Мџе Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ja sam fan taktike gde se ne igra sa dosta širine jer je ekspanzivni fudbal za mene postao šablonski dosadan. Ova igra nam je donela nam je gol i nekoliko stopostotnih šansi u pp. Da nije bilo Kataija u timu i da je teren bio bolji, vodili bi sa nekoliko golova razlike posle prvih 45 minuta. Nije mi se dopao pristup Hendela u defanzivi i to može da košta na sredini terena u jačim mečevima. Ne možeš pored Naira da imaš još jednog igrača koji otaljava odbranu. Nadam se da ćemo videti neki napredak tu uskoro. 1
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je utisak broj jedan situacija iz drugog poluvremena kada je Duarte povukao kontru i bio okružen sa par njihovih igrača...i čekam da se neko još pojavi...i tek posle 4-5 sekundi u kadar ulazi Kostov. Ovo je jad i beda. Užasna utakmica, užasni pojedini igrači i užasan trener. But, who cares. Važno je da lova ide u privatne i stranačke džepove. 2
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rutinski... S obzirom da nisam vjerovo da ćemo danas dobiti zadovoljan sam vrlo. Idemo na Seltik. Navijači žele iskorak i bar 1/8 finala kup uefa. Hendel je ozbiljna klasa. Nadam se da ovaj trojac napred neće više igrati zajedno. Prespori su. 2
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače za onu bolekurciju i bezobrazluk Kataija i Ivanića bi oladio sa par mečeva na tribinama. Pa makar igrao mali Zarić i u LE. Arnautović i Duarte su odlepili šta su ovi prosuli u završnicama. Sramotno. Veljković takođe užas Božiji, izgubljen i paničan svih 90 min, čovek skoro 10 godina u Bundes ligi a spašava mu dupe mučeni Leković brzinom ranjenog puža. 6
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Hendel je ozbiljna klasa Verovatno jeste ali to nikako nisu mogao da zaključiš nakon vecerasnje utakmice. Jedini koji zaslužuje prelaznu ocenu veceras je Mateus, spasio je 2-3 puta gde je lopta već bila vidjena u mreži. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali Acika on moze protiv ovih JSL timova da bude tata mata al tamo gde ti jebiga treba trcanje je kontraproduktivan. 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kataiu se bezveze pumpa ego na nebitnim utakmicama po srpskim oranicama i stvara se jedna lažna slika. U suštini on nekoliko sezona unazad nije igrač za nivo fudbala koji mi igramo. Spor je, lijen i neodgovaran. Čovjek je prešetao utakmicu kao da je Mesi. 13 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da Zvezda ima trenera , večeras bi sa ovim timom koji ima i sa klupom razbila FKP u paramparcad . Ali zvezda ima jednu kukavicu koja je svoj kukavički mentalitet usadila i medju igrače i zato je zvezda večito nedorečena . Odluke o izboru igrača, sama postavka na terenu, zatvaranje utakmice od 60-og minuta , pa ubacivanje dodatnog štopera, sve je to odluka ove kukavice na klupi. Od 4-5 čistih krilnih igrača, doslovno smo igrali samo sa jednim Rsdonjicem i to 35-36 minuta. Šta više reci. Mnogi komentarišu Veljkovica...ok jeste loš...Ali pogledajte šta radi Milojević...Kada mu je zadnji put igrao Veljkovic? Zašto ga sad nije uvrstio u sastav protiv Zeleznicara posle 15 dana pauze da se koliko toliko poveže. Sa kim je igrao taj mec ? ÙCENA -RODRIGAO? Da li je neko startovao od njih večeras? Naravno da Ne....I šta mi da očekujemo sa milojevicem.....Znalo se da će mu trebati bonusi u derbiju i svako normalan bi u prethodnom kolu uvrstio u tim i Veljkovica i Lekovica, da koliko toliko uigraju se, ali ne i pedantni. To je jednostavno on. Najveći problem ovog tima. Pun potencijal nikada nećemo postići sa njim. 2 1
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Kataiu se bezveze pumpa ego na nebitnim utakmicama po srpskim oranicama i stvara se jedna lažna slika. U suštini on nekoliko sezona unazad nije igrač za nivo fudbala koji mi igramo. Spor je, lijen i neodgovaran. Čovjek je prešetao utakmicu kao da je Mesi. Covek obara klupske i ligaske rekorde u periodu kada nije spreman ni za pola sata ozbiljnog fudbala. To mi je malo onako bezveze, iako mi je jako drag i kao igrac i kao lik i realno jeste jedno od najvecih imena u novije doba u Zvezdi. Edited 2 hours ago by СтелаРоса
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Volio bih da Kostov startuje i protiv Seltika. Tu na sredini ne bih nista dirao. Mora krilo (Radonja/Milson) umesto Kataia. Lekovic danas iznenađujuce odličan. Mnogo bolji i sigurniji od Veljkovica. Nisam siguran koga staviti u sredu. Bekovi su nam kritični. Tinkizjan totalno taktički neobučen. Više krilo nego bek. Seol nista ne radi na nekom visokom nivou. Jedan vrlo skroman igrač. Više bih volio da se isforsiraju Avdic i Stankovic iskreno, mada za Evropu i neke naše potrebe i ambicije tankosava.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Dzo23 said: Tinkizjan totalno taktički neobučen. Više krilo nego bek. Ma ne ispada on pa da je taktički neobučen nego jedan na jedan ne može ni jednu loptu uzeti.
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Možda je rešenje da se Tiknizijan gurne skroz na levo krilo, Seol na levog a Stanković desnog beka. Jebem li ga i ovako kuburimo sa tim levokrilnim igračem jerbo ludi Neca neće nikad biti spreman za 90. Fali nam dosta i Rade kao najpismeniji veznjak i korektor pozadi, Hendel i Elšnik nisu par za oba pravca, Bađo više ima smisla ali kao da mu i dalje ne veruju da može više. Jedno je sigurno, Ivanić ne sme više da glumi krilo ni pod razno, ili će biti desetka ili ništa. Imaš i Milsona, Lučića, sporaći su i oni ali ipak leva krila. Mora da se napuni stadion i pobedi Seltik. Fali ta jedna velika pobeda da se otključa ceo tim a i Vladan malo dođe sebi ako je moguće. Edited 1 hour ago by Molina23
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Garantujem jedno,da se Blagojevicu da ova Zvezda a stručnjaku ovaj Partizan,Ovaj Blagoje bi ga rastavio na proste činioce. Ali kako Gaze i razvaljuju pojačanja (Milson,Babika,Badžo, ,13.5 mil. ) neće videti terena pre nekog Radnika,Napretka ili Spartaka.Za njih je dovoljna i polovina omladinca.Mala pavka i za ekipu koja dovodi igrače. Mada stiže specijalitet (Kostov da se zavali na zimu). Edited 1 hour ago by Zadnji vezni 1 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Garantujem jedno,da se Blagojevicu da ova Zvezda a stručnjaku ovaj Partizan,Ovaj Blagoje bi ga rastavio na proste činioce. Svet je lep kada sanjamo...;)
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 56 minutes ago, СтелаРоса said: Ne slazemo se. Dovoljno je pogledati samo Vojvodinu ranije i sada, jedan klub u ovakvoj ligi znatno menja sliku. Vosa je do generacije 96 konstantno izbacivala reprezentativce, posle toga potop i omladinske skole i prvog tima. Rad i Ofk su davali isto dosta mladih reprezentativaca. Sad da pogledamo spisak reprezentacije nisam siguran da bi nasli jednog igraca koji nije ponikao u vecitima ili u inostranstvu. To nije pitanje utiska, već činjenica. Ni jedan klub sem Zvezde i Partizana nikada nije prošao evropske kvalifikacije. Na Uefa rang listi smo do 2019. godine redovno bili ispod 25. mesta (sad se kuka što smo 22). Čak su i plasmani reprezentacije na velika takmičenja sad češća. Sem jedne sezone čak i u najboljim danima Butorovićeve ere Vojvodina je bila redovno na 20+ iza prvoplasirane ekipe. Imajući u vidu Zvezdine rezultate i prihode usled tih rezultata sasvim je normalno što je Zvezda daleko ispred ostalih klubova, kao što se dešava i u drugim zemljama.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Niko nije rekao - Elšnik je odigrao odličan meč! Možda i naš najbolji igrač večeras. Mateus jako siguran i autoritarivan. Kostov dosta zrelo za svoje godine. Radonja klasa za sva naša krila. Negativan utisak najviše pominjani Katai, Tiknizjan i Veljković. Čovjek propušta loptu u 16 metara a igra štopera. Odavno nijesam vidio takav potez. Ivanića ne mogu da stavim u ovo društvo. Usporio je definitivno, ali ima još fudbala u njemu. 5
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Markoss said: Kakva je mizerija od igraca Veljkovic. Jedan od vecih domaćih stoperskih bezveznjaka, nikad nisam razumeo fascinaciju s njim. 2
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, TB Told said: To nije pitanje utiska, već činjenica. Ni jedan klub sem Zvezde i Partizana nikada nije prošao evropske kvalifikacije. Na Uefa rang listi smo do 2019. godine redovno bili ispod 25. mesta (sad se kuka što smo 22). Čak su i plasmani reprezentacije na velika takmičenja sad češća. Sem jedne sezone čak i u najboljim danima Butorovićeve ere Vojvodina je bila redovno na 20+ iza prvoplasirane ekipe. Imajući u vidu Zvezdine rezultate i prihode usled tih rezultata sasvim je normalno što je Zvezda daleko ispred ostalih klubova, kao što se dešava i u drugim zemljama. Pa ja sam napisao neke cinjenice, mogu se lako proveriti sastavi klubova koje sam nabrojao pre nekih 10-15 godina. Pre si imao Terzica u Ofk, Stojica i Nikolica u Radu, Buturovica u Vosi... Navijacke grupe drugih klubova su bile brojnije i organizovanije, samim tim i gostovanja nisu bila laka. Kazes i sam da nikada neki klub osim vecitih nije prosao kvalifikacije, pa ne znam onda kakve veze ima uefa rang lista sa ovom temom kad su za koeficijent zasluzni samo Zvezda i Partizan. Ucesca reprezentacije su cesca za jedno EP koje se prvi put igralo u prosirenom formatu pa smo se plasirali, i to opet bez igraca iz lige, pa cak i bez igraca koji su bar malo igrali ovde za npr neki Cukaricki ili Radnicki pa otisli u inostranstvo. Pogledaj sastav mlade reprezentacije koja je 2007. igrala finale EP u kojim klubovima su tada igrali ti igraci, ili ona generacija 2015 sto je osvojila SP. Danas je nezamislivo da imamo takve generacije gde pola igraca igra u nasoj ligi i to ne za vecite. Za srozavanje kvaliteta lige je kriv i trend u fudbalu gde klinci prerano odlaze u inostranstvo, ranije su ostajali duze u maticnim klubovima ili odlazili u vecite pa se tamo dokazivali. Ima naravno i do struke i loseg rada mladjih kategorija. Ovo nista nije utisak, nego cinjenice.
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bih pricao o nekom srozavanju, objektivno, Zvezda u poslednjih nekoliko godina doseze granice kvaliteta kakve su pre toga bile nezamislive. I to nezavisno od price o Miloju, uprkos odredjenim nedostacima, on to relativno fino drzi. Subjektivno, ovo je jedan klasican cacijevski klub i nema uspeha koji ce to da promeni. Jebiga.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Kataiu se bezveze pumpa ego na nebitnim utakmicama po srpskim oranicama i stvara se jedna lažna slika. U suštini on nekoliko sezona unazad nije igrač za nivo fudbala koji mi igramo. Spor je, lijen i neodgovaran. Čovjek je prešetao utakmicu kao da je Mesi. Katai je Zvezdin Saša Ilić.
Zadnji vezni Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 43 minutes ago, Perkos2 said: Đe je Babika nestao? Utopio se u 5 miliona .
akisaki Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago E pa ovako.Nevezano za ovu bruku u vezi nase igre u "vecitom derbiju" ova sjeda glava koja "pase" 57 godinu zivota nakon 42 godine staza sa Zvezdom po SFRJ,Evropi ce u srijedu da ode na utakmicu voljene Zvezde i da mu po prvi put nece biti bitan rezultat utakmice,nego da se pokloni ljudski,navijacki najiskrenije "Zelenoj brigadi" na podrsci onim nesrecnicima u Gazi, i osudi genocida nad njima koji sprovodi fasisticka vlast u Izraelu. Do Zvezdine pobjede i pobjede Zelenih brigada.
Igor_ Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 49 minutes ago, Perkos2 said: Đe je Babika nestao? Bukvalno kao nacrtana izmena Ivanic-Babika, da na oba krila imamo brze igrace za kontre, ali dzaba nas mag gleda dal Nigerijca ili Rodriga da uvede.
Recommended Posts