Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
Just now, Stefi88 said:

Dal danas ocekivati novu objavu kluba 💣💣🔥🔥🫣

Daj da mi pocnemo da se malo zahvaljujemo, lako cemo mi za to..

• Like 10
Posted
4 minutes ago, Sokmeniki said:

Samo ljudi izgleda zaboravljaju ko je prvi napustio klub nakon poraza od Vozdovca.

Samo ovde problem ne pocinje od trenera.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Samo ovde problem ne pocinje od trenera.

Ni tada u fudbalu nije problem pocinjao od trenera, nego je trener bio jedan od problema, a naredni trener kada je dosao je u roku od dva meseca zamaskirao sve te ostale probleme i preporodio klub rezultatima.

• Like 5
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Ni tada u fudbalu nije problem pocinjao od trenera, nego je trener bio jedan od problema, a naredni trener kada je dosao je u roku od dva meseca zamaskirao sve te ostale probleme i preporodio klub rezultatima.

sa jos 10ak novih igraca... 
Aleksandar Pešić 
Branko Jovičić
Marko Gobeljić 
Vujadin Savić 
Rikardinjo 
Filip Stojković
Ričmond Boaći
Srđan Babić
Milan Rodić 

Milan Borjan 

Nemanja Radonjic 

Milic

Sam promasio nekog 😄 

Posted (edited)

Ne počinje problem od trenera ali i trener je problem. I ne treba se praviti slep i praviti mu alibi priču tako što ćemo ga kriti iza nesposobnosti drugih u klubu. Čovek je uspeo da izgubi tri puta za redom od ekipe koja vredi kao naš plejmejker. Ne postoji opravdanje za tako nešto. Ako su ga igrači sabotirali opet je sam kriv jer je to dozvolio. Ako ga nisu sabotirali onda je nedopustivo da dozvoliš da ti ekipa onako izgleda. Odgovornost je 50:50%. S obzirom da će se igrači promeniti opet nam ostaje ovih 50%. Posle ovakve sezone više ne mogu da imam poverenje u trenera koji ne zna i/ili ne može da upravlja ekipom. I očekivanja su mi mizerna sa njim na klupi. Biće smenjen na prva četiri vezana poraza u EL. 

Edited by Čočo
  • Like 16
  • Thanks 1
Posted

ne moze se trener otpustiti a da mu se ne isplati ugovor. A trenutno on ima dvogodisnji sto je bar 1.5 miliona na dve godine. 

A trenera ima sada dosta a malo timova.....

Just now, JPM said:

podforum.

bravo! tri bambija!

• Thanks 1
Posted

Ali kakva situacija da na kraju ovakve debakl sezone imamo slobodnog Radonju i Sasu Obradovica ali ne mi smo dali novi dvogodisnji ugovor  u januaru mesecu

Tipicno kkcz poslovanje 😄

• Like 15
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
5 minutes ago, Fromthecorner said:

Nekoliko puta sam cuo da Vasa trenira u Pioniru, sad ima i slika. Moze li ovo nesto znaciti, s obzirom da Pionir vec jedno vreme nije “samo Zvezdin”?

Znači da je zakazao termin za trening u pioniru

• Like 16
Posted
7 minutes ago, Fromthecorner said:

I cek sad sam ja glup ispao jel 😄

Ma kakvi, razumljivo pitanje s obzirom da se svi nadamo Spasi ali teško da znači bilo šta više sem treninga.

E sad, da je npr neki FČ3 u pitanju onda bi značilo i nešto više

• Ha-ha 2
Posted
17 hours ago, mile-r said:

Svaka čast Barcokasu. Pročitao ga je za ocenu 10 po pitanju igračkih i karakternih osobina.I sve što je rekao u potpunosti se slažemi sada ga još više cenim.Ako je tačno da smo se dogovorili sa Olijem, a ovaj puding nas sada pokušava zavlačiti nekoliko nedelja u pokušaju da ostvari svoj san da konačno nadje neki klub u Nba

Druže , imaš ne par nedelja, nego par dana i kraj !!!

Gde si mile sunce te spržilo..sto godina nisi pisao..

:thumbsup:

• Like 3
Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Tako je. I jedna od stvari koje su se pricale nakon poraza jeste da ovo moze biti prekretnica kao u fudbalu Vozdovac i da se krene sa ciscenjem u klubu.

Samo ljudi izgleda zaboravljaju ko je prvi napustio klub nakon poraza od Vozdovca.

Tvoj idol ove godine uspeo je ono što je malo ko. Sastavio je ne jednu nego dve ekipe, jednu je razbio Spartak a drugu Partizanovi klinci kao zvečku. Malo je takvih košarkaških radnika.

• Like 5
Posted
31 minutes ago, Čočo said:

Ne počinje problem od trenera ali i trener je problem. I ne treba se praviti slep i praviti mu alibi priču tako što ćemo ga kriti iza nesposobnosti drugih u klubu. Čovek je uspeo da izgubi tri puta za redom od ekipe koja vredi kao naš plejmejker. Ne postoji opravdanje za tako nešto. Ako su ga igrači sabotirali opet je sam kriv jer je to dozvolio. Ako ga nisu sabotirali onda je nedopustivo da dozvoliš da ti ekipa onako izgleda. Odgovornost je 50:50%. S obzirom da će se igrači promeniti opet nam ostaje ovih 50%. Posle ovakve sezone više ne mogu da imam poverenje u trenera koji ne zna i/ili ne može da upravlja ekipom. I očekivanja su mi mizerna sa njim na klupi. Biće smenjen na prva četiri vezana poraza u EL. 

Ja sam o ovome već pisao. Sveropulos treba da leti zajedno sa 70% igraca. Njegovim ostatkom nista se nece promeniti ma ko došao. Covek je teška neznalica,  koji je uspeo glat da ispadne od Spartaka,  I ako je imao praktično celu Euroligasku ekipu ( CMM,Cannan,Yago,Nedovic, Kalinic,Petrusev) ...sta dalje reci? 

Tipični "platiša" koji je našao uhlebljenje i tu zicka platu...

Ako hoćemo iskorak, I ako pravimo osveženje tima onda za njega ne sme biti mesta. 

Ako ostane, nece se duže zadržati od 4-5 početnih kola, a tek smo onda u problemu. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, robespierre said:

Tvoj idol ove godine uspeo je ono što je malo ko. Sastavio je ne jednu nego dve ekipe, jednu je razbio Spartak a drugu Partizanovi klinci kao zvečku. Malo je takvih košarkaških radnika.

H24HRZr.png

Ovo je učinak te dece od sinoć. Što je najsmešnije, meni je odvratan Čović i sve njegove tvorevine, ali daj da ne preterujemo sa tom Partizanovom decom. Čemu to. Momci bili tu da popune broj. Učinka bez.

• Like 13
  • Tuzno 1
Posted

@JPM I ja htjedoh napisati neki dan, 3 klinca bila u ekipi i to da popune broj. Ali obzirom da imam izgleda neki poremećaj koji mi ne dozvoljava da čitam Partizanske teme kad su oni bolji (i uopšte da ih pominjem), preskočio sam pribilježiti svoje zapažanje. Ali da, skroz si u pravu.

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, No name said:

Ja sam o ovome već pisao. Sveropulos treba da leti zajedno sa 70% igraca. Njegovim ostatkom nista se nece promeniti ma ko došao

A sistem poslovanja kluba da ostane isti.Ko je doveo te igrace i trenera? Oni nemaju nikakve odgovornosti vec je trener glavni krivac?

Ja se slazem da je Janis problem i da posle Spartaka mi ne bi otkaz tesko pao.

Ali znajuci ko nam vodi klub i na koji nacin da bi isto pisao i trazio  za sledeceg trenera(koji bude zeleo da dodje a to ce biti ili poslusnik ili neki solidan trener koji nema dugo angazman).

A onda cemo da trazimo da igraci opet odu jer nece ispuniti sto trener trazi.

Pa onda ukrug.

Edited by Don Dusko
Posted
2 minutes ago, JPM said:

H24HRZr.png

Ovo je učinak te dece od sinoć. Što je najsmešnije, meni je odvratan Čović i sve njegove tvorevine, ali daj da ne preterujemo sa tom Partizanovom decom. Čemu to. Momci bili tu da popune broj. Učinka bez.

Aj procitaj opet sta je covek napisao

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, Mrk said:

Aj procitaj opet sta je covek napisao

I tad je bilo isto. Utakmice su dobijal 4-5 seniora. I to je potpuno normalno samo ne treba sad da dižemo veliku famu oko toga. Pred tim momcima je budućnost ali nit su oni dobili FMP nit su dobili Spartak.

Posted
Just now, JPM said:

I tad je bilo isto. Utakmice su dobijal 4-5 seniora. I to je potpuno normalno samo ne treba sad da dižemo veliku famu oko toga. Pred tim momcima je budućnost ali nit su oni dobili FMP nit su dobili Spartak.

Nie poenta u tome.

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Tako je. I jedna od stvari koje su se pricale nakon poraza jeste da ovo moze biti prekretnica kao u fudbalu Vozdovac i da se krene sa ciscenjem u klubu.

Ovde čišćenje treba da započne od zaostavštine lažnog košarkaškog stručnjaka Čovića i njegove propale domaće osnove. 

• Like 2
  • Ha-ha 1