angazmana u Spartaku uopste nije morao bilo gde da ide.

A kod nas neće da uzme masne pare? 

Posted

Pored toga što je loš trener i što je psihički nestabilan i sklon porocima, ne treba zaboraviti da su s njegovih zgrada u Kralja Milana ćaci gađali građane 15.marta, i navodno je s njegove zgrade korišten zvučni top.

Za mene je precrtan u svakom mogućem smislu. Uprava napolje!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
8 hours ago, Мџе said:

Vi ne shvatate da taj isti Dejan se ne bi ne okrenuo za nama da mu je pošlo za rukom u Italiji ili Rusiji, ne bi ni prismrdeo Marakani. A ovako pošto se poprilično izblamirao napolje, sada ide priča o ljubavi, velikom klubu, severu itd. Milojević je bar došao kao neki trener gde može da nas opet odvede tamo gde Dejan nije i uspeo je u tome iako ni on nije ono što je trebalo Zvezdi.

Milojevićev rad posle Zvezde je tek niz neuspeha i kratkotrajnih anagažmana i stvarno ne znam zašto bi se njegov povratak posmatrao drugačije od Stankovićevog.

Posted
8 hours ago, Milko Miller said:

Sada ili u 2027. verujem da bi mu Zvezda bila najbolji angažman koji može sa nadje.

34 minutes ago, TB Told said:

Milojevićev rad posle Zvezde je tek niz neuspeha i kratkotrajnih anagažmana i stvarno ne znam zašto bi se njegov povratak posmatrao drugačije od Stankovićevog.

Miloje je došao nakon stranog trenera koji je poprilično imao problema, da li zbog njega ili nečeg drugog, ne znam.

Klub takodje nije bio u ovakvoj finansijskoj situaciji, ni blizu ni smo zaradjivali ovoliko i ako smo njega morali da progutamo nakon što je uradio stabilizaciju, dolazak Dejana tek nema nikakvog smisla. 

Posted

Meni je Bahar bio korektan trener skroz. Naši domaći igrači nisu navikli da postoji neki autoritet u klubu, pa i ovi što su preživeli seču su se osećali ugroženo. Toliko da ja Baharu ne zameram Young Boys, već što uz Borjana i ekipu nije odstranio i Rodića, koji ga je kasnije i koštao glave.

Ubeđen sam da bi uzeo titulu ovde, lagano. Ali eto, verovatno nije bio podoban za dogovore sa Terziće, pa ga je ovaj pustio niz vodu posle derbija. Miloje je ok kao neko iznuđeno rešenje dok ne dođe drugi trener, na leto. Ali ne, oni su njega ostavili...

Kako god, pod Baharom smo igrali lep fudbal i imali su igrači kondicije. Sad kad se recikliraju treneri i stručni štab, čeka nas isti kurac kao sa Milojem. Samo što će vrlo verovatno neko od pomoćnika da vodi utakmice, jer će nakoksani da dobije crveni, pa će više biti na tribini ili loži, nego pored terena.