No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus - Seol, Rodrigao, Leković, Tiknizijan - Krunić, Elšnik - Kostov, Handel, Ivanić - Katai. Bravo Miloje...nemaš ni jedno krilo...bravo tantuse...u špicu Katai, bravo....večeras po prvi put zajedno stoperski par Rodrigao-Lekovic. Vrteska se nastavlja. Za 30 kola ni jednom neće sastaviti da dva stopera igraju bar 2-3 utakmice. Ovo namerno radi, ne verujem da je ovoliki dunster. 1
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Babika povredjen. Ali kako je perfidno onako ortački što bi se reklo gurnuo i Krunica, Elsnika,Hendela,Kostova na teren , valjda da se neko ne naljuti, pa onda ajde svi na teren , sve što imamo na sredini neka igra, a to sto nema krilo nikom nista. Edited 4 hours ago by No name
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam šta da kažem. Bez krila, bez špica i to u velikoj 2025. godini. A jedinog, krštenog i valjanog špica smo "poklonili" Turcima za 4.000.000. I sad smo ostali sa Batom Zdravkovićem i Arnautovićem koji je uveliko u 36. godini. I sa njim napadamo Evropu. Pritom je plaćen 2.500.000 evra po sezoni. A bilo nam puno da Šerifu damo malo više nego što je imao. Bože pomozi. Opet miksa igrače. Opet novi štoperski tandem. Nerealno. Lpo je neko rekao da postoji šansa da Miloje ovo i namerno radi. Siguran sam da ako izgubi ovo, da je on bivši dok se budu vraćali za Beograd. A iskreno se nadam da nećemo izgubiti i ovo, bilo bi baš neprijatno.
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najbolje od svega je sto posle ovoliko ulozenih para klupa Vojvodine izgleda bolje od nase.
Polivalentni Stevica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi ne možemo da damo gol ekipi u kojoj igra štopera Tanjgin sin koji je tu doveden čisto da ne gluvari po ulici 1
El Professoren Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedva cekam da vidim ledja Milojevicu! Kostov krilo, Handal desetka. Dva igraca manje u startu
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajna finta Seola zaista uz fenomenalan centarsut, Mirko odlicno reagovao.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tanjgin sin amater, ali ni Sicendze nije mnogo bolji. Nerealno kakav stoperski tandem, za Brodarac otprilike.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najopasniji rezultat... Dosta više sam očekivao od Handela, tanko je ovo.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Igor_ said: Najbolje od svega je sto posle ovoliko ulozenih para klupa Vojvodine izgleda bolje od nase. Zato je Milojević rešio da igra bez izmena. Edited 1 hour ago by TB Told 1 2
El Professoren Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, fradler said: Najopasniji rezultat... Dosta više sam očekivao od Handela, tanko je ovo. Brate covek ne igra na njegovoj poziciji. Kostov krilo…80 minut ovaj diletant nije ni jednu izmenu napravio Iskreno se nada, da ce jos veceras da napusti klub Edited 1 hour ago by El Professoren
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Munucemo mi jos jedan ali opet bas tanko Ne vidim kako. Drugo poluvreme smo igrali da prođe vreme, nije prošla taktika, sad baš da vidimo kako će npr. Katai na izmaku snaga da bude faktor u napadu.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, suptil said: Je l ovo rutiniramo do kraja ili primamo treci na kontru? Ne bih se začudio da primimo i dva do kraja. Ovde se ne zna ko šta igra, kao neki termin kad se skupe ljudi. 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Summerfunk said: Ne bih se začudio da primimo i dva do kraja. Ovde se ne zna ko šta igra, kao neki termin kad se skupe ljudi. Zavaravamo skaute Lila 😄
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad će ovaj trenerski duduk da od*ebe u troskocima iz kluba zajedno sa ovom lopovskom bagerom koja ga je dovela? Daju za dva krilna igrača 9 mil EUR i na kraju ti ta mesta igraju Ivanić ili neko od klasičnih veznih igrača.Takođe špica nemamo.Vreme je da cela garnitura kupi pinkle i odjebu .Neka idu u FSS svi zajedno. 1
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pakuj se kao i Sferopulos. Progledacemo kada dodje pravi trener koji zna da postavi igru. Za mene je i ovaj bivsi.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, suptil said: Zavaravamo skaute Lila 😄 Znaš da se ne bih začudio ni najmanje kad bismo dobili Lil, tipa 1-0 nekako. Boga pitaj kako, ali baš zbog ovih rezultata u poslednje vreme. (koga ja bre zajebavam, jebaće nas, skičaćemo)
Recommended Posts