Dragan Mićić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dacemo im 5 do kraja. Olajinka- katai elsnik- bajo
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, No name said: Eno ga na severu , drži megafon Ovo stvarno ili zajebancija???
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ok, možda je sve ovo taktika i rutina i možda je baš plan da se ovako utakmica odvija. U tom slučaju Milojević je Kapelo za Murinja. 2
Maksim Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jebote koliko jede govna ovaj komentator ovo je bolesno, kao da igramo protiv Barse neki takticki masterclass a mi se nabili u 16 protiv ekipe od koje smo 3x kvalitetniji. Edited 3 hours ago by Maksim 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Markoss said: Paklen lik. Bukvalno fudbalski Nedovic. Nedović koliko znam ipak nije alkoholičar. 1
Maksim Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Markoss said: Paklen lik. Bukvalno fudbalski Nedovic. Da je srece pa da Miloje pokaze autoritet i otjera ga jednom zauvijek ali zna se cija je zadnja tako da teska prica.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) I mene ovakav pristup i taktika nerviraju,ali igramo koliko nam treba reklo bi se. Svaki put kad smo odigrali brže na njihovoj polovini i kad smo brzo razmenili par pasova bez zadrzavanja i više dodira bili smo opasni i desilo se ili šansa,ili korner ili dobar pritisak. Edited 3 hours ago by Zadnji vezni
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Thor said: Ovo stvarno ili zajebancija??? Stvarno je. Covek povredjen došao na navijacku tribinu . 1
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Vodimo slučajno. Ništa nije slučajno. Odigrali smo pre svega pametno. Pustili im posed i zatvorili. Par puta napravili dobar presing gde su se pogubili, ali nismo realizovali steknutu prednost. Sasvim dobro i pametno odigrano poluvreme. Što bi se reklo sigurica. 2
Azazelkg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, JPM said: Vodimo slučajno. Nije slučajno... Na sreću 💪 1
Piksi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) E sad, poznavajući Miloja, ostaju i Babicka i Olajinka bar tamo do 80min. ili do našeg drugog gola. Miriše sve na pobedu bez lepote. I stoji, oči krvare gledajući Olajinku, Babicku, a i Elšnika, Seola.. al da budemo iskreni, rade posao bukvalno. Posmatrajući ceo dvomeč, išli smo tamo malo aktivnijim sastavom i uspeli u nameri, tako da na žalost (ili na sreću, kako ko gleda) ovde kući sasvim očigledno otaljavamo i to bogami uspešno. Nije isto ko u onom prvom mandatu, kad smo npr. na gol u gostima na 1:1 i 0:0 stali golmanu u krilo i nadali se, da će ovi preko da ispromašuju svih 15 šuteva na gol, i da Borjan brani ko lud, ovo je ipak sad nešto drugo, da smo pošteni. Ne kažem, da je Miloje sad preko noći postao trener, al eto ta strategija danas ima rezona a zasad i rezultat. Edited 3 hours ago by Piksi
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, No name said: Stvarno je. Covek povredjen došao na navijacku tribinu . Ako je ovo istina,dečko je dijabola.😁 Da se malo uozbilji imaš dva brutalno brza igrača u Njemu i Babiki. Kad se otvori teren samo hitni lopticu u pravcu korner zastavice i to je to.( Sto je govorio moj bivši trener )😀
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Babika će biti kao Bolt u našoj ligi ali za nešto više treba da ima bolju kontrolu lopte. Ova postava je neuigrana, ne znam ni kako defanzivna linija komunicira. To je sve očekivano ali one direktno izgubljene lopte su veoma opasne.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Maksim said: Jebote koliko jede govna ovaj komentator ovo je bolesno, kao da igramo protiv Barse neki takticki masterclass a mi se nabili u 16 protiv ekipe od koje smo 3x kvalitetniji. Nabili u 16? šta gledaš ti dečko? 🫣
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, No name said: Stvarno je. Covek povredjen došao na navijacku tribinu . Šteta onakav talenat sa takvim mozgom ili bez mozga.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Thor said: Ovo stvarno ili zajebancija??? I ja sam pomislio da je šala u pitanju.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije Leh amaterska ekipa, pa da je jedina funkcija ove utakmice da bude dobra zabava za pun stadion. Po meni Milojevic je ovo odlično pripremio. 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, No name said: Stvarno je. Covek povredjen došao na navijacku tribinu . Ja pomislio zahebancija, kad ono Radonja....
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve je to lepo, igra na rezultat, zarada od Evrope....Ali ovoj publici koja je skoro do kraja ispunila stadion treba nesto I pružiti. Sad imaju sve preduslove da pruže nešto više od pukog rezultata. Pun stadion, prolaz već u džepu, domaći teren... 1
Maksim Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eto vam ga, nabij se sad Miloje u 10 metara ako mozes. 1
Recommended Posts