SunZero Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ivanicev gol, a inace je citav mec odigrao kao mlohavi staracki qrac 1
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Ivanicu, sram te bilo! I njega i onog Olajinku... Očima ne mogu ivanica da gledam 1
Carl Johnson Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jebem i mamu i tatu onom ko je doveo Veljkovica. Oprostite na prostakluku, ja ne mogu vise da gledam rupetinu prokletu
Saxon01 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaha 0 bodova ce biti na kraju. Koja smo mi tragikomedija od FK I KK.
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, No name said: I njega i onog Olajinku... Očima ne mogu ivanica da gledam Ne zna se koji je gori od njih dvojice
Boaće Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 minute ago, Saxon01 said: Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaha 0 bodova ce biti na kraju. Koja smo mi tragikomedija od FK I KK. Brise nam se bod protiv Seltika? Nemojte da se zajebavate da uporedjujete KK i FK, sramota je staviti u istu recenicu. Edited 12 hours ago by Boaće
drperce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ivanicev centarsut i olajinkin prijem... Ja bi je bolje primio a i centrirao
Zadnji vezni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakav prijem Pitera hahahahahahahaha Marš napolje jablane!
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakva su dva pajsera ivanic i olajinka...dva omiljena igrača milojevica
drgnk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Neshvatljiva je Milojevićeva fascinacija Ivanićem. Svi mogu da budu zamenjeni, ali traktorasti Mirko nikako.
drperce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zasto ne ubaci onog klinca na krilo... Zaric ili kako se zove, izmislio fudbal i za Milsona i za Olajinku...
Recommended Posts