No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bukari je u odnosu na Babiku lično Messi sa tehnikom. Lično sam mislio da je Bukari jedan od najslabijih tehnicki obučenih igrača u skorije vreme kod nas, ali Babika je br.1 ...nisam verovao da može slabije ali izgleda da može. Utakmica za zaborav. Osim prolaza apsolutno ništa dobro nije donela. Nula od igre, još na to dodalo se sa kartonima i golom u nadoknadi. Sve preduslove smo imali da igramo bar u drugom poluvremenu dobar fudbal, ali stručnjak je uspeo da primi gol, eliminiše Krunica ( trebao Badja da uvede) kao i Rodrigao. Imaš 4-1...pun stadion, vođstvo, ali on ne bi bio on kad ne bi palamudio sa Lučicem,Milsonom, I uopšte svojom taktikom koja ljudima ubija volju za gledanjem. 4
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 8 minutes ago, Valensija said: Rade je dobio zuti u 80. minutu kod ukupnog rezultata 4:1. Kad ces da sacuvas igraca ako ne sada?! Ogromna greska Milojevica. Jer Miloje ima vremensku masinu da zna kad ce zuti pa da ga zameni u 79. minutu. Edited 22 hours ago by Cavani 3
dunaj95 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Milson 5m....Babika 4m.... Da čovjek sastavi sve njihove kvalitete u jednog igrača to bi opet bila skula od igrača.... Šta reći za Olainku... 1 1
Piksi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, pantelia said: Igramo protiv kiparskog sampiona dvomec za ulazak u LS, pa da ga jebem ako treba da se plasimo. Ne treba da se plašimo - ali respekt za ekipu, koje je dvaput pobedila Dinamo Kijev i u 180 minuta nije primila gol. 1
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Rodrigao je izgubljen za ceo dvomeč?? Direktan crveni je 2 meča? Mada Pafos igra drugačije,na kontru i ima brze igrače,ne na posed kao Leh, tako da bi on tu dosta više plivao....možda i nije strašno što će propustiti. Ali Krunić, u sastavu koji onako pati za kreacijom....sad nema i njega. Ništa Ivanić mora da se pojavi, Arnautović da da neki doprinos, i značilo bi ako može Radonjić da se oporavi. Od jako iskusne i namazane ekipe ,2 iskusna igrača, menjaće 2 klinca, u meču play offa....jbg moglo je bez toga. Edited 22 hours ago by Todo
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Mogli smo na domacem terenu pred 40 000 nasih gledalaca da se ne prilagodjavamo protivniku vec da tom (ocigledno slabijem i limitiranom) protivniku nametnemo nas ritam, da se on nama prilagodjava, da ga ispratimo sa 3 gola i posaljemo poruku i publici, i narednom protivniku a i sebi samima na kraju krajeva. Ne znam, meni to deluje sasvim logicno, ako nije onda se izvinjavam. Način igre je za legitimnu kritiku, samo opet ne znam kakve veze pun stadion ima sa time. Znaci ili je taktika bila dobra ili loša, ne treba biti kriterijum da li su 10 ili 40 hiljada na stadionu. Valjda nismo dosli do američkog nivoa navijanja gde je najbitnije da bude zabavno, a da li rezultat pati zbog toga i nije bitno.
Valensija Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Jer Miloje ima vremensku masinu da zna kad ce zuti pa da ga zameni u 79. minutu. Ne vidim poentu da ga drzi na terenu do tada, pogotovo kod ovakvog rezultata. 1
Prijatelj Mitar Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Milko Miller said: Način igre je za legitimnu kritiku, samo opet ne znam kakve veze pun stadion ima sa time. Znaci ili je taktika bila dobra ili loša, ne treba biti kriterijum da li su 10 ili 40 hiljada na stadionu. Valjda nismo dosli do američkog nivoa navijanja gde je najbitnije da bude zabavno, a da li rezultat pati zbog toga i nije bitno. Pa opet cu ja da se ogradim jer mozda gresim, ali mislim da se fudbal igra za publiku.
Zadnji vezni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 12 minutes ago, pantelia said: Moje misljenje o pedantnom treneru je opste poznato, ali ne znam sta su ljudi ocekivali veceras, do 60-og minuta je utakmica tekla onako kako bi 95% ljudi pozelelo da tece. Imamo pobedu od 3-1, imali bolje sanse i vodjstvo. Dobili crveni na glupost Rodrigaoaoaoaoa, Rade dobio zuti na sopstvenu glupost, gol smo dobili posle Lesnikove gluposti. Rodrigao, pa i Krunic su potrebniji za revans. Igramo protiv kiparskog sampiona dvomec za ulazak u LS, pa da ga jebem ako treba da se plasimo. Znači trener i sama taktika nemaju nikakve veze sa sledom dogadjaja koje si opisao? Igrači greše,igrači su dekoncentrisani,prave greške i gluposti. Ne ide to baš tako.Gde je trener ,gde je psihičko spremanje utakmice?Gde je taktika koja od igrača traži različite obaveze i zadatke? Jednostavno meni se večeras nije svidelo ono što sam video. Moje mišljenje je da ćemo igrati "pičkaatije" i povučenije nego danas protiv Pafosa. I za kraj bolje je da se rezultat čuva kroz posed nego kroz parkiran bus na 16 metara. Edited 22 hours ago by Zadnji vezni
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Pa opet cu ja da se ogradim jer mozda gresim, ali mislim da se fudbal igra za publiku. Odavno vise ne. Biznis cist. Cim je ovoliko taktike u jednom sportu, to je samo biznis. 1
tsva Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Pa opet cu ja da se ogradim jer mozda gresim, ali mislim da se fudbal igra za publiku. Ma jok kakva publioka. To su ovce sto plate skupi kartu za 2 sata mazohizma
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Todo said: Rodrigao je izgubljen za ceo dvomeč?? Direktan crveni je 2 meča? Mada Pafos igra drugačije,na kontru i ima brze igrače,ne na posed kao Leh, tako da bi on tu dosta više plivao....možda i nije strašno što će propustiti. Ali Krunić, u sastavu koji onako pati za kreacijom....sad nema i njega. Ništa Ivanić mora da se pojavi, Arnautović da da neki doprinos, i značilo bi ako može Radonjić da se oporavi. Od jako iskusne i namazane ekipe ,2 iskusna igrača, menjaće 2 klinca, u meču play offa....jbg moglo je bez toga. Seol je propustio samo jednu utakmicu, kad je samo taktički faul u pitanju to je tako. Tako da Rodrigao verovatno isto samo jednu.
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jeste bljutav ukus posle tekme, ali realno bi svako potpisao 1-3 i 1-1 pre dvomeca. Ocekivao sam mnogo vise drame posle crvenog, prijatno me iznenadila rutina s kojom smo se branili sa igracem manje (ne znam da li je do nase dobre organizovanosti ili su ovi impotentni). Gol je pao u smece vremenu, kad su vec svi cekali kraj i koncentracija je pala. Realno, LE nam je po meri. Ako izbacimo Pafos - odlicno, ako ispadnemo - opet dobro. 1
Perkos2 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Loša utakmica, cilj je ostvarem uz mnogo utroška. Ekipa koja dovede skupa pojačanja odjednom će biti zavisna od učinka mladih i neiskusnih igrača.
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 15 minutes ago, Piksi said: Imao je Miloje 2P na tacni, oni nisu imali više šta da čekaju, a videli smo svi, kako su bušni pozadi. Da ubaci Kataia odmah, i da krenemo po drugi gol. Ne možeš da prestaneš da igraš fudbal celo poluvreme samo zato što imaš rezultat. Ali opet, i sa ovim momkom iz Bournemoutha i Bajom mojim moramo da prođemo uvek neugodni Pafos. Katai nema sta da trazi trkacki i takticki u ovakvim utakmicama u njegovim godinama i ovom delu sezone, i u ovakvim uslovima kada su i Olajinka i Serif crkli u 75. minutu. 3
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Valensija said: Ne vidim poentu da ga drzi na terenu do tada, pogotovo kod ovakvog rezultata. Upravo, nema nikakve veze da li smo ostali sa 10 igrača. Imali smo 3 gola prednosti i trebala je izmena da bude znatno pre tog 80. minuta.
Prijatelj Mitar Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Degenek opet pravi gluposti. Opet otvoreno prica svoje misljenje. Milose, to je ovde no-no, kako se usudjujes!
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Prijatelj Mitar said: Degenek opet pravi gluposti. Opet otvoreno prica svoje misljenje. Milose, to je ovde no-no, kako se usudjujes! Sta je izjavio?
Knipex Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Za koga je rekao da misli da nije kvalitetom za ovu Zvezdu?
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 9 minutes ago, Valensija said: Ne vidim poentu da ga drzi na terenu do tada, pogotovo kod ovakvog rezultata. Kljucno je sto smo imali igraca manje 35 minuta, sve je otvoreno. Umalo da nakon prvog primimo odmah i drugi gol, mnogo lako moze da se zakuva utakmica i da ti udje voda u usi. Eliminaciona i kvalifikaciona utakmica sa igracem manje, ne menjas svog najstabilnijeg igraca. Nema tu stedjenja igraca i gledanja u kartone. Edited 22 hours ago by Cavani 5
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Katai nema sta da trazi trkacki i takticki u ovakvim utakmicama u njegovim godinama i ovom delu sezone, i u ovakvim uslovima kada su i Olajinka i Serif crkli u 75. minutu. Katai je bukvalno samo hodao po terenu kad je ušao, sramotan pristup i za njegove standarde.
Zadnji vezni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Knipex said: Za koga je rekao da misli da nije kvalitetom za ovu Zvezdu? Za Rodrigaoa. 1
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Knipex said: Za koga je rekao da misli da nije kvalitetom za ovu Zvezdu? Za Rodrigaa (i slažem se)
mile-r Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Degenek je lupio i kada je izjavio da smo za tri klase bolji od Pafosa 1
Markoss Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Degenek opet pravi gluposti. Opet otvoreno prica svoje misljenje. Milose, to je ovde no-no, kako se usudjujes! Bedno je javno pljuvati kolege. Ne znam sta ce on uopste kao strucni konsultant, kad je jos uvek aktivan igrac. Niti sta ima da komentarise Zvezdu kao igrac kluba protiv kog smo igrali pre neki dan. 5
Recommended Posts