Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Sve dok je ovaj trener mi ćemo ličiti ninašta. Ajd da ga ispratimo u FSS pa da počnemo da igramo nešto što liči na fudbal.

Posted
1 minute ago, suptil said:

Jel jr butni misic povredio Arnautovic?

Da. Jak udarac u butinu. Moze da bude i ruptura. Ja se nadam da je samo trenutno bol.

Posted

Sramna partija u prvom delu igre. Ne znam šta je bila ideja Milojevića. Radonjić ako već ovako ležerno igra i ako je već u prvoj postavi nek ga stavi naš trener na njegovu omiljenu stranu, možda mu se digne patka pa krene da igra.

Liči mi da je povreda Arnautovića ozbiljne prirode, nadam se da grešim. Ivanić može da igra samo iza napadača ili da bude na klupi, nikako da igra levo, ovako ispada da igramo bez oba krila a doveli smo ih šesnaest u ovom prelaznom roku.

Sad u igru ulazi Elšnik umesto Radonja da igramo i definitivno bez krila.

Ja čak što je najgore mislim da mi osim štopera i nemamo tako loš tim, ali jebiga.

Posted
1 minute ago, fradler said:

Da, bas bedan odnos prema utakmici. Kao da je revijalni mec. a bodovi nam zivot znace.

Milojevic je do sad makar korektno pripremao utakmice, ali ovo izgleda kao da vec sprema taktiku za Vembli, a ovima je rekao - igrajte sta hocete.

Radonjic prednjaci sa bezobrazlukom, ali ako ga zameni izgubicemo i tu pisljivu mrvicu brzine i opasnosti koju mozemo ponuditi na ovom nivou.

Ma meni je nejasno sto mi uopste igramo na kontre i na tranziciju kad nismo ekipa napravljena za to. Nemamo brzinu, ali imamo tehnicki pismene igrace. Bukvalno cilj treba da nam bude da imamo posed, a ne da se jurcamo. Nama je svaki napad - niski blok i onda gledanje dal ce krilo da istrci. Potpuno glupo smo im prepustili igru, uopste se nisu sami izborili na to, nego mi odbijamo jednostavno da igramo fudbal. 

• Like 6
Posted

Verujem da cemo izaci konkretnije u drugom poluvremenu. Za sada ova evro kampanja izgleda traljavo, neubedljivo i postavlja pitanje struke.

Posted
9 minutes ago, JPM said:

Glavni razlog losih rezultata je, ponovicu sto hiljada puta ako treba, losa i slaba liga. Kad nemas protiv koga da igras u ligi, cim ti iole ozbiljan protivnik naidje, ti primas smesne i amaterske golove.

Igra je danas losa ali i kad je dobra opet nema rezultata jer se golovi primaju kao da je takmicenje amatera.

Koju ligu igra Pafos? Qarabag? Bode....

Ovde je u pitanju kurcobolja celog tima na čelu sa ovim sto flertuje sa bagrem iz saveza. Kako smo mogli protiv Seltika,Porta...a sad ne...

Izašli sa bolom u ku.cu , mislili da će ovi sami od sebe da se predaju.

• Like 1
Posted

Ne znam ljudi al meni je Ivanic najveci ovde problem. Da sveatan sam da diram svetu kravu al jedino moze igrati nasu ligu ili neku 8/10 al na krilu nema on sta traziti,previse je spor,nije tolilo ni dobar dribler. On da bi bio koriatan na krilu morao bi imati beka koji bi mu donosio loptu u zadnju trecinu a to u europi malo koji bek nama dostupan moze. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, No name said:

Koju ligu igra Pafos? Qarabag? Bode....

Ovde je u pitanju kurcobolja celog tima na čelu sa ovim sto flertuje sa bagrem iz saveza. Kako smo mogli protiv Seltika,Porta...a sad ne...

Izašli sa bolom u ku.cu , mislili da će ovi sami od sebe da se predaju.

Cak i kad igraju dobro, primaju amaterske golove, kao u Portu.

Posted
5 minutes ago, JPM said:

Cak i kad igraju dobro, primaju amaterske golove, kao u Portu.

. Te greške i odvajaju top ekipe i ekipe poput nas.

Ovo večeras je kurcobolja . Ni ti želje ni ti volje za nesto vise. 

Posted
Just now, No name said:

. Te greške i odvajaju top ekipe i ekipe poput nas.

Ovo večeras je kurcobolja . Ni ti želje ni ti volje za nesto vise. 

Uopste ne sporim da je ovo veceras lose.

Nismo mi top ekipa ali ti golovi koje primamo su posledica dekoncentracije koja se u evropi kaznjava a u domacici ne.

• Like 1
Posted

Ivanic polako ali sigurno kreće da skače po nervima. Zarobio je poziciju levog krila a niko ne reaguje na njegove užasne ige. Radonjic bi možda više pružio na levoj strani i ako je on večeras ekstremno loš, ali levo je konstantno ivanic koji je privilegovan. Ne znam dokle će ga trpeti,  ide ka tome da bude Rodić broj dva.

• Thanks 1
Posted

Toliko je uzbudljiva utakmica da sam provalio da je pocelo drugo poluvreme tek posle 10 minuta. A TV ispred mene. I upaljen.

Bas lose izgledamo, koliko je sve ovo sporo i tromo...

• Like 1
Posted

Ovaj nas levi bek ne zna gde se nalazi. I to je ne znam koji put vec od pocetka sezone. Rupetina kao Ibanjez nekada.

Posted

Ja mislim da kad bi 3 utakmice igrali, ne bi dali gol. Kao da imamo igraca manje. Bez ikakve ideje, bez volje. Lose stojimo na terenu, svaki put su bliže lopti, snaznije idu na nju. Miloja je Evropa cinila posebnijim od drugih. Obzirom da toga vise nema, stvarno je vrijeme za neki Kipar, Grcku, Emirate.. 

Posted

Isti gol smo primili dva puta. Gubi se lopta na 30 metara onda se udalje od igraca Brage i mirno prime gol.

Posted

Ziheras miloje bolje nije ni zaslužio. Oduvek je bio jajara sa postavkom i taktikom. Sad ce on kao pravi nazadnjak na čelo reprezentacije.  Takav njima i treba. Savršen sklop. Jajara i nazadnjak na klupi nazadne reprezentacije. 

Posted (edited)

Milojevic = Sferopulos. Cao Miloje. 

Najslabija karika u FK pored Mrkele. Zamisli njega u reprezentaciji 😂😂😂

Edited by Saxon01
  • Like 3
Posted

Pa i ovo je kao prvi gol. Pre svega greska sredina koja ne ume dva pasa da razmeni ili ne daj boze da zadrzi loptu. Nama stoperi jesu losi i nesigurni, ali oba gola su krenula od idiotsko letagricnih reakcija sredine terena.

• Like 5