NMX Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Ucena je glup ko noc ali ovo nije za crveni 1
JPM Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Ovo nema veze sa crvenim kartonom. Ali sto ni var ne reaguje je tek komicno.
Mr.Consular Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Zadnji covek odbrane, aman, što je ne ispuca u aut, Mučeni... korak ispred bio Pravi timovi igraju najbolje sa 10 igrača.. aj da vas vidim
Valensija Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Cemu sluzi Var? Ovo je zaista sramotna odluka.
Kooineeperk Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Ovo nema veze sa crvenim kartonom. Dao je pas sebi ne ka golu nego ka autu, po strani, na polovini terena. Da je dao prema golu, pa jos ovo remplovanje uz malo podignutiju ruku mogao bih da razumem kao faul za karton, ovako maksimalno zuti. Katastrofalna odluka, a VAR cuti.
L' Imperatore Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Da je ruka bila visoko, jeste. Ali ovo je klasičan primer gde se "poštuje" neko pravilo, bez da se imalo koristi zdrava logika. AI sudija
Kosjan Willavić Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Eto kako sudije uticu na tok neke utakmice
Zadnji vezni Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Ali ovaj Veljković ,koliko je loš. Pre crvenog njegova reakcija pre toga je smehoteka
Kooineeperk Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM 1 minute ago, L' Imperatore said: Da je ruka bila visoko, jeste. Ali ovo je klasičan primer gde se "poštuje" neko pravilo, bez da se imalo koristi zdrava logika. AI sudija Koje pravilo?! Da ga je munuo laktom namerno pa da razumem crveni.
Markoss Posted Thursday at 08:34 PM Posted Thursday at 08:34 PM (edited) 1 minute ago, Kooineeperk said: Koje pravilo?! Da ga je munuo laktom namerno pa da razumem crveni. Poslednji igrac odbrane. Ova Steaua je toliko losa da mozemo i sa 10 da ih dobijemo. Edited Thursday at 08:35 PM by Markoss
fradler Posted Thursday at 08:36 PM Posted Thursday at 08:36 PM Imbecilna reakcija Učene, ali ovo je sramotan crveni. Šteta, ovi su očajni, i siguran sam da bismo dobili meč 11 na 11. Nije ni ovako nemoguće.
Issey Posted Thursday at 08:36 PM Posted Thursday at 08:36 PM Dobijamo ih i sa 10 igrača. Nemaju pojma...
No name Posted Thursday at 08:37 PM Posted Thursday at 08:37 PM Učena svaki meč koji je igrao je napravio kiks. Ali to pedantnom nije dovoljno, pa želi još da se uveri u njegove sposobnosti. A pre njega se Elšnik sudara na terenu. Ako i treba, dajte mu veći ugovor, zasluzio je igrama.
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM Šta znam, nijesmo nešto igrali ni prije isključenja Učene.
Markoss Posted Thursday at 08:39 PM Posted Thursday at 08:39 PM Ma uzasno igramo. Ne znam ni kako mozemo dobro da igramo kad u 2025. godini igramo bez krila. Bukvalno ne mogu da verujem sta gledam.
Kooineeperk Posted Thursday at 08:40 PM Posted Thursday at 08:40 PM (edited) 7 minutes ago, Markoss said: Poslednji igrac odbrane. Daj bre Markoss-e, nemoj da me zajebavas, barem ti koji znas fudbala. Pisao sam o tome miliJon puta ovde, taj pojam vise ne postoji, godinama vec se ne koristi ta definicija, vec se koristi definicija DOGSO gde se gleda u kom polju se faul desava (koliko daleko od gola), u kom smeru ide lopta, da li je igrac imao punu kontrolu nad loptom i gde su bili ostali odbrambeni igraci. Pretrazi forum za "DOGSO" pisao sam o tome. Da dopunim: Ovo je po definiciji bio SPA slucaj - Stopping a Promising Attack, a ne DOGSO - Denying an Obvious Goal-Scoring Opportunity i za to ide zuti karton. Edited Thursday at 08:42 PM by Kooineeperk
Summerfunk Posted Thursday at 08:40 PM Posted Thursday at 08:40 PM Koliko ovoj ekipi treba jedan Šerif. Nerealno.
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 08:40 PM Posted Thursday at 08:40 PM Veljković se samo sklanja koliko ja vidim.
Zadnji vezni Posted Thursday at 08:42 PM Posted Thursday at 08:42 PM Menjaj bre ovu vezaru Hendela! Čovek pojma nema.
L' Imperatore Posted Thursday at 08:43 PM Posted Thursday at 08:43 PM 1 minute ago, Kooineeperk said: Koje pravilo?! Da ga je munuo laktom namerno pa da razumem crveni. Podignut lakat, udarac u facu. ja kapiram da je na osnovu toga crveni. A slažem se sa tobom da bi moralo da se drugačije gleda na ovakvu situaciju, u poredjenju kada se radi o konkretnom udarcu u facu. Ali sam više puta video da se sudi crveni več za ovako nešto kao što je uradio Uchena. Zato i kažem, sudija robot. 1 minute ago, Markoss said: Poslednji igrac odbrane. Ako je zbog toga crveni, to je pa tek komedija. Na 60 metara od gola, u situaciji koja je egal u najgorem slučaju
Kosjan Willavić Posted Thursday at 08:44 PM Posted Thursday at 08:44 PM Kakav potez Arnautovica, ali Duarte grozno zavrsio
berti Posted Thursday at 08:44 PM Posted Thursday at 08:44 PM Sasa Obradovic bi bolje vodio ovu ekupu nego Miloje.
Recommended Posts