fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bajo kao devojčica u duelima, i to stidljiva. Mislio sam da je mnogo, mnogo čvršći.
Polivalentni Stevica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Čelična odbrana. Ni koreografija nije prošla. Duže ja močam 1 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bajo spor i preplašen, svaki kontakt mu je nesiguran. Očekivao sam više.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olajinka je veca nocna mora od Srnica na krilu. Decko nista ne zna. 6
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad sam vidio centaršut kako ide, rekoh ovo je gol. Kad ono Olajinka... 1 3
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, L' Imperatore said: Kad sam vidio centaršut kako ide, rekoh ovo je gol. Kad ono Olajinka... Jbg, ne trazi se to od krila. Vec da je dobar u defanzivi. To je najbitnije, da nam krilo igra odbranu dobru. 8 1 1
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olanjinka i nije krilo. Nije ni čudno što onda igra ko Srnić.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olajinka brat sam sa peterca glavom nabada u pravcu korner zastavice, nisam ovo skoro video. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Sector said: Čelična odbrana. Ni koreografija nije prošla.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasmetao mu je njihov igrač. Nije mu legla direkt na glavu...
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Al ide ovo krilo njihovo... Podsetio me na Barda Živu i Čavrića.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ono što je pozitivno to je da se nismo raspali posle gola, već smo krenuli svom snagom napred...rizično jeste, ali nema izbora... Jermen kritičan oko branjenja prostora...napred korektan, ali odbrana škripi i već dva gola primamo oko njega jer predaleko stoji od protivnika.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro zalomio Olanjinka, taman sam pomislio da nešto zna a onda centaršut...😂
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dokaz da protiv ovih šatro dobrih ekipa treba da napadneš,da igraš presing da ih stisneš i igraš visoko. Kakvi kurčevi osigurači Olaijnike na krilu na uštrb najboljeg igrača trenutno ekipe. Smešno bre. Pala mu taktika za 40 sek. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Zadnji vezni said: Pala mu taktika za 40 sek. taktika nije uspela da se spusti.
Recommended Posts