Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
Just now, NikeAir said:

Mislim da je ostanak Kenana a odlazak Nedovica greska,nadam se da ce me rezultati kluba u narednoj sezoni demantovati.

To je jedino moguce bilo s obzirom na to da Kenan ima ugovor i za sledecu godinu a Nedovic ne. A ocigledno bi bila velika greska zadrzati obojicu (vidimo kako je to funkcionisalo ove godine) iz vise razloga (odbrana, godine...).

Posted
31 minutes ago, Čočo said:

S obzirom ko nam je bio plan A i plan B za drugog centra bojim se opcija za prvog. 

Ako ne potpiše Petrušev može opcija B da bude Papajanis, a opcija C recimo Birč... Kome se to ne sviđa taj i nije za bolje od Drče i Balabana/našao bi manu i Dončiću i Vučeviću/ne seća se gde smo bili 2011.

• Like 2
  • Ha-ha 7
Posted
3 minutes ago, Mile1 said:

Preterujes bas, mislim i ja sam po prirodi smarac prve klase ali konacno da imamo meso pod kosem svi igraci su razlicite sto se tice odbrane i napada. Nwora mislim da moze biti bas iznenadjenje i konacno ko ce moci da zatrpa kos. Spominjao se stidljivo kampaco, ali ko zna sta se moze desiti sve. Mislim da ova ekipa sa vrhunskim plejom i suterom moze biti jako ozbiljna ekipa 

Moze ali koliko ozbiljnih bekova i plejeva je na trzistu? Bas mi je zao a lepo je krenulo

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Preterujes bas, mislim i ja sam po prirodi smarac prve klase ali konacno da imamo meso pod kosem svi igraci su razlicite sto se tice odbrane i napada. Nwora mislim da moze biti bas iznenadjenje i konacno ko ce moci da zatrpa kos. Spominjao se stidljivo kampaco, ali ko zna sta se moze desiti sve. Mislim da ova ekipa sa vrhunskim plejom i suterom moze biti jako ozbiljna ekipa 

Mozda i oreterujem ali me zanima sa ovom centarskom linijom, koja je pokretljivoscu (a i bbIQom) u rangu Kaminski/Kaboklo, koga i kako cemo mi da odbranimo u najobicnijem pnr. Ili jos bolje, kako ce Sferovo insistiranje na switchu da izgleda kada guzati Rivero sa pokretljivoscu Velje Ilica posle kilo vinjaka preuzme beka?

Cak i sa Petrusevom mi odbranu ne resavamo. Napad jos i nekako al odbranu nikako. I to ave pod trenerom koji je poznat kao sve sem ofanzivno orijentisan trener.

I najgore od svega sto cemo po 100x da krenemo sa pogresno koncipiranim rosterom i da u hodu vadimo fleke. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Mile1 said:

Tamo gde Kodi ostaje prvi plej,sve drugo je nebitno.Od te ekipe nema ništa

Pogotovo sa ostankom Kenana kojima pridružuješ Kartera i Miljenovića

• Like 5
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
21 minutes ago, fradler said:

A ti treneru izvoli skrpi nesto od toga kako znas i umes. Mucenik trener sta ce, bolje mu je i tako da radi nego nikako...

I onda mi tog trenera pljujemo i svaljujemo svu krivicu i odgovornost za neuspele rezlutate.

Da me neko ne shvati pogresno ima do Janisa odgovornosti sto pristaje na to ali dok se ovakvo sklapanje rostera ne promeni mozemo da menjamo milion trenera sl rezlutati ce biti.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

I još nešto…

Nwora će da pokida, Nwora će da pokida.

Svi očekuju da će Nwora da pokida.

A na osnovu čega smo to zaključili i šta ćemo ako se to ne desi?

Verovatno u klubu očekuju i da će Rivero da pokida, jer pretpostavljam da ga drugačije ne bi ni dovodili

Posted
6 minutes ago, Nini3112 said:

Makabi se i zvanicno oprostio od njega a u komentarima bukvalno placu za njim,ne verujem sta citam😂

Nismo ni svjesni šta smo iskopali.

• Ha-ha 21
Posted

Mogao bi klub da se oglasi oko Bolomboja. Čovek se povredio u martu, 01.05 je "uspešno" operisan po rečima kluba. Sa nekih drugih portala se moglo pročitati da je u pitanju povreda tetive palca i susednog prsta. Sada stižu informacije da je out do januara najranije. Ispade period rehabilitacije nakon uspešne operacije tetive stopala 8 meseci, kako da ne..

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
18 minutes ago, Mile1 said:

Samo pitanje je dal ce se dovesti taj misteriozni plej i bek? Daj da nabacamo i na pleja i na beka po nekog bezveznjaka pa da se sprdamo sa klubom…

Posted
13 minutes ago, Pero_Cameron said:

Postadosmo legija stranaca i to bezvezeznih.

Stranci nisu bezvezni, jedino ako su nam očekivanja da dolazi evroligaska elita sto je nerealno u svakom smislu. 

Problem je sto fali koncepcija i neka klupska filozofija, pa dovedemo ono sto možemo da dovedemo i ostavimo trenera sa zadatkom da to nekako uklapa.

• Like 1
Posted (edited)
34 minutes ago, Guru said:

Ako ne potpiše Petrušev može opcija B da bude Papajanis, a opcija C recimo Birč... Kome se to ne sviđa taj i nije za bolje od Drče i Balabana/našao bi manu i Dončiću i Vučeviću/ne seća se gde smo bili 2011.

Ima još gore. Zvezda dovede opciju D, Sertač Sanlija. To smo mi. Kad misliš da ne može gore ekspresno te demantuju. 

Edited by Čočo
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Uf Jasiel Rivero feat Vesna covic ne mogu da zamislim sta je to.... 😄

Nadam se da nije nista besno.

68ce439e649b5bde0450db50df5fa91c.gif

• Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, Stefi88 said:

Ufff Campazzo uz nekog sutera dobrog 🔥🔥🔥

I sika emratajkowske na mom krilu. 🔥🔥🔥🔥🔥

Posted

Bolomboj - Petrusev > Petrusev -Rivero. 

Hvala upravi sto cini sve da udalji klub jedan korak dalje od top 8 u letnjem periodu svojim suludim aktivnostima.

Pijani milioneri style, pod tip skorojevic.

• Ruke su vam krvave! 1