Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ovo nema veze sa crvenim kartonom. Dao je pas sebi ne ka golu nego ka autu, po strani, na polovini terena. 

Da je dao prema golu, pa jos ovo remplovanje uz malo podignutiju ruku mogao bih da razumem kao faul za karton, ovako maksimalno zuti. 

Katastrofalna odluka, a VAR cuti. 

Posted
1 minute ago, L' Imperatore said:

Da je ruka bila visoko, jeste. Ali ovo je klasičan primer gde se "poštuje" neko pravilo, bez da se imalo koristi zdrava logika. AI sudija

Koje pravilo?! Da ga je munuo laktom namerno pa da razumem crveni.

Posted (edited)
1 minute ago, Kooineeperk said:

Poslednji igrac odbrane.

Ova Steaua je toliko losa da mozemo i sa 10 da ih dobijemo.

Edited by Markoss
Posted

Imbecilna reakcija Učene, ali ovo je sramotan crveni.

Šteta, ovi su očajni, i siguran sam da bismo dobili meč 11 na 11. Nije ni ovako nemoguće.

Posted

Učena svaki meč koji je igrao je napravio kiks. Ali to pedantnom nije dovoljno,  pa želi još da se uveri u njegove sposobnosti. 

A pre njega se Elšnik sudara na terenu.

Ako i treba, dajte mu veći ugovor, zasluzio je igrama.

Posted (edited)
7 minutes ago, Markoss said:

Poslednji igrac odbrane.

Daj bre Markoss-e, nemoj da me zajebavas, barem ti koji znas fudbala.

Pisao sam o tome miliJon puta ovde, taj pojam vise ne postoji, godinama vec se ne koristi ta definicija, vec se koristi definicija DOGSO gde se gleda u kom polju se faul desava (koliko daleko od gola), u kom smeru ide lopta, da li je igrac imao punu kontrolu nad loptom i gde su bili ostali odbrambeni igraci. Pretrazi forum za "DOGSO" pisao sam o tome. 

Da dopunim: Ovo je po definiciji bio SPA slucaj - Stopping a Promising Attack, a ne DOGSO - Denying an Obvious Goal-Scoring Opportunity i za to ide zuti karton. 

Edited by Kooineeperk
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Podignut lakat, udarac u facu. 

ja kapiram da je na osnovu toga crveni. A slažem se sa tobom da bi moralo da se drugačije gleda na ovakvu situaciju, u poredjenju kada se radi o konkretnom udarcu u facu. Ali sam više puta video da se sudi crveni več za ovako nešto kao što je uradio Uchena. 

Zato i kažem, sudija robot.

1 minute ago, Markoss said:

Poslednji igrac odbrane.

Ako je zbog toga crveni, to je pa tek komedija. Na 60 metara od gola, u situaciji koja je egal u najgorem slučaju