L' Imperatore Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Btw, jesam li ja sanjao kada je neko rekao da postoje ponude za Seola u iznosu od 5 miljona? Njega bi ja realno spakovao sa sve mašnom oko glave, i za 30% od toga. Sličan igrač kao Elšnik. Tu se nešto mota. "Nije največi problem". Ali niko nema pojma šta tačno su njegovi glavni kvaliteti. Ne treba daleko da se vidi primer kako izgleda jedan pravi bek. 30-tak metara preka istoku (u ovom poluvremenu) 3
K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Slično kao i u prvoj pred kraj prvog poluvremena, pokušavamo dugim loptama na Šerifa a ne možemo da zadržimo posed duže od par sekundi.
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Babika kao u luna parku...ne može izlaz da pronađe...
Zadnji vezni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Ovaj sastav je baš onako meh. Krila tek pridošli i malo izgubljeni Babika i dobri stari Piter . Elšnik je apsolutno vam forme. Spor,trom i pri trčanju i pri odobravanju U ovih 11 nema kreacije (sem Duartea) . Više ima tehnike i fudbala u Rodrigao nego u oba naša krila zajedno. Prvo poluvreme klasična "Milojevština" Edited 23 hours ago by Zadnji vezni 1
Piksi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Ovaj sastav nije ni skopljen da drži posed, nego smo im prepustili loptu, ipak imamo rezultat i oni moraju da igraju. Ne bi Olajinka i Babicka bili tu, da bismo hteli aktivno prema golu da igramo. Da ne mračimo previše, jeste oni imaju posed ali nisu ništa napravili. Edited 23 hours ago by Piksi 1
Prijatelj Mitar Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Navijacima koji su dosli duguju mnogo ozbiljniji pristup u nastavku utakmice.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Piksi said: Ovaj sastav nije ni skopljen da drži posed, nego smo im prepustili loptu, ipak imamo rezultat i oni moraju da igraju. Ne bi Olajinka i Babicka bili tu, da bismo hteli aktivno prema golu da igramo. Da ne mračimo previše, jeste oni imaju posed ali nisu ništa napravili. Ja necu da gledam kako moj tim je u podredjenom polozaju kuci jbt. 3
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 8 minutes ago, K.Dot said: Krunić i Elšnik ne mogu da drže sredinu, oni konstantno imaju igrača koji neometano prima loptu na 30ak metara od našeg gola. To nema veze sa njima, već sa time da njihova zadnja linija najčešće neometano dolazi do centra, nakon čega šalju lopte iz leđa njih dvojice.
K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago U podredjednom položaju protiv Leha iz Poznanja, jbt. Šta da očekujemo protiv Pafosa, da se nabiju svi Mateusu u krilo?
Boaće Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Don Dusko said: Ja necu da gledam kako moj tim je u podredjenom polozaju kuci jbt. Promeni kanal. Eliminacioni mec, najbolje da jurimo kao ludi i ostavljamo prostor pozadi. VIdis da ni Leh nije previse agresivan, a imaju 2 gola zaostatka. 1
Saxon01 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Koliko Duarteu treba da sutne, pa covece dodaj je desno !!! Bas katastrofalno poluvreme,ali bas, ovome se nisam nadao na Marakani . Edited 23 hours ago by Saxon01
Kalinic10 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Partija Olajinke nesto najgore sto sam video u skorije vreme u fudbalu 2
Zadnji vezni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Piter dominira. Ne znam dal je jednu jebenu loptu predao saigračima u noge?
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mislim da Olajinka, Seol i Tinkizjan imaju najvise 10% dobrih dodavanja.
Zadnji vezni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Imali smo do sada par situacija za gol ali smo bili spori i sebični.
Piksi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ja necu da gledam kako moj tim je u podredjenom polozaju kuci jbt. Pa neću ni ja, al da ih smirimo od početka, da se ne ponadaju, jbg. Nije baš da moramo grlom u jagode, nema potrebe. Nadam se, ako eto ostane nula, u 2P ulaze Katai, Ivanić i možda Milson, i onda siguran sam, da dobijamo ovo. Jednostavno bolji smo, i ako krenemo u drugom na gol, nemam sumnju uopšte.
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Piksi said: Pa neću ni ja, al da ih smirimo od početka, da se ne ponadaju, jbg. Nije baš da moramo grlom u jagode, nema potrebe. Nadam se, ako eto ostane nula, u 2P ulaze Katai, Ivanić i možda Milson, i onda siguran sam, da dobijamo ovo. Jednostavno bolji smo, i ako krenemo u drugom na gol, nemam sumnju uopšte. Ovo je najbolji nacin da se ponadaju. 1
Saxon01 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Čočo said: A evo i zvižduka. Naravno da ce zvizduci kad je ovo sramotno izdanje . 1
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kažu ljudi ima brzinu Olajinka??? Pa najbolje da i to nema pored svih ostalih mana gde je doslovno operisan od lopte... I šta bi ga onda razlikovalo od mene...i ja nemam tehniku ni brzinu... Baviš se fudbalom a lopta ti strano telo...dodjes do ovog nivoa, a osnove fudbala nemaš poput prijema i predaje lopte
Recommended Posts