Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Igor_ said:

Prvi mec sezone, decko je odigrao ukupno 0 minuta sa ovim saigracima u odbrani, sacekajmo 10ak meceva pa da pisemo o manama. 

Znam da jeste ali ga ja gledam dugo sezona. Gledao sam ga uživo na RŽD Areni u Čerkizovu nekoliko puta. Generalno ima problem sa tim korekcijama i stavom u odbrani ali verujem da će Vladan to regulisati jer i on došao ovde da oživi karijeru pa nema smisla da zabušava.

• Like 3
Posted

Grujić bi bio top pojačanje za nas. Kostić mi se već ne sviđa. Ne treba nam još jedan veteran na poziciji gdje smo puni ko šibica. Ok, doveli smo Arnauta al ne moramo sad dovesti buljuk veterana.

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Grujić bi bio top pojačanje za nas. Kostić mi se već ne sviđa. Ne treba nam još jedan veteran na poziciji gdje smo puni ko šibica. Ok, doveli smo Arnauta al ne moramo sad dovesti buljuk veterana.

32 godine veteran?? Sta je Ronaldo onda majku mu 

Posted
17 hours ago, tsva said:

Odavno nismo imali dva kvalitetna beka. Sigurno da fali jos jedan stoper pogotovo sto ce ono dete da prodaju u pelenama

Rekao Terza da ga prate premijerligaši, da već imaju ponude od 10 miliona za njega 

Posted

Nema. 

Btw, odustali su od dovođenja ozbiljnog zadnjeg veznog, traži se "mlada, domaća šestica, zalog za budućnost". :classic_rolleyes:

• Thanks 1
Posted

Vele obavešteni Porto i Juventus traže po 4 miliona za Grujića i Kostića. 

Normalno da se okreću zalozima, nek' podmažu ponudu Badži iz Slovačke i dobri smo.