Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, fradler said:

+ 6 miliona obestecenje.

Nema obeštećenja, Jovic je slobodan igrač. Ceo paket za dvogodišnji ugovor je 6 miliona bez bonusa (milion na ruku plus 2,5 miliona po sezoni). U svakom slučaju približno kao Arnautovic i Tadic, možda nešto više. Ali čini mi se da je Jovic već na početku prelaznog roka reako da povratak u Srbiju nije opcija. 

• Like 2
Posted

Rekao je nešto u fazonu da nakon evropskih liga ne može da igra u Srbiji u smislu infrastrukture da bi sada igrao u Levadiakosu i Seresu. 🫠

Ali dobro, ko zna kakvo je stanje u našem fudbalu kada niko ko je jednom igrao nema šanse da se vrati (pre bi u Albaniji igrali).

Posted

A Don Tvorza kaže da ako hoćemo ligu šampiona moramo da zgazimo Leh i Dinamo. 

Kurčenje level beskonačno, klasika. 

• Tuzno 1
Posted

I ja isto mislim da ako ne možemo da prodjemo Leh/Dinamo/Pafos nema šta da tražimo u LŠ. 

To su ekipe sličnog kvaliteta kao mi, po meni za nijansu slabije, nije sramota ispasti, ali su taman protivnici po meri da vidimo da li uopšte zaslužujemo da gledamo LŠ od jeseni.

Sa druge strane, mislim da ako se ne uđe u LE, to je sramota neviđenih razmera. I ne vidim nikakva opravdanja u relativno lošem žrebu. 

• Like 4
Posted
24 minutes ago, Dzo23 said:

Konačno jedan vanšablonski odgovor.

Svakako bolji od Milojevog "opreza protiv Linkolna jer su prvaci države"

• Like 2
Posted
41 minutes ago, Dzo23 said:

Nije qrcenje nego normalna izjava.

Ako ne mozemo njih da izbacimo ne zasluzujemo da igramo LS, bas prosto.

Niko nije reko da sigurno prolazimo, to bi bilo qrcenje.

• Like 2
Posted

Па логично је ваљда да ако не прођете Лех или Кијев не да не заслужујете ЛШ него нећете играти ЛШ 🤣

Мислим правила су таква јебига. Но и ако прођете Пољаке и Украјинце то не значи да вас неће пунити остале екипе које се тамо буду пласирале. Али да заслужујете да прођете у ЛШ заслужујете. А самим тим заслужујете и паре које се освоје пласманом тамом. Нема ту неке велике филозофије. 

То је исто као што и онај довољан ђак са двојком заслужује прелаз у наредни разред исто као и онај одличан са петицом. Таква су правила. 

• WOW 1
Posted
25 minutes ago, dzoneee said:

Па логично је ваљда да ако не прођете Лех или Кијев не да не заслужујете ЛШ него нећете играти ЛШ 🤣

Мислим правила су таква јебига.

Ajdeeeee, stvarno?

• Like 1
Posted (edited)

Da je izjavio da treba da budemo oprezni i da su to jake ekipe srali bi kako se usrao Leha i Kijeva posle toliko ulaganja
Prdjenje level maks

Edited by Desiderius
Posted

Naravno da će Terzić posle dolaska Arnautovića i rekordnih transfera izaći u svom džiber stilu, jer on to sve stvorio i omogućio tako lep i pametan.

Kao što Miloje mora dobro da spušta loptu jer će prvi biti na udaru i seči glava ako izvisimo za LŠ. Dakle ništa novo, svako je u svojoj ulozi. 

• Like 3