Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ivanić je naravno igrač sa manama, ali moje mišljenje je da je naš vezni red zajedno sa krilima toliko nekreativan da je prosto nemoguće igrati bez Ivanica i da u velikoj meri zavisimo od toga kako će on izgledati na Kipru. Ja bih probao sa postavom iz Poznanja, samo Babika umesto Milsona. Iako imam sumnju da Duarte, iako je odličan igrač, može da igra na toj povučenoj poziciji.

Posted

Generalno, nisam oduševljen Ivanićem, ali za nas je vrlo bitan igrač. I da, ne voli da igra u sredini, omiljena pozicija mu je lažni levi napadač-srednjak. I da, sporo izlazi iz svake povrede, pa i najmanje.

Napred očekujem Ivanić-Duarte-Babika-Šerif. 

Posted

Možemo da pobedimo Pafos tamo, ali 2+ razlike teško. Mogu da se brane od prvog minuta, a to odlično znaju. Protiv nas, Makabija i Dinama ukupno primili jedan gol iz igre i jedan posle penala. Nisam od onih koji misle da je bolje igrati LE jer je to takmičenje po meri, ali bih voleo da vidim koliko smo finansijski stabilni posle transfer plusa od 40 miliona i dvostruke grupne faze Lige Sampiona od sezone 23/24 (plus transfer plus od već 15 miliona ovog leta). Jel moramo da prodajemo sve sto valja bez adekvatne zamene ili možemo i bez Lige Sampiona dovesti kvalitet a da ne moramo da gledamo da li je cena milion ili manje. Čisto kao podsetnik, mi smo za tri Lige Evrope kod Stankovića i Miloša Milojevića za kraj prelaznog roka doveli Kulibalija, Risaira Živkovića i Falcinelija za 0 dinara. Tako da znamo šta smo ranije potrošili kad nema LS.   Scenario da ne prodajemo bar dva igrača iz prvih 11 po meni otpada i da igramo LS jer mislim da su u najmanjem slucaju Serif i Seol bivši. 

Posted (edited)
33 minutes ago, Milko Miller said:

Možemo da pobedimo Pafos tamo, ali 2+ razlike teško. Mogu da se brane od prvog minuta, a to odlično znaju. Protiv nas, Makabija i Dinama ukupno primili jedan gol iz igre i jedan posle penala. Nisam od onih koji misle da je bolje igrati LE jer je to takmičenje po meri, ali bih voleo da vidim koliko smo finansijski stabilni posle transfer plusa od 40 miliona i dvostruke grupne faze Lige Sampiona od sezone 23/24 (plus transfer plus od već 15 miliona ovog leta). Jel moramo da prodajemo sve sto valja bez adekvatne zamene ili možemo i bez Lige Sampiona dovesti kvalitet a da ne moramo da gledamo da li je cena milion ili manje. Čisto kao podsetnik, mi smo za tri Lige Evrope kod Stankovića i Miloša Milojevića za kraj prelaznog roka doveli Kulibalija, Risaira Živkovića i Falcinelija za 0 dinara. Tako da znamo šta smo ranije potrošili kad nema LS.   Scenario da ne prodajemo bar dva igrača iz prvih 11 po meni otpada i da igramo LS jer mislim da su u najmanjem slucaju Serif i Seol bivši. 

Iskreno malo se uprava potcenjuje, npr u Dinamu je 750k limit na plate, dosta njih je ispod 500k, obestecenja sem ovog leta su vrlo mizerna a prodaje uvek visoke( a i ta obestecenja su u igrace za koje smatraju da će ih dobro naplatiti, ne daju u formirane igrace sa 28 30g tipa).

Vi imate masu igraca oko milke ili preko sto se plate tiče, plus Arnautovic od 2,5m pa i jurenje Tadića za preko 3m.

Edited by Tex_Willer