Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ivanic je 5 kontri otvorio protivniku.

Ovaj dvojac Elsnik-Krunic mora da se razbije. Nadam se da će Bajo da jednog premesti na klupu. Nemi posmatrači na sredini. Ni jedan duel nisu uzeli. Trckaraju doslovno.

Ljudi nas šetaju kao da je Barselona sa druge strane...

Posted (edited)

Kako smo lepo otvorili, ne verujem sta se trenutno desava.
Al to su ti srpski treneri, misle ako nastavis da napadas, to je pogubno.
Ako ga umuljaju odmah se povuku.

Edited by Bode
  • Like 1
Posted

Ajd, pre nego što umrem, da dočekam da povedemo i da naš pedantni stručnjak odmah ne parkira autobus na 16 m.

• Like 8
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Daj vadi šerifa i Bruna ubacuj Lekovića I Milosavljevića treba sačuvati ovo da čuvenim blokovima i dekadencijom od ove čemerne taktike i čeđwrnog fudbala.

Sa kakvim radnikom od trenera mi nastupamo u sezoni 25/26 majko rodjena?

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Bajo umesto Duartea.... Sredina nam ne postoji (Agresivnost)

Mi od 20tog minuta ne POSTOJIMO , i to je apsolutno trenerska zasluga .  

Siguran sam da je naredio da ako povedemo , da "stanemo " na loptu..

Edited by Saxon01
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, No name said:

Ivanic je 5 kontri otvorio protivniku.

Ovaj dvojac Elsnik-Krunic mora da se razbije. Nadam se da će Bajo da jednog premesti na klupu. Nemi posmatrači na sredini. Ni jedan duel nisu uzeli. Trckaraju doslovno.

Ljudi nas šetaju kao da je Barselona sa druge strane...

Bajo je dobar kao cetvrti u rotaciji. Nama treba veznjak za klasu bolji od Elsnika i Krunica. Stoper za klasu bolji od ova dva rovita koja igraju. Krilo za klasu bolje od Milsona. I nije da se nema para za to, sad apsolutno nema nikakvih opravdanja. Ali ekipa iz uprave pilicari, a pedantni strucnjak nema kicmu. 

• Ha-ha 1
Posted

Znači 15 minuta nekog fudbala na višem nivou. Nije loše. Mada ko vodi klub i ko je trener treba biti budala pa se ložiti da ćemo igrati neki ozbiljan moderan fudbal. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Bode said:

Kako smo lepo otvorili, ne verujem sta se trenutno desava

Dešava se Vladan Milojević.

Zatvaraju utakmicu od 10 min.

Ko predje centar da mu rikne keva!

Umesto da ih nagaziš i kontrološeš utakmicu i posed ,napadnem zadnji liniju dali bi im još neki.

Ali jok povuci se,naboj golmanu u krilo i čekaj kraj!Užas!

• Like 6
  • Love 1
Posted

Milson je uspeo da bude veci bezveznjak od Srnica i Olajinke. Malokrvan, spor, ne igra odbranu. Nadam se ovom Babiki vec na startu drugog poluvremena.

• Like 3
Posted
Just now, Markoss said:

Milson je uspeo da bude veci bezveznjak od Srnica i Olajinke. Malokrvan, spor, ne igra odbranu. Nadam se ovom Babiki vec na startu drugog poluvremena.

Nemoj tako ,majstor nas koštao 5 milki.

Mali Lane je za njega Yamal lično u svakom segmentu igre.Ne može ovaj nesrećnik kopačke da mi nosi.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Trebaju 3 izmene na poluvremenu, bukvalno.

A i par samara za ovu mlohavost koja traje vec 25 minuta

Posted

Ja, zapravo, imam utisak da Milojevic sve vreme pizdi sto smo se povukli. Ali prosto smo kilavi, spori, neuigrani i busni, ovi su shvatili da se i te kako moze igrati s nama i pritisli nas.

• Like 5
Posted

Sramotno prvo poluvreme. Ćaci na klupi nastavlja po svome. Čekam dan kada ćemo ga se rešiti da konačno proigramo fudbal. Nikad veći budzet i nikad bolji roster ali kod njega sve izgleda kao da ti i dalje igra Gobeljić i Srnić. 

• Like 2
  • Tuzno 2
  • WOW 1
Posted

Klasicni jbn milojević...to je prosto on...ne može iz svojih opanaka da izadje....

Ne postoji trener koji gaji dekadentniji fudbal.

• Like 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1