Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Btw, jesam li ja sanjao kada je neko rekao da postoje ponude za Seola u iznosu od 5 miljona? Njega bi ja realno spakovao sa sve mašnom oko glave, i za 30% od toga.

Sličan igrač kao Elšnik. Tu se nešto mota. "Nije največi problem". Ali niko nema pojma šta tačno su njegovi glavni kvaliteti.

Ne treba daleko da se vidi primer kako izgleda jedan pravi bek. 30-tak metara preka istoku (u ovom poluvremenu)

• Like 3
Posted

Slično kao i u prvoj pred kraj prvog poluvremena, pokušavamo dugim loptama na Šerifa a ne možemo da zadržimo posed duže od par sekundi. 

Posted (edited)

Ovaj sastav je baš onako meh.

Krila tek pridošli i malo izgubljeni Babika i dobri stari Piter .

Elšnik je apsolutno vam forme.

Spor,trom i pri trčanju i pri odobravanju 

U ovih 11 nema kreacije (sem Duartea) .

Više ima tehnike i fudbala u Rodrigao nego u oba naša krila zajedno.

Prvo poluvreme klasična "Milojevština"

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted (edited)

Ovaj sastav nije ni skopljen da drži posed, nego smo im prepustili loptu, ipak imamo rezultat i oni moraju da igraju. Ne bi Olajinka i Babicka bili tu, da bismo hteli aktivno prema golu da igramo. Da ne mračimo previše, jeste oni imaju posed ali nisu ništa napravili.

Edited by Piksi
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Piksi said:

Ovaj sastav nije ni skopljen da drži posed, nego smo im prepustili loptu, ipak imamo rezultat i oni moraju da igraju. Ne bi Olajinka i Babicka bili tu, da bismo hteli aktivno prema golu da igramo. Da ne mračimo previše, jeste oni imaju posed ali nisu ništa napravili.

Ja necu da gledam kako moj tim je u podredjenom polozaju kuci jbt.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, K.Dot said:

Krunić i Elšnik ne mogu da drže sredinu, oni konstantno imaju igrača koji neometano prima loptu na 30ak metara od našeg gola. 

To nema veze sa njima, već sa time da njihova zadnja linija najčešće neometano dolazi do centra, nakon čega šalju lopte iz leđa njih dvojice. 

Posted

U podredjednom položaju protiv Leha iz Poznanja, jbt. Šta da očekujemo protiv Pafosa, da se nabiju svi Mateusu u krilo?

Posted
Just now, Don Dusko said:

Promeni kanal. Eliminacioni mec, najbolje da jurimo kao ludi i ostavljamo prostor pozadi. VIdis da ni Leh nije previse agresivan, a imaju 2 gola zaostatka.

• Like 1
Posted (edited)

Koliko Duarteu treba da sutne, pa covece dodaj je desno !!! 

Bas katastrofalno poluvreme,ali bas, ovome se nisam nadao na Marakani .

Edited by Saxon01
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Pa neću ni ja, al da ih smirimo od početka, da se ne ponadaju, jbg. Nije baš da moramo grlom u jagode, nema potrebe. Nadam se, ako eto ostane nula, u 2P ulaze Katai, Ivanić i možda Milson, i onda siguran sam, da dobijamo ovo. Jednostavno bolji smo, i ako krenemo u drugom na gol, nemam sumnju uopšte.

Posted
Just now, Piksi said:

Pa neću ni ja, al da ih smirimo od početka, da se ne ponadaju, jbg. Nije baš da moramo grlom u jagode, nema potrebe. Nadam se, ako eto ostane nula, u 2P ulaze Katai, Ivanić i možda Milson, i onda siguran sam, da dobijamo ovo. Jednostavno bolji smo, i ako krenemo u drugom na gol, nemam sumnju uopšte.

Ovo je najbolji nacin da se ponadaju.

• Like 1
Posted

Kažu ljudi ima brzinu Olajinka??? Pa najbolje da i to nema pored svih ostalih mana gde je doslovno operisan od lopte... I šta bi ga onda razlikovalo od mene...i ja nemam tehniku ni brzinu... 

Baviš se fudbalom a lopta ti strano telo...dodjes do ovog nivoa, a osnove fudbala nemaš poput prijema i predaje lopte