Piksi Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, K.Dot said: U podredjednom položaju protiv Leha iz Poznanja, jbt. Šta da očekujemo protiv Pafosa, da se nabiju svi Mateusu u krilo? Ne slažem se, nismo u podređenom položaju. Onaj drugi deo 1P tamo, e tad smo bili, ovo sad ne, jer jbg imamo rezultat i tako smo se postavili i to želimo da igramo (zasad). Ali ipak se i ja nadam, da ćemo to u drugom menjati i da krenemo po gol ili dva i po pobedu.
Azazelkg Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Ja necu da gledam kako moj tim je u podredjenom polozaju kuci jbt. Vrati se. Imamo penal 😉
Markoss Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Babika ima fizikalije na top nivou. Bice on koristan, kao sto je i Serif koristan u Evropi. Problem je levo krilo, jer Radonjicu je veci gust da se slihta navijacima nego da igra fudbal. 2
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Just now, Thor said: Piter ima njuh za loptu kao Pipo Inzagi Samo mu nedostaje realizacija. Edited 19 hours ago by Kooineeperk
Carl Johnson Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Prvi put upotrebljiva lopta za Babiku i odmah gol sansa. Par puta su ga preskakali bezveze 3
Bejn Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Just now, Bejn said: Maši ga Šerif. Mislim golmana. Edited 19 hours ago by Bejn 1
Piksi Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Ovo je najbolji nacin da se ponadaju. Evo, nek se i dalje nadaju, šta da ti kažem. Sad imamo 4:1, kako sad treba da igramo..? 🙂
Saxon01 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ni iz cega gol , dobro je i ovako. U drugom poluvremenu mora brze i bolje . Bice velika steta ako ode Serif, ali ajde, nadam se da ce da ponude lepe pare . Edited 19 hours ago by Saxon01
Petkovic Miroslav97 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Igra se na rezultat. Pametno, daš im posed lopte i čekaš grešku. Niti smo igrali skandalozno, niti predobro. Rekao bih na iskustvo, koliko nam treba. Iskreno, nisu mi jasni niti zvižduci, niti ovde kuknjava.. Ukupno, laganih 4:1 😍🫣 3
No name Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, Markoss said: Babika ima fizikalije na top nivou. Bice on koristan, kao sto je i Serif koristan u Evropi. Problem je levo krilo, jer Radonjicu je veci gust da se slihta navijacima nego da igra fudbal. Eno ga na severu , drži megafon
K.Dot Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakva klasa od igrača je Pera Olajinka. Samo on može da odigra ovako prvo poluvreme i onda da skloni loptu za penal. Tehnika, brzina i realizacija su prolazne, njuh je večan. 1
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Piksi said: Evo, nek se i dalje nadaju, šta da ti kažem. Sad imamo 4:1, kako sad treba da igramo..? 🙂 Vodimo slučajno.
Thor Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Samo mu nedostaje realizacija. Pa ne može baš sve da ima😂
Markoss Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, No name said: Eno ga na severu , drži megafon Paklen lik. Bukvalno fudbalski Nedovic. 1 1
Boaće Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Igra se na rezultat. Pametno, daš im posed lopte i čekaš grešku. Niti smo igrali skandalozno, niti predobro. Rekao bih na iskustvo, koliko nam treba. Iskreno, nisu mi jasni niti zvižduci, niti ovde kuknjava.. Ukupno, laganih 4:1 😍🫣 Klasika kuknjava jer smo im prepustili posed. Ljudi su imali jedan sut u okvir, i to iz onog slobodnog udarca. Apsolutno nista nisu napravili, bili smo opasniji i pre penala. 2
Recommended Posts