Jeremija123 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 21 minutes ago, Summerfunk said: Nešto sumnjam da ćeš Rieri moći da rasturaš tim tri puta u toku sezone da bi rasprodao sve što valja. Ovo je suština, ni jedan trener sa trunkom autoriteta i ponosa neće dopustiti slično. Možemo se nadati samo nekom ko će ući u kombinacije sa Terzićem i secikesama ili nekom slaboumniku kome mogu da rade šta hoće. Tako da, Splavarov velkam. On verovatno ispunjava oba uslova. Edited 3 hours ago by Jeremija123
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko god da je Milojevićev dosadio, toliko očima ne mogu ni najbezličnije igrače u istoriji Crvene zvezde.... Od Koreanca, preko ova 3 mekana brata blizanca u veznom redu, do Milsona od 5m ... Penzosa Kataia i Ivanića koji ce nam se servirati kao legende ...pa do bezobraznog Radonjića.. koliko kod da Miloje nema sada to što nam treba... Toliko je i problem Marko Marin... Da ne pričam o Maminju Terziću... Jbo ga on u usta ga jebo.. 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 11 minutes ago, Jeremija123 said: Ovo je suština, ni jedan trener sa trunkom autoriteta i ponosa neće dopustiti slično. Možemo se nadati samo nekom ko će ući u kombinacije sa Terzićem i secikesama ili nekom slaboumniku kome mogu da rade šta hoće. Tako da, Splavarov velkam. On verovatno ispunjava oba uslova. Jeste. Zato i kažem, opekao se sa Baharom jer je ovaj rasturio "gardiste", bukvalno ih je sve oterao. Da mu je dato da radi još tu godinu, možda malo jače, sve bi ih do poslednjeg rasturio. I ja sam mu ultra zahvalan na tome. Janis je isto uradio u KK-u. (Nedović, Lazić, Mitrović....). Oterli ljudi igrače koji ne trebaju da budu tu. Nemaju kvalitet, ne želi da mu neko drugi sklapa tim i da ti ljudi moraju da igraju. Već onaj ko zasluži i ko se pokaže da želi da igra. Ja zato i kažem, stranac, a još manje Rieira koji je ludak po prirodi to neće trpeti. Zamisli da on bude 2. godine u klubu a da mu Terzić za to vreme proda i dovede 20+ igrača. Samo treba pogledati koliko smo mi igrača ostavili od prošle sezone u ovo vreme do sad. (Krunić, Seol, Elšnik. Pričam za startere inače. Radonja, Duarte i recimo Leković uglavnom sa klupe + bih dodao da je Elšnik 90% već bio prodat, kao i Seol. Ali su transferi propali). Promenili smo oprilike ~8. nosioca od tad. Ceo štoperski tandem. Godinu dana pre toga isto. Svako malo imamo novi štoperski tandem, vezni red... Čim neko iskoči, Terza odma na keca ga proda. I ne dovede ni 50% tog igrača. Opet kažem, Rieira je ludak svakako. Ima Darjan neki članak o njemu. Voli da se kocka, voli da pecka preko storija, voli da se ne pojavi na treningu tako nekad. Lud lik. Ali dobar trener. Odličan. I sad, kako ti njemu da objasniš da ćeš recimo na leto da mu prodaš 7+ igrača i da će Marin da skuva novih 5-6 igrača iz 3. francuske lige. Jer Bože moj, ubilo smo sa Đigom, pa sad na svako pojačanje koje dođe, komentari su "ovo vam je novi Điga, potpisujem". Prvi primer - Sandoval. Dečko ja mislim da nema 60. minuta fudbala kod nas. Navodno ne zna engleski jezik. Komedija svakako. I nije mi problem da mi smenimo Milojevića, svakako nije trebao ni da se vraća. Već što i dalje u klubu sede Mrkela i Marin. Nešto kao Dozet i Bagzi u KK-u. Isti kurac imamo i u jednom i drugom klubu. Štancuju se treneri kao na traci, jer su oni izgleda najveći problem (u nekim slučajevima, kao ovde u FK, jesu). Ali treba i tu "struku" pecnuti malo. Sve u svemu, ja se nadam da ako ovaj samoprozvani stručnjak leti, da mi ne dovodimo Kolarova. To bi stvarno, ali stvarno bio poslednji ekser. A Bogami, jedini je on podoban da glumi marionetu. Ili Milijaš, koga jako cenim. Nadam se da neće sebi to dozvoliti, ne treba mu to. Ili još gore - Deki Stanković. Kao kad se bivšoj devojci vraćaš. Ne može da bude dobro. NIKAKO. Edited 3 hours ago by Summerfunk 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Toliko mi se Miloje ogadio u ovom drugom mandatu, pre svega kao osoba. Steta, najuspesniji trener CZ kog ja pamtim ( a to je od Muslinove sezone sa Pjanom i Drulom ), mnogo nam je radosti doneo, ali je do zahvalnice trebalo doci jos letos. Ma u stvari, sta se ja hvatam Milojevica i jedem govna, mnogoooo veci problem je onaj iznad njega ( a o njegovom pokrovitelju da ne govorim ) . A taj trenutno nedodiriljiv dok god je Hulja na vlasti Edited 3 hours ago by Kosjan Willavić 1
Jeremija123 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 21 minutes ago, Summerfunk said: Jer Bože moj, ubilo smo sa Đigom, pa sad na svako pojačanje koje dođe, komentari su "ovo vam je novi Điga, potpisujem". Inače, ubeđen sam da ih je sa Đigom žestoko usralo. Za ovih Tvorzinih desetak godina ne sećam se ni jednog drugog primera da smo doveli mladog, neafirmisanog stranca i potom prodali za ozbiljan novac. Možda i ima neko, ali se ovako na prvu loptu ne sećam. Edited 2 hours ago by Jeremija123
Polivalentni Stevica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt,crta nam se Miki Marlboro za trenera,ako nas Riera odbije
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Jeremija123 said: Inače, ubeđen sam da ih je sa Đigom žestoko usralo. Za ovih Tvorzinih desetak godina ne sećam se ni jednog drugog primera da smo doveli mladog, neafirmisanog stranca i potom prodali za ozbiljan novac. Možda i ima neko, ali se ovako na prvu ruku ne sećam. Naravno da jeste. Matematički gledano, morali smo nekada da pogodimo sa igračem. I to je bio - Điga. Malo posle toga su to Milosavljević i Maksimović recimo. Tako da da, za sve ove godine, Điga je ja mislim prvi igrač da je tako iskopan iz 2/3 francuske lige, došao kod nas i pokazao da je za dosta jaču ligu od naše. I sad konstantno izgleda da isto pokušavaju sa Bađom (koji nas je odbio bio jednom/dvaput, pa smo ga na kraju nekako ubedili da dođe da bi grejao klupu). Pa Sandoval.... I nastaviće i dalje da kopaju takve dok opet ne iskopaju novog Đigu. Sad je valjda to fetiš da se iskopa neki crnac iz 3-4 lige, za što jeftnije i da ga zavaljamo za 12,000,000+. Nemam dilemu da će i Kostov kad napuni 18. da leti, verovatno čak isti dan za 16,000,000. Da obori Milosavljevićev rekod. Ali pre toga ide priča ("Kostov? Minimum 20,000,000 evra. I onda naravno ode za ispod toga, jer Terzić kaže da zna koga je ciljao sa tom izjavom, tačno je znao!"). 1
tsva Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako da vam sad ne valja trener? Bas me cudi sta se promenilo? 1
Jeremija123 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I ove štetočine se rešiti. Za godinu dana u klubu nije u stanju da odigra više od 45 minuta.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam koji su kvaliteti milijasa da bi on vodio klub kakav je Cz? Sta on ima od trenerskog staza da bi uopšte bio razmatran osim što deluje ovako na oko da bi bio podguzna muva a to se verovatno i prvo gleda kod terzica. Ako pričamo striktno o iskustvu, o trenersku stazu, rezultatu koji ima iza sebe, on to jednostavno nema. 1. Kolarov ima bogato igracko iskustvo, godinama je igrao na visokim nivou, ali je pitanje kakav će biti kao trener i da li će uspeti da prenese svoje igracko znanje. Ali opet dok ne dobije šansu ne možeš da znaš. 2. Milos Milojević možda ne bi bio loše rešenje. Posle odlaska od nas nije imao loše rezultate i sigurno je dobio još na iskustvu. Čak bi mi on bio prvi pick što se tiče domaćih trenera. Bio ovde, bio u inostranstvu, još iskusniji.
Amigo21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Milojevic ako ode "sutra" onda ocekujte da ga zameni Milijas. Nije ovo menadzer igrica gde za sat vremena smenis trenera i dovedes novog kojeg ti oces. Sto se tice rada trenera i uprave svi lepo mislite al treba da imate na umu da tezeg lika od Bahara nismo imali, covek je radio samostalno i nije mu se mesala uprava u posao tako da nije bas tacno da uprava oce iskljucivo nekog piuna na klupi. Terza voli kombinacije ali najvece kombinacije nastaju kada ima rezultata u Evropi jer cene igracima rastu, raste prodaja karata i generalno rezultati sve vuku na svoju stranu sto se tice novca... Terza jeste kao licnost(sve najgore) ali nije glup covek a indirektno ga vecina ovde opise kao glupog lika koji proda sve i jebe mu se za rezultate sto veze sa vezom nema. Terzu samo rezultati cuvaju u svakom smislu.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, No name said: Ja ne znam koji su kvaliteti milijasa da bi on vodio klub kakav je Cz? Sta on ima od trenerskog staza da bi uopšte bio razmatran osim što deluje ovako na oko da bi bio podguzna muva a to se verovatno i prvo gleda kod terzica. Ako pričamo striktno o iskustvu, o trenersku stazu, rezultatu koji ima iza sebe, on to jednostavno nema. 1. Kolarov ima bogato igracko iskustvo, godinama je igrao na visokim nivou, ali je pitanje kakav će biti kao trener i da li će uspeti da prenese svoje igracko znanje. Ali opet dok ne dobije šansu ne možeš da znaš. 2. Milos Milojević možda ne bi bio loše rešenje. Posle odlaska od nas nije imao loše rezultate i sigurno je dobio još na iskustvu. Čak bi mi on bio prvi pick što se tiče domaćih trenera. Bio ovde, bio u inostranstvu, još iskusniji. Ako se vodimo logikom, gleda se ko je najpodobniji Terziću. Jer ako dovedeš stranca koji fura svoju priču, ne možeš mu dati otkaz kad se tebi hoće. Moraš da ga isplatiš ili će te tužiti. A nema ko nas nije tužio do sad. Miloš Milojević mislim da ima neku ludačku platu u Arabiji. Posle onog tretmana kad smo dovodili Bahara, ja se ne bih vraćao da sam on. A i kažem, ima ludačku platu već. Ovde ti je najuži kandidat Rieira. Ali sad, opet dolazimo do toga da li on i koliko želi u Zvezdi ako su ga već jači i bolji klubovi tražili. Baš nezahvalna situacija. Miloje je trebao letos još da leti, sad smo u debelom kurcu. Očajan fudbal igramo, fali ovde kvalitetnijih igrača + neki treneri sigurno neće ko pičke pobeći na zimu. Pretpostavljam da ako ubedimo Rieiru, da će doći na leto. Zato ćemo morati sa nekim da "prezimimo". Verovatno Milijaš. Ili ako se vodimo nekom logikom, Deki Stanković ako se ne varam je dobio otkaz u Rusiji ili će tek dobiti. Stručni štab, ako ih tako mogu nazvati su zakomplikovali sve što su mogli zakomplikovati. Od trenera, ekonoma pa do igrača. Ništa uboli nismo, a sad nikog i da dovedeš ne možeš. Što je duže Miloje ovde, oni njegovi krediti sa kvalifikacijama, Liverpulom, Štutgarttom, Bodeom se polako izlizuju. 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Jbt,crta nam se Miki Marlboro za trenera,ako nas Riera odbije Ne znam koliko je realno da dovedemo “pravog” trenera sada tj. da dolazi krajem Oktobra trener gde planiramo da bude tu posle leta. Realnije da dolazi neko rešenje a la Milijas, doduše ja bih više voleo da damo šansu Nedjicu.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne zna se ko je gora opcija od ovih sto se pominju. Spancu bi se obradovali zelenasi sigurno.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Igor_ said: Ne zna se ko je gora opcija od ovih sto se pominju. Spancu bi se obradovali zelenasi sigurno. Pa od svih je Španac najbolja opcija. Samo eto, voli da se kocka i luda glava. Svojevoljno dovodimo takvog trenera, pa onda i ne bi trebalo da čudi kasnije ako nastanu neki problemi. Upoznati su u upravi dovoljno dobro sa njim. A ovi ostali, tipa Milijaš, Kolarov, Stanković... Neko je lepo rekao, kockamo se sa titulom i u ovoj debilnoj ligi, a kamoli u Evropi još. Svejedno mislim da uprava nije planirala ovo sa Milojem, da će ići u reprezentaciju već na zimu. Kontam da ih je malo to iznenadilo, jer koga sad iskopati. Pretpostavljam da se vuče na trenera sa domaćim pasošem, jer jebiga, manjak kičme plus narod ne želi stranca. Valjda nas je Bahar vratio u kameno doba pa je sad stranac = zabranjen. Možda neko ko ima info iz kluba može da kaže da li uprava uopšte razmišlja o strancu ili je Rieira izuzetak. Baš me zanima rasplet situacije. Mislim da se nećemo usrećiti. Barem mi navijači.
Sasha Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Miloje je bivši sigurno i ne bi me čudilo da Milijaš preuzme do kraja polusezone jer niko normalan neće uzeti tim u ovom delu sezone
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pedantni stručnjak bi pokvario i PSG ili Bayern za mesec dana.Od njihovih najboljih igrača bi napravio vezare a od lepršave igre bi napravio dekadenciju koju gledamo već mesecima. Čovek je apsolutni trenerski duduk,koji nikog nije u stanju da vodi dva meseca sem CZ. Hajde majstore pali u FSS jer rekoh već zaslužujete jednu druge. Ova rešenja koja se pominju su samo nastavak agonije,poltroni i čitači ceduljica i marionete Tereza &Co firme. Ništa bolje nismo ni zaslužili .Meni ja žalosno što je vesnik svih promena što državnih što klupskih kretao sa severa,a ovo danas je tuga ista ona što smo danas gledali na terenu ili pak u Bragi. Sve u svemu jadno i bedno na sasvim nivoima kluba .
Markoss Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Meni je Radonjic neverovatan. Decko godinu dana trenira svaki dan, u profesionalnom sistemu, gde ima ljudi koji rade sa njim u najsitnija crevca. Ima ishranu, ima sve uslove. I decko ne moze da odigra 90 minuta. I tih 45 minuta sto odigra, napravi tri sprinta i to je to. Sta on radi kad ode kuci s treninga? Jede mekdonalds, pije pivo i pusi drinu bez filtera? Jer ja mislim da bilo koji amater da krene sad da trenira koliko treniraju prvotimci Zvezde, za godinu dana bi mogao da odigra u vecem intenzitetu od njega.
Recommended Posts