Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Brajant Danston said:

Polako ali sigurno se pored košarkaške i fudbalska tema truje pričom o Vučiću, SNS-u, protestima, ćacijima, blokaderima i šta ti ja znam.

Mislim da imate teme za to, ima nas ovde koji na ovim temama želimo da čitamo samo o sportu. Znači bukvalno ne čitam nijedno smeće od portala, uđem ovde i na KK temi da pročitam nešto zanimljivo jer ima puno odličnih forumaša i onda ovo.

Podbacili smo na sredini puno, pre svega zbog Krunica, koji nije igrao, a potom i zbog njegove zamene, Bađa koji se nije najbolje snašao, a na celo to sivilo se uklopio i Elšnik, kome ruku na srce nije ni bilo lako da igra sa Bađom.

Ništa nemam protiv dečka, ali ako domaćeg fudbalera ovog kvaliteta nema u srpskom fudbalu, onda smo baš u velikom problemu.

Inače, Milojević je na konferenciji upravo izjavio da fudbaleri Pafosa imaju 'nestvarna tela'...

Ja sam ubedjen da je Ivanic u autu zbog nedavnih prebijanja ljudi na ulicama, covek ima mozga, nije Caci, i to jednostavno ostavi utisak na coveka. Jeste profesionalac, ali nije od kamena. Neizbezno je da pominjemo politiku, jer se to desava pored nas, u nasem gradu, pored tog istog stadiona dok se igra mec. Blokiraj ljude ako hoces da citas samo o sportu, ali izvini, da se ne spominje politika (u vezi sa sportom) to je prosto nemoguce.

• Ha-ha 6
  • WOW 1
Posted

Izveli smo ekipu da ne primimo gol, a primili smo ga posle 40 sekundi i tu je otprilike sve sto smo spremali za ovu utakmicu palo u vodu. Koliko je Milojevic verovao da ovaj tim moze da se prilagodi neplaniranim situacijama na terenu govori cinjenica da je izvrsio izmenu u 30. minutu i to izveo iz igre svog miljenika. I ne samo da je bila izmena igrac za igraca, nego je pretumbao bar dve pozicije tom izmenom. Ono sto mnogo brine je uzasno losa defanziva citavog tima iako smo izveli verovatno najdefanzivniji tim koji smo mogli za ovaj mec. Ruku na srce falila su dva najkvalitetnija igraca koja imamo na poziciji stopera i zadnjeg veznog, ali igrali smo protiv slabijeg protivnika na nasem stadionu i mozemo biti srecni sto smo samo dva gola primili.

Ofanziva - nula. Gosti su nam pokazali kako se jednostavno igra i kroz 3-4 dodavanja dodje do kaznenog prostora protivnika. Nije potrebno 25 centarsuteva da bi se stvorila slucajno jedna prilika. Po meni je uzrok toga pre svega izbor igraca. Tri udarna igraca u napadu operisana od tehnike, uzasno spori Elsnik i neubedljivi Badjo. Sa ovakvom postavim je bas tesko igrati fudbal, ovo je bila ekipa za rudarenje i 0:0. I da, ocajna odluka da se Duarte ostavi na klupi. 

Pafos nas je dobro procitao, sto i nije bilo tesko. Ljudi su za 17 faulova dobili 1 zuti karton u 87. minutu. Prebili su nas, pogotovo Serifa, ali sve u granicama koje su dozvoljene da se ne opterete kartonima. Otprilike sve sto je trebalo da urade je da prebiju i isfrustriraju Serifa kojem smo poslali 52 duge lopte i 33 centarsuta i apsolutno nista nismo dobili od toga. 

Na stranu sve, verujem da prolazimo dalje. Ako nista drugo moracemo da napadnemo, vracaju se Rodrigao i Krunic i sigurno cemo bolje izgledati. 

• Like 3
Posted
15 minutes ago, diego said:

Ja sam ubedjen da je Ivanic u autu zbog nedavnih prebijanja ljudi na ulicama, covek ima mozga, nije Caci, i to jednostavno ostavi utisak na coveka. Jeste profesionalac, ali nije od kamena. Neizbezno je da pominjemo politiku, jer se to desava pored nas, u nasem gradu, pored tog istog stadiona dok se igra mec. Blokiraj ljude ako hoces da citas samo o sportu, ali izvini, da se ne spominje politika (u vezi sa sportom) to je prosto nemoguce.

Ivanić je ovakvih i gorih izdanja imao i pre dve-tri godine. Il je vidovit il je čitao Tarabiće. A kako da te blokiram, gde je ta opcija?

• Thanks 2
Posted

U revanšu mi moramo napasti,što će za ovu ekipu Pafosa biti penaltik

Kontam da će i na Kipru Španac sa klupe kiprana sažvakati ovog nemača pojma sa naše klupe.

Predviđam 2 gola razlike za Pafos.

Posted
5 hours ago, Markoss said:

Ovo je slika i prilika toga da nam treba trener koji ce pokusati da igra fudbal. Jebo vise to da se provalcimo kroz kvalifikacije da bi nas trpali u LS.

Marin isto veze nema. Na jednog dobrog, dovede pet losih igraca. Nerealno je na sta nama stranci lice. A svi placeni 4,5 miliona.

Oni su barem na raspolaganje za razliku od fikusa i filadendrona 

5 hours ago, Cavani said:

Ovaj ludak kaze da je video 5-6 igraca koji su polegali po tereni, kako se nada da je to od umora a ne od pomisli da smo vec ispali. Pa rodjace ako su pocrkali cemu li se nadas.

3 izmene smo napravili posle svih ovih transfera i pojacanja. samo 3 izmene na ovu potrosnju

Posted
5 hours ago, Polivalentni Stevica said:

Ali kakav ubod je Babika,živo me zanima koliko su njegovih utakmica pogledali pre nego što su ga doveli.Bolje da smo Varjačića doveli.

Osim brzine,ne vidim nijednu drugu vrlinu.

Bukariju smo nalazili neke manjkavosti,on je Sadio Mane za Babiku.

Kakav je ubod Arnautovic a tek Jadonjic?

5 hours ago, Valensija said:

Bice Badjo ok. Nije njegovo da kreira sto je danas pored ocajnog Elsnika cesto morao da radi. Ostavljen je sam na sredini bez ikakve pomoci. Tek je dosao, polako sa ocjenama.

Decku prva zvanicna utakmica vec utakmica sezone. Sve je do trenera. Nisu ovi momci zaboravili da igraju fudbal

Posted (edited)

Mislim da se već sada može reći da se potpuno promašilo sa pojačanjima. Ovo je jasno naročito ako se uzme u obzir da igrače dovodiš da bi bio bolji, u najgorem slučaju da bi bio isti kao prije njhovog dolaska. Nama dva igrača, od kojih se realno očekuje ono nesto što mijenja tok utakmice (Radonjic i Arnautovic), ne igraju najbitniji dio sezone. Pojačanja ne doprinose ičemu (akcenat na Babicku i Rodrigau i manje na Baju), Veljkovic dosta upitan (na Maxbet čak pišu da nije igrač za LŠ niti je ikad bio), Tiknizjan od sjaja do očaja i već drugu kval. utakmicu ima direktan uticaj na primanje gola...Golman je OK, tu nema sta. Dalje, Seol..prvi utisak koji odaje otkako je došao jeste da je nekako malokrvan. Kao kad neko preleži groznicu pa nema snage da se "potuče". Ne znam, doveli smo dosta igrača, na bitnim pozicijama, vjerovatno se planirao odraditi neki rebuilding a mi promasili skoro sve. OK, Bajo je mlad i ovo mu je skoro prva utakmica ali ne odaje mi utisak kao da može postati neki game changer. Ja stvarno ne znam čemu se mi možemo nadati u revanšu. Nisam trener, nisam čak ni dobar poznavalac fudbala, nisam ni fatalista po životnom opredjeljenju, vjerujem stvarno da će Milojević nešto smisliti ali u ovom trenutku, ja veze nemam šta bi to trebalo biti. Čak mi se crta da će nam i titula biti upitna ali OK, to negativno razmisljanje je vjerovatno posljedica aktuelnog stanja stvari.

Edited by Small Owl
.
  • Like 1
Posted (edited)

Jbg, kakvu igru očekivati kada nam bekovi imaju puno bolju tehniku od krila,zadnji vezni igra prvu ozbiljnu utakmicu, Elšnik van forme, Ivanić rovit.. Plan je bio da pokušamo sa punjenjem šesnesterca i što više centaršuteva pa iz te gužve nešto napraviti, ne kroz neku igru, i imali smo dobrih situacija iz toga al nije htio go. Dosta nas je poremetio onakav početak utakmice i što smo iz minusa krenuli, ne bi ovi nešto puno priprjetili da mi onako ne istumbašmo tim pa Duarte često bi zadnji vezni. 

Vjerujem da će ovi u revanš izaći ofanzivno bez obzira što imaju prednost, kao protiv Kijeva, ja bi počeo sa Krunićem, Elšnikom, i Badjom iza njih, suzio tu, da bude duplitanja sa bekovima jer bekove nam ubiše jedan na jedan, a gore Ivanić lijevo Babicka desno i I Šerif.

Mi ćemo go dati kako tako samo da budemo kompaktni da izgledamo kao ekipa koja zna šta hoće a ne da bude neka jurnjava da sjeva sa svih strana kao ovo drugo poluvreme. 

Edited by Taki
  • Like 1
Posted
12 minutes ago, Small Owl said:

Što opet sa Lehom? Zar mi nismo zavrsili sa kvalifikacijama poslije Pafosa?

Pa u grupama Lige Evrope.