crni96 Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM Razumijem ja tebe brate vezano za terzu i miloja. Al jbt nmg ne navijati za Zvezdu u evropi gdje imamo se priliku plasirat u PO jedne lige evrope. Ono zajebem ja njih al niko srećnij od mene da iznabadamo taj sturm i da mirno čekamo zimsku pauzu. 1
Milko Miller Posted Monday at 08:42 PM Posted Monday at 08:42 PM Protiv Sturma je sve moguće jer ni oni nisu u nekoj formi. Drugi su u ligi ali im je prosek poena ispod dva po utakmici i svi su blizu sto se poena tiče. A u Ligi Evrope imaju 4 poena, od toga 3 kući protiv Rendzersa koji su verovatno uz Malme i Makabi najgori tim Lige evrope. Biće duel gde i jedan i drugi tim jedva čekaju zimsku pauzu.
No name Posted yesterday at 12:47 PM Posted yesterday at 12:47 PM Marko Arnautović uspešno je prošao završne preglede i biće u sastavu za duel sa Šturmom Sad i zvanično. Toliko o tome da je povredjen I završio polusezonu . Podsecam da je ovaj foliranti od 18 mogucih utakmica u JSL odigrao svega 6 . Provlači se prica da je Milojević odsvirao svoje završno za poslednjim kolom protiv Lučana. To je ono što je dobro. Ono što je loše to je da je već kontaktiran veliki neimar iz Moskve ( Stanković).... U principu isti ku.ac...nije sija nego vrat. . Otišla jedna podguzna muva dolazi druga. Potpuno isti način rada, možda je Stanković nešto ofanziviji od bunkerasa miloja..Potpuno isto ocekujem da se ovaj postaviti kao milojević...znaci fazon ljubi brat, batice , I ostale fore. Ponovo će biti nedodirljivih i zaštićenih u vidu ivanica i kataija . Ponovo ce terzić da prevesla navijače i postavi sebi podobnog da upravlja sa njim i radi sta hoće. Ne može ovaj klub da se išcupa od ove bande dokle god je ova vlast tu. 6
berti Posted yesterday at 01:25 PM Posted yesterday at 01:25 PM Pa koji je kurac uopste dolazio, sem da Terza moze da se kurci.
Markoss Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM Ali ja ne znam sta se ljudi cude. Arnautovic je uvek bio takav. Kao i Radonjic. Dakle kad njih dovodis, stavis na tas - da li ti se isplati ili ne, odnosno sta donose, a sta odnose. 1
Don Dusko Posted yesterday at 02:22 PM Posted yesterday at 02:22 PM 16 minutes ago, Markoss said: Ali ja ne znam sta se ljudi cude. Arnautovic je uvek bio takav. Kao i Radonjic. Dakle kad njih dovodis, stavis na tas - da li ti se isplati ili ne, odnosno sta donose, a sta odnose. Objasni.Mislis neprofesionalan?
Мџе Posted yesterday at 02:44 PM Author Posted yesterday at 02:44 PM Dovodjenje Stankovića bi bio takav promašaj da bi lagano mogli da stave katanac na sve tribine osim severa. I mi bi ovde mogli da zaključamo temu onda jer ko bi pratio tu sprdnju od kluba. Ne mogu da verujem da su ga uopšte kontaktirali. 15
dzoneee Posted yesterday at 03:04 PM Posted yesterday at 03:04 PM Арнаутовић може да буде "спреман" и да истрчакара 20ак минута и опет да се пожали на повреду. Не би ме чудило уопште да га ровитог гурну само на терен а он је паљевина, нормално је да ће да игра. Игра против аустријског тима, тамо, где ћеш веће мотивације за њега да се покаже. 😁Па наша дијаспора из Аустрије редовно звижди њиховој химни када играмо у Бечу. Е сада зависи мало и од њих, ако они исто смогну снаге и саберу се за ту утакмицу мораће и Арнаутовић да да мало више себе, него обично, од самог паљевинског набоја да се покаже у својој држави и докаже дијаспори. Све све, али када си неспреман, а он је малтене читаву каријеру такав, онда не иду ствари онако како би желео, нарочито ако и противник покаже да може бити тврдо. Али оно што је најбитније није Арнаутовић баш толико класа да може бити Нејмар ван терена и на терену. Мислим он можда делује као нека класа јер су остали играчи Звезде прескромни у таленту и знању. Све је пало у воду око његовог доласка када вас је Пафос нокаутирао. Да играте ЛШ сигуран сам да би и он имао већу мотивацију да се ломи по српским ливадама, овако ЛЕ + српске ливаде... изгледа да му није то превише примамљива комбинација.
mare80 Posted yesterday at 05:43 PM Posted yesterday at 05:43 PM 2 hours ago, dzoneee said: Игра против аустријског тима, тамо, где ћеш веће мотивације за њега да се покаже. 😁Па наша дијаспора из Аустрије редовно звижди њиховој химни када играмо у Бечу. Prvo, čovek je reprezentativac Austrije, drugo, majka mu je Austrijanka tako da ne verujem da mu je motiv "da pokaže Švabama" i ostala balkansko-gastarbajterska proseravanja ...
Čočo Posted yesterday at 05:49 PM Posted yesterday at 05:49 PM (edited) 3 hours ago, Мџе said: Dovodjenje Stankovića bi bio takav promašaj da bi lagano mogli da stave katanac na sve tribine osim severa. I mi bi ovde mogli da zaključamo temu onda jer ko bi pratio tu sprdnju od kluba. Ne mogu da verujem da su ga uopšte kontaktirali. Kako ne možeš da veruješ? Očekivan ishod s obzirom da je slab izbor slobodnih a ćaci trenera. Dekiška je trenutno najbolji izbor. Ispunjava sve kriterijume. Edited yesterday at 05:49 PM by Čočo
Todo Posted yesterday at 06:24 PM Posted yesterday at 06:24 PM 3 hours ago, Мџе said: Dovodjenje Stankovića bi bio takav promašaj da bi lagano mogli da stave katanac na sve tribine osim severa. I mi bi ovde mogli da zaključamo temu onda jer ko bi pratio tu sprdnju od kluba. Ne mogu da verujem da su ga uopšte kontaktirali. Ma on je završen. Ali što je baš toliki hejt prema njemu. Ja koliko me sećanje služi, otišao jer je kiksao za LŠ, od ekipa kao ovaj Pafos, ali je u LE bio odličan. Našu ligu je lagano uzeo, a ne sećam se ni da je derbije prodavao. Da se razumemo,nisam oduševljen,bio sam za neko novo,modernije ime, ali ako su opcije bile Milijaš i Kolarov, ja mislim da tu nema dvoumljenja. 1
Мџе Posted yesterday at 06:37 PM Author Posted yesterday at 06:37 PM 40 minutes ago, Čočo said: Kako ne možeš da veruješ? Očekivan ishod s obzirom da je slab izbor slobodnih a ćaci trenera. Dekiška je trenutno najbolji izbor. Ispunjava sve kriterijume. Ne verujem da je to kriterijum jer je Zvezdan svestan da na cenu igrača utiče u kom takmičenju igraju i da u toj ekipi igraju nešto smisleno. Zato su se Djiga, Maksimović i Mimović prodali tako dobro. @Todo Stanković je ispao od Šerifa, Makabija i Omonije i jedva prošao Tiranu. Na stranu to što je pokazao u Italiji i Rusiji nije ličilo ni na šta i da mu je zavisnost od narkotika poprilično pogoršala karakter. 2
fradler Posted yesterday at 06:50 PM Posted yesterday at 06:50 PM Ni t od trenera nisu ni Stanković ni Milojević. Dva priučena đilkoša i Terzina ortaka poslušnika, gde god su radili van Zvezde to je bio jad i beda. Vladan makar ne konzumira narkotike, sa Stankovićem će to biti cirkus u najavi, čovek se sve teže kontroliše i polako ali sigurno pretvara u Lalatovića. Ako ništa drugo, Deki nije mrtvo puvalo operisano od harizme, možda na neko ludilo i energiju malo razmrda ovu letargičnu olupinu od ekipe i dovede ih bar do titule. Ali suštinski, presipanje iz šupljeg u prazno. 1
Nikola Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Ovo namerno rade samo da oteraju i ono malo normalne publike što još dolazi. Valjda će se ovaj nekad veliki FK osloboditi jednom nacionalista, rusa, ratnih profitera, pa da običan narod opet vodi glavnu reč na stadionu 1 2
Bejn Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Daj da se zatvara ovo ruglo od kluba. Kakav, bre, našmrkani Stankela, ebem vam sve po redu mafijaši i lopurde.
crni96 Posted yesterday at 07:23 PM Posted yesterday at 07:23 PM A vidis ja sam uvijek bio u fazonu kako navijaci dinama *eru i tjeraju Mamica lik im donosi titule i redovno igraju neko evro takmičenje. Naravno ja sam tada gledao Zvezdu koja nije mogla ni 2 pretkolo doci, dok je Vojvodina bila bolja od nas u kvalifikacijama. E sad vec razumijem o cemu se radi, ista slika samo kod nas jos i gore. Onaj je barem bio smeker za transfere i valjo je reprezentaciji, ovi nemaju blage veze ni to.
Summerfunk Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM (edited) Ma da li je ovo više moguće? Pa brate, da ne postoji NIJEDAN drugi trener u čitavoj EVROPI pa čak i van nje, već Dejan jebeni Stanković. Neverovatno. Ali neverovatno. Ne znam što sam imao neka očekivanja da će biti stranac, baš sam mislio da će nekog mlađanog Španca iskopati i da gledamo drugačiji fudbal. I naravno, da ne gledamo Kataia i Ivanića kako obaraju neke rekorde koje samo Zvezdana Terzića zanimaju. Ali ne. Daj Stankovića. Gradi po Beogradu ✅ Neće se buniti ako mu ode 80% tima ✅ Radiće šta mu se kaže ✅ Već jednom bio ovde ✅ Ima srpski pasoš ✅ Kakva smo kurčina od kluba. Znači dobijamo Milojevića ali Pro Max od 512GB. Divota. Super. 10. godina u Evropi, mi svake godine idemo ne jedan korak unazad, već fazon pet. Daj Kataia da bude trener-igrač i završi ovu jebenu priču. Ej, da... Hoće neko u 10 maraka da će posle Stankele da vrate Milojevića da ispegla njegovu sezonu? I da. Jebite me svi živi ako ovo nije populistički potez da se zadovolje navijači, kao posle Bahara, gde su Miloja dočekali kao Boga, gde sad istog teraju najgorim uvredama i pretnjama smrću. Eto. Ni ovaj neće ništa bolje proći. Nažalost. Već sam pročitao more komentara "TO DEKI SRBINE, NEĆEMO NOVOG BAHARA, ŽELIMO TEBE LEGENDO NAŠA TI VOLIŠ ZVEZDU VIŠE OD ŽIVOTA, TOO!!!!" Edited yesterday at 08:43 PM by Summerfunk 6
No name Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM (edited) Nema drugih opcija zato što terzić neće da ih ima jer mu ovako odgovara. Napravio je uži izbor i to izbor onih podobnih koji će da sviraju po njegovim notama. Stvar je potpuno jasna....Terzicu ne treba onaj koji hoće da misli svojom glavom, ni ti bi taj koji hoće da misli svojom glavom hteo da dodje u ovakav klub da sarađuje sa terzicem. Prevashodni cilj treba da bude da se nekim čudom desi da govnar terzić odjebe od kluba, da bi imali neku šansu da zaličimo na klub. Dok se to ne desi možemo da pišemo do sutra nista se desiti nece. Napravili su sistem koji odlično funkcioniše oko pranja para. Postaviš Tozu Mijailovića za to bože predsednika, ( daj boze da je i svestan da je ziv), postaviš drkelu kao nekog stručnjaka, obavezno trenera koji je toliko pismen da ume da pročita ceduljicu , a uzgred mu dodelis pomoćnika poput buljadina, I to je to. Napravio mrežu poskusnika kojima je zajedničko da ne razmišljaju svojom glavom nego da klimaju i ti ( terzic) vodi glavnu reč. Isto kao i na državnom nivou. Postaviš najveći šljam oko sebe, polupismene ljude, i onda kažeš ' evo vidite da sam na najbolji ' pogledajte ove druge. To je isto primenio i govnar terzić u FK. Edited yesterday at 08:52 PM by No name
crni96 Posted yesterday at 08:58 PM Posted yesterday at 08:58 PM (edited) Terza kad odjebe od kluba ide udaranje od patos kakvo nismo imali nikad u istoriji. Ima da pokupi sve iz kluba, neće imati ni za šampon. Njega treba otjerat al pametno. Da nam se ne usere u život. Edited yesterday at 08:59 PM by crni96
Summerfunk Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM (edited) 27 minutes ago, No name said: Nema drugih opcija zato što terzić neće da ih ima jer mu ovako odgovara. Napravio je uži izbor i to izbor onih podobnih koji će da sviraju po njegovim notama. Ma jasno je meni to skroz. Iz ovog ugla, kontam da je Deki kontaktiran iste sekunde kad je dobio otkaz u Spartaku i da je do već tad dogovoreno. Pa još i Rijeira koji je produžio u Celju. Idealan kandidat. Valjda je i Terziću u cilju da igra LŠ i ispumpa sebi još više para? Kao i da gurne još kog igrača u vatru pa i od njega da zaradi? Što samo nije stavio Milijaša ili nekog ko još nema PRO licencu i da samo završimo sa tim. Nekog brata od tetke recimo ili konbara restorana Grafičara. Umesto da gradiš nešto sa nekim stranim trenerom željnim dokazivanja i drugačijom vizijom, ma jok. Oni hoće Stankovića koji je već bio, nije uspeo da izbori LŠ tri puta i sad odjednom misle da je ipak postao trenerčina? Joj Bože dragi. Povrede u KK-u i cela ova situacija u FK-u oko rasprodaje svega, reultata u LE i SLS, pa sad i trenera me je prvi put dovela do toga da me više i ne dotiče do te mere koje bi me doticalo pre par godina sigurno. Barem ovo u FK-u. Iako sam dosta naklonjeniji fudbalu. Ranije bih sa uživanjem gledao kako nam PSG trpa 8 komada (jer sam se duboko u sebi nadao da ćemo kroz 4-5-6-7-8 godina biti dosta jači i stabilniji klub), barem igramo tu jebenu Ligu Šampiona. Sad Vojvodina da hoće, utrpala bi nam isto toliko jer im se može. A i kako ne bi. Rasprodao si sve. Trener je tu jer je imao više sreće nego pameti, a igrači se i dalje upoznaju jedni sa drugima na terenu koliko retko igraju zajedno. Edited yesterday at 09:19 PM by Summerfunk
crni96 Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Dobro, nisam za Stankovića. Vrtimo se u krug i samim tim što je Terzina škola još više nisam za njega. S druge strane bili smo pod Dekije skroz fina ekipa. Ne zamjeram mu toliko Haifu, iz razloga što su u tom trenutku jednostavno bili bolji. Miloja možemo pljuvat al jbg naš je najuspješnij trener, koji je takođe imao Pafose i ostale a i ti Pafosi su u tom trenutku bili bolji. Opet više krivim upravu i transfer politiku.
No name Posted yesterday at 09:34 PM Posted yesterday at 09:34 PM (edited) 18 minutes ago, Summerfunk said: Ma jasno je meni to skroz. Iz ovog ugla, kontam da je Deki kontaktiran iste sekunde kad je dobio otkaz u Spartaku i da je do već tad dogovoreno. Pa još i Rijeira koji je produžio u Celju. Idealan kandidat. Valjda je i Terziću u cilju da igra LŠ i ispumpa sebi još više para? Kao i da gurne još kog igrača u vatru pa i od njega da zaradi? Što samo nije stavio Milijaša ili nekog ko još nema PRO licencu i da samo završimo sa tim. Nekog brata od tetke recimo ili konbara restorana Grafičara. Umesto da gradiš nešto sa nekim stranim trenerom željnim dokazivanja i drugačijom vizijom, ma jok. Oni hoće Stankovića koji je već bio, nije uspeo da izbori LŠ tri puta i sad odjednom misle da je ipak postao trenerčina? Joj Bože dragi. Povrede u KK-u i cela ova situacija u FK-u oko rasprodaje svega, reultata u LE i SLS, pa sad i trenera me je prvi put dovela do toga da me više i ne dotiče do te mere koje bi me doticalo pre par godina sigurno. Barem ovo u FK-u. Iako sam dosta naklonjeniji fudbalu. Ranije bih sa uživanjem gledao kako nam PSG trpa 8 komada (jer sam se duboko u sebi nadao da ćemo kroz 4-5-6-7-8 godina biti dosta jači i stabilniji klub), barem igramo tu jebenu Ligu Šampiona. Sad Vojvodina da hoće, utrpala bi nam isto toliko jer im se može. A i kako ne bi. Rasprodao si sve. Trener je tu jer je imao više sreće nego pameti, a igrači se i dalje upoznaju jedni sa drugima na terenu koliko retko igraju zajedno. Pazi, Stanković je više prošao i kao i igrač i kao trener od Milojevića. Ako gledamo samo trenersku karijeru vodio je ozbiljnije klubove...Sampdorija, Ferencvaros,Spartak Moskva, bio pomoćnik u Udinezeu... Jednostavno manji je bunkeraš od ovog sadašnjeg, a to sa druge strane nije teško jer je Milojević to patentirao. U periodu kod nas uzeo osvojio je tri titule, dve duple. Bio siguran u prvenstvu. Bio prvi u regularnom delu LE u svojoj grupi. Dva puta je uspeo da prezimi u Evropi i igra nokaut fazu. Još uvek su u sećanju onih 3-3 sa Milanom gde smo ispali zbog gola u gostima, gde smo igrali baš dobro, napadacki u obe utakmice. Tu bi dodao i onaj baš dobar dvomec sa Rendzersom u nokaut fazi. Generalno kad se sve sagleda nije to loše bilo. Ono što smeta kod njega je ponašanje i to je posebno bilo izraženo u Moskvi. Ono je van kontrole. Spremnost na kombinacije i fudbalske i van fudbalske. Mislim da je što se tiče ortačenja sa igračima tu ispred milojevica. Obojica su terziceva škola, i onda sve mu to dodje na isto. Edited yesterday at 09:39 PM by No name 1
Summerfunk Posted yesterday at 09:39 PM Posted yesterday at 09:39 PM 2 minutes ago, No name said: Spremnost na kombinacije i fudbalske i van fudbalske. Mislim da je što se tiče ortačenja sa igračima tu ispred milojevica. Evo. To je sve. Mogao si samo ovo napisati i ništa više. Pogotovo sad kad se jure rekordi nekakvi, dovoljno. Meni je više pun kurac recikliranja igrača i trenera, što u KK što u FK. Ne znaš koga ćeš? Pa daj ovog što je već bio. Poznaje sistem, zna ko je kakav, spreman na poneki kompromis... Dosta bre više. Nek ostave onda Milojevića do kraja njegove trenerske karijere jer nam je najbolji/najsuspešniji trener i to je to. Cilj je da se uđe u LŠ, uzmu pare, prodaju igrači, da se ne napreduje ni milimetar i tako u krug. Eto. U tome je on poseban, tj. imao je doooosta sreće. Deki nije. Daj nešto novo. Nešto divlje. Nešto luđe.
crni96 Posted yesterday at 09:43 PM Posted yesterday at 09:43 PM Pa imali smo nešto novo, nešto luđe i divlje. Ne znam dal je bio 2 mjeseca kod nas.
Summerfunk Posted yesterday at 10:01 PM Posted yesterday at 10:01 PM (edited) 24 minutes ago, crni96 said: Pa imali smo nešto novo, nešto luđe i divlje. Ne znam dal je bio 2 mjeseca kod nas. I to je problem. Bio je SAMO 2+ meseca kod nas (ne botujem za Bahara, taman posla (nadam se da obojica mislimo na Bahara, da ne ispadnem glup)), ali dati nekom toliku šansu, gde posle kiksa protiv YB-a (slažem se, jeste kiks) i onog nameštenog derbija, ti njemu daš pedalu i okarakterišeš ga kao prevaru. A nije da nismo igrali dosta lepši i atraktivniji fudbal pod njim. Nego eto, Rodiću i ekipi se nije svidelo što pomoćnici vode treninge a ovaj nadgleda, nisu navikli na to. Ili što je imao autoritet nad igračima da kaže tom i tom da više nije potreban klubu. Iako je taj neko Milan Borjan. Recimo. Sramota i smešno. Ja sam ruku bio spreman da dam da bi i on uzeo titulu na kraju kad bi dodao gas u našoj ligi, ne sumnjam ni promil u to. Ali i to je nekakva slika koju Terzić i njegova politika šalje u svet. Evo šta Miloje učini od nas ove sezone. Doduše, igramo LE i još smo živi, za razliku od one sezone u LŠ. Ali se isto tako, ako ne i gore raspadamo u SLS a ljudi ga brane na sva vrata "on je delija do koske". Isto kao Čović i KK-u. Imenuje trenera, da mu fazon dva meseca i šutne ga. I sad aj nađi nekog ko je spreman svoj CV da ukalja zarad budale. Neka imenuju Tozu za trenera, apsolutno nebitno. Sve što u ovom timu trenutno valja, ode prvom prilikom. Tako da ćemo vrlo verovatno imati još gori tim sledeće sezone, kad Ivanić, Katai i dalje budu jurili rekorde. Edited yesterday at 10:08 PM by Summerfunk 1
Recommended Posts