Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Jedva čekam videti koja nova 2 igrača nam dolaze u nama omiljenoj čuvenoj doselekciji.

Verovatno neka 2 igrača koja su nekada bila u prvoj petorci prvaka Evrope ili učesnika final 4, medjutim povredili su se u januaru 2024.godine i potrebno im je još 2 do 3 meseca oporavka, pa ćemo ih dovesti na mesečnu platu kao Tompkinsa, da budu fit i zdravi oko maja meseca za plej of, ALI ABA LIGE 😉 

Posted
29 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Pa mozda, jer su svi portali, a i par insajdera napisali tu informaciju, ali posto ti ocigledno imas sve prave informacije, ja sam resio da verujem samo tebi. Mozda si citao Telesport gde je on potpisao za 4 miliona , a Milton igra za stan i hranu.

Ni jedan portal nije preneo, sad sam opet proverio, preneli su instagram i tviter insajderi.

Izgleda su oni pouzdaniji od Oracija Kaucija novinara Basketnews-a.

Posted
4 minutes ago, forumko topic said:

Ovo je već dosadno, nema pojačanja više, zamrla tema, ajde da pogađamo ko će nam, sa ovoliko stranaca,  igrati Kup i KLS. :whistling:

Već je vreme da se analizira ovaj snimak sa prvog treninga i da se procenjuje na osnovu govora tela, frizure, tetovaže, pozicije u sali,... na osnovu naučnih parametara tipa da li je Ljubica videla svoju senku, ko će prvi biti šilbovan.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Disfruto said:

Ni jedan portal nije preneo, sad sam opet proverio, preneli su instagram i tviter insajderi.

Izgleda su oni pouzdaniji od Oracija Kaucija novinara Basketnews-a.

Sta kaze Oracio, jel 5 miliona? Sve vreme ovde proturas poluistine i neproverne informacije da bi kao nesto dokazao. Najace mi je ono sto si cele sezone povredjenog Grigonisa ubarajao u bekove Panate. Inace tvoj drugar Oracio i Basketnews su drugari sa Ostojinim Telesportom. 

Posted
12 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Sta kaze Oracio, jel 5 miliona? Sve vreme ovde proturas poluistine i neproverne informacije da bi kao nesto dokazao. Najace mi je ono sto si cele sezone povredjenog Grigonisa ubarajao u bekove Panate. Inace tvoj drugar Oracio i Basketnews su drugari sa Ostojinim Telesportom. 

Navodis insajdere za informaciju za platu a moje informacije su neproverene🤣🤣🤣.

Grigonis je bek Panate, igrao je 4. kola El i povredio se i evo bice spreman za pocetak sezone. Racunalo se na njega prosle a i ove sezone ce. Sto ga se ne rese a jos doveli Tj shortsa? Sta ce njima vise od 4 beka?

Posted
1 minute ago, Disfruto said:

Navodis insajdere za informaciju za platu a moje informacije su neproverene🤣🤣🤣.

Grigonis je bek Panate, igrao je 4. kola El i povredio se i evo bice spreman za pocetak sezone. Racunalo se na njega prosle a i ove sezone ce. Sto ga se ne rese a jos doveli Tj shortsa? Sta ce njima vise od 4 beka?

Imamo 6 bekova, a i Dobric se spusta na 2 , pa mozemo da racunamo i 7. To sto se tebi neko od tih igraca ne svidja to je tvoj problem. Grigonis je ostao, jer se nece buniti da inove godine vidimparketa kao i prosle. Nisi razumeo, insajderi jesu neproverene informacije, ali ti si dosao ovde i ono sto si procitao od nekog novinara sa litvanskog portala, predstavio kao cinjenicu. Ako grobari veruju da Milton igra drugog beka kod njih za 1.3 miliona i ja verujem da Devonte igra za milion. 

Posted
40 minutes ago, Clash said:

Već je vreme da se analizira ovaj snimak sa prvog treninga i da se procenjuje na osnovu govora tela, frizure, tetovaže, pozicije u sali,... na osnovu naučnih parametara tipa da li je Ljubica videla svoju senku, ko će prvi biti šilbovan.

Meni deluje kao da je Graham menjao izbacaj.

Posted
3 hours ago, VISOKOLETAC said:

Pa mozda, jer su svi portali, a i par insajdera napisali tu informaciju, ali posto ti ocigledno imas sve prave informacije, ja sam resio da verujem samo tebi. Mozda si citao Telesport gde je on potpisao za 4 miliona , a Milton igra za stan i hranu.

ko je ono bese sve napisao da rivero dolazi da bude 2. centar i da se, ako petrusev ne ostane, svakako dovodi prvi?

svi portali, par insajdera, plus nekoliko cuvarovatrenih forumasa nudilo opklade?

Posted
16 hours ago, Don Dusko said:

Tipicno ciganski posle 1 utakmice se stvara misljenje.

Ne daj boze da sledecu pokidaju pa da dodje grati2 sa steta sto ih nismo pokupili.

Za Guduru mi je malo i žao šta se nije vratio ali nisam baš siguran da se je Hapoel jako usrećio sa izborom Micića. Ogromni su to novci a ovaj  evidentno u silaznoj putanji u svojoj karijeri. Meni se čak i ovih 2,5M koje smo mi navodno nudili čini nestvarno.