Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Jedva čekam videti koja nova 2 igrača nam dolaze u nama omiljenoj čuvenoj doselekciji.

Verovatno neka 2 igrača koja su nekada bila u prvoj petorci prvaka Evrope ili učesnika final 4, medjutim povredili su se u januaru 2024.godine i potrebno im je još 2 do 3 meseca oporavka, pa ćemo ih dovesti na mesečnu platu kao Tompkinsa, da budu fit i zdravi oko maja meseca za plej of, ALI ABA LIGE 😉 

• Like 1
Posted
29 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Pa mozda, jer su svi portali, a i par insajdera napisali tu informaciju, ali posto ti ocigledno imas sve prave informacije, ja sam resio da verujem samo tebi. Mozda si citao Telesport gde je on potpisao za 4 miliona , a Milton igra za stan i hranu.

Ni jedan portal nije preneo, sad sam opet proverio, preneli su instagram i tviter insajderi.

Izgleda su oni pouzdaniji od Oracija Kaucija novinara Basketnews-a.

Posted
4 minutes ago, forumko topic said:

Ovo je već dosadno, nema pojačanja više, zamrla tema, ajde da pogađamo ko će nam, sa ovoliko stranaca,  igrati Kup i KLS. :whistling:

Već je vreme da se analizira ovaj snimak sa prvog treninga i da se procenjuje na osnovu govora tela, frizure, tetovaže, pozicije u sali,... na osnovu naučnih parametara tipa da li je Ljubica videla svoju senku, ko će prvi biti šilbovan.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Disfruto said:

Ni jedan portal nije preneo, sad sam opet proverio, preneli su instagram i tviter insajderi.

Izgleda su oni pouzdaniji od Oracija Kaucija novinara Basketnews-a.

Sta kaze Oracio, jel 5 miliona? Sve vreme ovde proturas poluistine i neproverne informacije da bi kao nesto dokazao. Najace mi je ono sto si cele sezone povredjenog Grigonisa ubarajao u bekove Panate. Inace tvoj drugar Oracio i Basketnews su drugari sa Ostojinim Telesportom. 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Sta kaze Oracio, jel 5 miliona? Sve vreme ovde proturas poluistine i neproverne informacije da bi kao nesto dokazao. Najace mi je ono sto si cele sezone povredjenog Grigonisa ubarajao u bekove Panate. Inace tvoj drugar Oracio i Basketnews su drugari sa Ostojinim Telesportom. 

Navodis insajdere za informaciju za platu a moje informacije su neproverene🤣🤣🤣.

Grigonis je bek Panate, igrao je 4. kola El i povredio se i evo bice spreman za pocetak sezone. Racunalo se na njega prosle a i ove sezone ce. Sto ga se ne rese a jos doveli Tj shortsa? Sta ce njima vise od 4 beka?

Posted
1 minute ago, Disfruto said:

Navodis insajdere za informaciju za platu a moje informacije su neproverene🤣🤣🤣.

Grigonis je bek Panate, igrao je 4. kola El i povredio se i evo bice spreman za pocetak sezone. Racunalo se na njega prosle a i ove sezone ce. Sto ga se ne rese a jos doveli Tj shortsa? Sta ce njima vise od 4 beka?

Imamo 6 bekova, a i Dobric se spusta na 2 , pa mozemo da racunamo i 7. To sto se tebi neko od tih igraca ne svidja to je tvoj problem. Grigonis je ostao, jer se nece buniti da inove godine vidimparketa kao i prosle. Nisi razumeo, insajderi jesu neproverene informacije, ali ti si dosao ovde i ono sto si procitao od nekog novinara sa litvanskog portala, predstavio kao cinjenicu. Ako grobari veruju da Milton igra drugog beka kod njih za 1.3 miliona i ja verujem da Devonte igra za milion. 

Posted
40 minutes ago, Clash said:

Već je vreme da se analizira ovaj snimak sa prvog treninga i da se procenjuje na osnovu govora tela, frizure, tetovaže, pozicije u sali,... na osnovu naučnih parametara tipa da li je Ljubica videla svoju senku, ko će prvi biti šilbovan.

Meni deluje kao da je Graham menjao izbacaj.

Posted
3 hours ago, VISOKOLETAC said:

Pa mozda, jer su svi portali, a i par insajdera napisali tu informaciju, ali posto ti ocigledno imas sve prave informacije, ja sam resio da verujem samo tebi. Mozda si citao Telesport gde je on potpisao za 4 miliona , a Milton igra za stan i hranu.

ko je ono bese sve napisao da rivero dolazi da bude 2. centar i da se, ako petrusev ne ostane, svakako dovodi prvi?

svi portali, par insajdera, plus nekoliko cuvarovatrenih forumasa nudilo opklade?

Posted
16 hours ago, Don Dusko said:

Tipicno ciganski posle 1 utakmice se stvara misljenje.

Ne daj boze da sledecu pokidaju pa da dodje grati2 sa steta sto ih nismo pokupili.

Za Guduru mi je malo i žao šta se nije vratio ali nisam baš siguran da se je Hapoel jako usrećio sa izborom Micića. Ogromni su to novci a ovaj  evidentno u silaznoj putanji u svojoj karijeri. Meni se čak i ovih 2,5M koje smo mi navodno nudili čini nestvarno.

Posted
28 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Imamo 6 bekova, a i Dobric se spusta na 2 , pa mozemo da racunamo i 7. To sto se tebi neko od tih igraca ne svidja to je tvoj problem. Grigonis je ostao, jer se nece buniti da inove godine vidimparketa kao i prosle. Nisi razumeo, insajderi jesu neproverene informacije, ali ti si dosao ovde i ono sto si procitao od nekog novinara sa litvanskog portala, predstavio kao cinjenicu. Ako grobari veruju da Milton igra drugog beka kod njih za 1.3 miliona i ja verujem da Devonte igra za milion. 

Tom računicom smo i prošle sezone imali 6 bekova i Dobrić se spuštao na 2, a u suštini na 2 imamo zamjenu Nedović/Karter uz Kenana. A hoće li Karter biti bolji od Nedovića to tek trebamo vidjeti. 

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Jel Dalibor Ilic zvanicno u spartaku i sledecu sezonu ili tek treba da se vidi gde ce momak igrati,nisam to nesto ispratio..?

Posted

Ako je tačno da smo Miciću nudili 2,5 miliona, ne kapiram zašto Guduri nismo ponudili 3 (to je više nego što je dobio u Italiji). Realno ne vrede te pare ni jedan ni drugi, but who cares...

Posted
28 minutes ago, JPM said:

Nema potrebe.

Znam. Opet ćemo se doselektovati nekim Braunom ili sličnim obogaljenim predpenzionerom.

Posted

Neka ga Jago kod nas zlu ne trebalo, ako ne ode nigde neka ostane, znamo svi da nam je u svakom trenutku povredjeno uvek i oduvek po 5 igraca MINIMUM i da nam po maleroznosti u kosarci premca nemaa i to glavni igrači se povrede, prema tome..