Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Sve ekipe su jače, neke dosta a neke malo manje, od Pafosa koji nas je izbacio. 

Kod kuće ipak možemo uzeti neke bodove ali uz mnogo bolju igru nego sto je trenutno. Tako da ajde da budem optimističan i da prognoziram 6-8 bodova. 

• Like 1
Posted

Evo Balerina iz Mocarta kaze da ipak ostaje Elsnik. U dve nedelje je dva puta prodao Zvezdinog igraca i dva puta samog sebe demantovao. Pajac.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Posle ocajnog dvomeca protiv Pafosa ja nisam optimista. Neka nada je i da su ostali nasi protivnici bili ocajni gledao sam Malmo, Seltik, FCSB, Sturm bas su svi ocajni bili cak su se svi navedeni timovi i brukali kroz ove kvalifikacije nisu se brukali kao mi nego mnogo gore.  Mislim da najmanje sanse imamo u Portugaliji dok nekada timovi iz lige petice rotiraju u LE pa to moze da nam bude sansa ako Lil i Selta malo promesaju sastav u suprotnom ni tu nemamo bas neke sanse...

1 minute ago, Markoss said:

Evo Balerina iz Mocarta kaze da ipak ostaje Elsnik. U dve nedelje je dva puta prodao Zvezdinog igraca i dva puta samog sebe demantovao. Pajac.

Cirkuzant, inace Prlina je dobio otkaz u Maxbetu i ako im je bio urednik...

Posted
12 minutes ago, Markoss said:

Sad ne znam da li je dobar posao ili ne? :S

Posted

Pod jedan treba dovesti trenera koji je sposoban da igra moderan, agresivan, odgovoran fudbal a ne držati ovog koji je zaglibio u 80-tim prošlog veka, Pod dva, prodati sve što se može prodati a neke i pokloniti. I pod tri napraviti neki strateški plan za narednih 3-5 godina gde se zna šta se radi. Zaboravih , rešiti se odmah Mrkele i Marina jer je na moru primera dokazano da su nesposobni. Ovo je moguće bez Terzića & co. a to je nerealno u narednih par i više godina. Dakle, ostaje pedantni stručnjak i prošlovekovni fudbal. 

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
7 hours ago, dzoneee said:

Лил (кући) - Французи стандардно физички неупоредиво јача и бржа екипа од српских. Интезитет нема силе да пратите. Зависи како се њима игра. Ако изађу у неком наложеном моду рутинирање од два гола разлике лагано. Домаћински терен такође не верујем да је предност јер и они имају "дивљаке" тамо у Француској који знају да загреју поред терена. Реми врло мало вероватно, али ипак могуће, пораз је извеснији.

Порто (на страни) - Нема потребе да се ту нешто анализира. Домаћин извесна победа. Не верујем да ће бити велика разлика, али могуће и то. Од њих зависи као изађу на терен, како буду мотивисани. Верујем да хоће, јер играју они сва европска такмичења на нивоу и сконцентрисано. 

Селтик (кући) - И ово је велики фаворит Селтик. Бржа и много јача физички екипа. Селтик је јачи од Ренџерса и то је јасно свима, али је и Звезда рецимо слабија сада него када је играла са Ренџерсом оне сезоне. Пребиће вас на терену и биће на свакој малтене лопти. Можда реми, али више чак мислим да је реалније и са Лилом на неку фору да извучете реми него против Селтика. То што су они испали од ових за ЛШ ништа неће значити када се захукта сезона. И технички су сигурно јачи, али ајде неће им то овде бити главни адут. 

Брага (на страни) - Играли сте пре неку сезону са њима, али опет јачи сте били тада, они исти. Клуб који држи то своје место и ниво у својој лиги. Паметно се купује, продаје, попуњавају позиције. Брза пас игра, брза транзиција, компактни у одбрани за овај ниво такмичења, убојити нападачи. Игра се код њих, нападаће и држати лопту. Ви колико издржите то вам је. Можда неки реми као прошли пут, али чисто сумњам.

Стеауа (кући) - Реална је победа. Можда реми, али мислим да овде три бода морају бити убележена. Не знам пуно искрено о екипи, можда их погледам по 20 минута по сезони све укупно када играју неку европску текму. Мислим да сте ту негде на сличном нивоу а играте кући па ето то да се искористи као нека превага.

Штурм (на страни) - Да је кући било би ту негде можда 50/50, овако не верујем да ћете испратити темпо утакмице који они наметну. Брзи јесу и сигурно су спретнији на лопти од Звезде. Сад није то неки ниво вауу, али је пристојно и мислим довољно чак за понеки гол у вашој мрежи. Е сада колико успете да узвратите ту биће и резултат такав. Кладионичарски гледано ценим да ће ово бити текма са више голова. На обе стране. Вероватно нешто слично као са Јанг Бојсом па сада ко се боље снађе испред противничког гола.

Селта (кући) - Мислим да овде нема бодова, евентуално један али тешко. Селта класика Шпанци, посед, техника, тактика, постављање, играње у празан простор, коришћење бекова као крила све на њиховој страни. Мислим да ће чак и играти високо одбрамбена линија њихова овде. То може да буде шанса Звезди за неку полуконтру, контру. Не верујем да ће бити пуно голова. 0:1 ми се овде црта. Стварно мислим да ће бити прилика за неку контру тако да можда и 1:1. Неће они пуно силити овде јер то су ипак Шпанци, а нису Барселона или Реал.

Малме (гост) - Верујем да овде већина навијача прижељкује победу и види шансу за бодове. Нарочито клинци који још увек мисли да се једе све што лети. По мени можда победа и утакмица са мало голова предвиђам исто. Брзи су и играју брже од Звезде то сигурно, али за све остало сте ту негде са њима. Не могу да кажем засигурно бољи, али није ми искључена победа ваша овде. А није ни њихова. Зависи како се отвори утакмица. Најискреније не верујем да ће бити реми овде, не знам што али ето тако. Неко ће узети "цео плен".

Једино ми Стеауа пари као екипа од које сте па да кажем засигурно јачи и још игра се у Београду. Ту 3 бода и Малме ето нек буде 3 ајде... са негативном гол разликом. То је моје онако објективно предвиђање за вашу ову ЛЕ сезону. 

Ако бих био онако оптимистичан рекао бих Стеауа и Малме по 3 бода, Селта један и Штурм један.

Uz ovako detaljnu analizu, a da bismo mogli da proverimo na kraju takmičenja, koliko bodova nam prognoziraš (ne interval "od-do")?

Posted

Steaua je slabija i od Pafosa i od Leha, tu predvidjam nesto kao protiv Kluza pre par godina u LE, kada je bilo 4-0. Seltik je skromna i prilicno jalova ekipa, uz to klasicna domacica, generalno su skotski klubovi izgledali tragikomicno u ovim kvalama. Tu bi isto morala tri boda da se uzmu.

Na gostovanjima Bragi, Malmeu i Sturmu cenim po jednu pobedu, remi i poraz. Mislim da je Malme tu najranjiviji i najbolja prilika da se odnese ceo plen.

U Portu nemamo sta da trazimo. Protiv Lila i Selte na Rajku ocekujem tvrde utakmice i najmanje jedan, a najvise 4 boda.

Sve u svemu, realno je da prodjemo dalje, bio bi ozbiljan neuspeh da zavrsimo sa ispod 10 bodova. Dosta zavisi i od rasporeda, ako npr. Lil dodje u prvom kolu - eto nama rutinskog poraza. Ako dodje u poslednjem, to je sasvim druga prica...