drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da mi je neko rekao pre meca da ce ovako biti ja bih prihvatio... Ali moramo neku tekmu da ne useremo u zadnjim minutima, ko da smo najmladja a ne najstarija ekipa ovde 😮💨 1
ZiS Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Baš šteta, odigrali smo odličnu utakmicu na terenu gde su mnogi velikani padali… To su tačno ti sitni detalji, mi svake nedelje igramo prvenstvene utakmice koje su intenziteta treće portugalske lige… 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne pamtim da smo odigrali bolju utakmicu u Evropi na gostovanju. Bili smo u najmanju ruku egal protiv fenomenalne ekipe, ali prosto to neiskustvo i nedostatak snage i kondicije nas je opet koštalo. Ponovio se Milan od prošle sezone. Sve u svemu bravo ekipa! Bravo Kostove! 5
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Saxon01 said: Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaha 0 bodova ce biti na kraju. Koja smo mi tragikomedija od FK I KK. Već imamo jedan bod narikačo.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Duarte utrcava u kontri u punom sprintu izmedju dva stopera, on ima alibi dodavanje ka Olajinki gde nakon toga primamo gol… Po meni direktan krivac za poraz Mirko Ivanić. Bravo za borbenost, bravo za Kostova. Odlicni smo bili veceras 👏 2
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uzeše me na foru pa odlučih da gledam do kraja..i čuka odmah preskače. Jebo me pas da me jebo, što sam se uopšte ponadao. Do jaja smo smaračka ekipa.
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta se desilo, od kad je Tirkizijan izasao mi kao da nismo imali levog beka, dva puta igrac sa te strane sam ko duh... A Seul je jos defanzivniji od Tirke
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ivanica bas tesko gledati ove sezone.Durte jbg to se mora dati al on je ovde najmanje kriv.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg ponovo nam se ponavljaju neke utakmice kao protiv Pafosa i gol u 90 min. Tražili smo igru bez obzira na rezultat i dobili smo dobru igru i odličnu Zvezdu. Nema sta da se mnogo zameri. Čestitke na igri celom tinu. Šteta što dobra igra nije nagradjena bar bodom.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebeš mi mater kao da se uplašimo dobrog rezultata ili pobede. Prvo promašaj Bruna,a onda Mirko i Olainjika poklanjaju loptu,niko da napravi faul i ćao. Trebao je menjati Ivanića jer zadnjih 15 minuta nije hodati mogao. Kakva šteta jbt 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tuga bas, nezasluzen poraz. Kamo srece da je ovakav pristup bio protiv Pafosa , pa i Seltika
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ali Ucena, koliko decko nije znao hde bije... Ivanic je bivsi igrac.. Radonja klasa! Edited 1 hour ago by Saxon01
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Olajnika je miljenik trenera a ta "ljubav" košta klub boljih rezultata. Nismo bili loši mada su domaćini igrali sa kombinovanom ekipom. 1
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago šaltovalo se večeras dosta, malo fudbal, više košarka, a onda obrnuto, ali ono što se vidi to je da je Liga Evrope prava stvar za nas, posebno da se igra 2 puta 35 minuta... čak bi liga konferencija možda bila i bolja, tu bismo mogli da napadnemo visok plasman... Ekipa u 70 minutu jedva diše, bod iz dva kola, malo, moglo je 2 realno, a moglo i 4, jbg, težak je život ciganjski.. ekipa igrala sa svim ogranjčenjima fino, bez panike, na pas, lepo. bilo pratiti...
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Umjesto pobjede dobismo ovaj pacerski gol. I vise nego nezasluzen poraz. Ivanic je tragican, Olajinka seoski igrac. Sve cestitke malom Vasiliju, odlicna utakmica!
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro, dace ga Duarte protiv Javora. Kad se bude racionalno razmisljalo, Zander, Tomane, Srnic, Kanga, Gobeljic, La Para...nisu proizvod neke lose kosmicke nepravde, vec su proizvod loseg odabira nestrucnih ljudi. Biti navijac Zvezde nije nikad bilo ruznije i teze.
Brajant Danston Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemam šta da zamerim za večeras. Možda je vreme da se Mirko preseli malo na klupu a da njegovo mesto zauzme Duarte. Velika šteta.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gde je Seol stajao kod primljenog gola? Bukvalno ga ona dalja kamera nije hvatala? Gledao tiktokove kod aut linije? 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Perkos2 said: Olajnika je miljenik trenera a ta "ljubav" košta klub boljih rezultata. Nismo bili loši mada su domaćini igrali sa kombinovanom ekipom. Pa dobro falio je i nama Krunic na sredini. On je naš najbolji igrač. Takodje I Babika bi sigurno doprineo više od Olajinke da nije povredjen. U suštini ovo je bilo dobro osim prvih 10 min...Čim smo primili gol zaigrali smo mnogo bolje, i igrali vrlo dobro u polju, a iz te igre stvorili lepe šanse posebno one Ivaniceve i Arnautoviceve.
Boaće Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Mr.Consular said: šaltovalo se večeras dosta, malo fudbal, više košarka, a onda obrnuto, ali ono što se vidi to je da je Liga Evrope prava stvar za nas, posebno da se igra 2 puta 35 minuta... čak bi liga konferencija možda bila i bolja, tu bismo mogli da napadnemo visok plasman... Ekipa u 70 minutu jedva diše, bod iz dva kola, malo, moglo je 2 realno, a moglo i 4, jbg, težak je život ciganjski.. ekipa igrala sa svim ogranjčenjima fino, bez panike, na pas, lepo. bilo pratiti... Seltik i Porto su ekipe za ligu sampiona, da ne bude samo da u ovom takmicenju sto nam je po meri na kraju osvojimo manje bodova nego u ligi sampiona koja nije za nas. Tu smo imali 2 pobede i pokrali su nas protiv Milana na gostovanju u nadoknadi.
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Eee moja Zvezdoooooo ......pa jbt jel mogućeeeee .... U pm i fudbal i sve... Crni Miloje postavi ekipu fantasično i onda iz naftalina izvuče Olainku.... 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Boaće said: Seltik i Porto su ekipe za ligu sampiona, da ne bude samo da u ovom takmicenju sto nam je po meri na kraju osvojimo manje bodova nego u ligi sampiona koja nije za nas. Tu smo imali 2 pobede i pokrali su nas protiv Milana na gostovanju u nadoknadi. Gde je Seltik za LS, kanta od ekipe. Za Porto se slazem 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Porto je igrao bezveze, realno. Ali eto kao smo se krpili, a viđelo se da primamo gol. Nemamo nikakvu klupu, i ovi igrači što ulaze su tragedija. Milson j Olajinka su tragični igrači.
Recommended Posts