Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve ekipe su jače, neke dosta a neke malo manje, od Pafosa koji nas je izbacio. Kod kuće ipak možemo uzeti neke bodove ali uz mnogo bolju igru nego sto je trenutno. Tako da ajde da budem optimističan i da prognoziram 6-8 bodova. 1
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo Balerina iz Mocarta kaze da ipak ostaje Elsnik. U dve nedelje je dva puta prodao Zvezdinog igraca i dva puta samog sebe demantovao. Pajac. 4
Amigo21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Posle ocajnog dvomeca protiv Pafosa ja nisam optimista. Neka nada je i da su ostali nasi protivnici bili ocajni gledao sam Malmo, Seltik, FCSB, Sturm bas su svi ocajni bili cak su se svi navedeni timovi i brukali kroz ove kvalifikacije nisu se brukali kao mi nego mnogo gore. Mislim da najmanje sanse imamo u Portugaliji dok nekada timovi iz lige petice rotiraju u LE pa to moze da nam bude sansa ako Lil i Selta malo promesaju sastav u suprotnom ni tu nemamo bas neke sanse... 1 minute ago, Markoss said: Evo Balerina iz Mocarta kaze da ipak ostaje Elsnik. U dve nedelje je dva puta prodao Zvezdinog igraca i dva puta samog sebe demantovao. Pajac. Cirkuzant, inace Prlina je dobio otkaz u Maxbetu i ako im je bio urednik...
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Markoss said: Evo Balerina iz Mocarta kaze da ipak ostaje Elsnik. U dve nedelje je dva puta prodao Zvezdinog igraca i dva puta samog sebe demantovao. Pajac. Sad ne znam da li je dobar posao ili ne? :S
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pod jedan treba dovesti trenera koji je sposoban da igra moderan, agresivan, odgovoran fudbal a ne držati ovog koji je zaglibio u 80-tim prošlog veka, Pod dva, prodati sve što se može prodati a neke i pokloniti. I pod tri napraviti neki strateški plan za narednih 3-5 godina gde se zna šta se radi. Zaboravih , rešiti se odmah Mrkele i Marina jer je na moru primera dokazano da su nesposobni. Ovo je moguće bez Terzića & co. a to je nerealno u narednih par i više godina. Dakle, ostaje pedantni stručnjak i prošlovekovni fudbal. 1 1
Recommended Posts