Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

NJaravno visok plasman očekujem ukoliko se uklopi ekipe i ukoliko sve to klikne kako treba u dogledno vreme.

Njaveći plafon ove sezone po mom mišljenju ima Nwora, Karter i recimo Grejem koji nikada nije igrao ovo takmičenje, medjutim ostavljam prostor da zaista sva trojica, ili barem Grejem i Nwora budu i kancer ekipe poput Shabazza to ne isključujem...

hoće li znati Sfero da ih izvuče za uši do plafona...

Posted

Slazem se sa Markosom , sto kaze trebalo je do sada da imaju naslednike i Laza i Mitar i Deda i Dobri , a ispada da smo jedino faking Lazarevizu dali prostoru i pokusaj da se od njega napravi novi Lazic ( jednom od najnetalentovanijih igraca koji su igrali za nas )

Pokusavalo se i sa Daliborom Ilicem , ali sa njegovim govorom tela koji je gori od onomad Tejicevog , isto se nismo proslavili i izgubili vreme .

Sto se tice Nedovica , ovo sto se do ovog trenutka nije zahvalio navijacima , niti lajkovao i serovao objave Kk-a , ( kao sto su svi lepo i uredno uradili pre njega ) , to mi tako lici na njega , momak je tezak egocentrik svidelo se to nekome ili ne .

Mi koji idemo redovno na utakmice smo bili svedoci kada trener odluci da ga izvede a on se ne slozi sa tom odlukom , da sagne glavu , prodje pored trenera i ne uzvrati na bacenu kosku.... i sa Ivanovicem i sa Grkom je bilo takvih situacija....

Opet da druge strane ne mogu reci da mi nije zao , bilo je lepih trenutaka sa njim , a niko od nas pravih cigana nece zaboraviti kada je kao goloruki mladic sa dzamar jangom i ekipom predvodio nasu Crvenu Zvezdu .

Meni licno se svidja ova nova ekipa , konacno smisleni potezi , ako dodje jos jedan bek , kao sto Markoss kaze da se trazi , ja cu biti prezadovoljan .

Smatram da se preteruje sa tolikim hejtom oko Rivera i Izundua , daleko da sam prezadovoljan , ali sam prilicni siguran da ce bar jedan od dvojice iznenaditi pozitivno ( Rivero iz Valensije je meni bio legit El igrac , Izundu je sjajan atleta i pun energije i sad vec solidno isustvo iz Turske lige i Fibe Ls gde je imao bas lepe brojke )

Da sam se ja pitao pre bih ostavio Mitra kao trecu opciju , za Abu i za Kup je i dalje tata ove igre , u odnosu na Plavsica kod koga ne vidim ni procenat sanse da moze nesto ekstremno da napreduje u odnosu na onaj period kad je bio kod nas .

Posted
54 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Навија за Партизан заправо

Tačno, sve vreme se folirao da bi sad pod stare dane dao sebi oduška sa porukom "In your face, ganferi!".

A realno, niti mi znamo celu situaciju niti možemo da znamo. Bitno da se iskenjamo lepo po čoveku. Jebeš ga da li se klub ogrešio o njega, jebeš realne okolnosti, daj da ga opljunem na vreme, pa ću onda već da vidim dalje. Šta koj kurac, ako se budem opet izvinjavao, nema veze, ionako to radim svaki dan.

Posted (edited)

Moram pohvaliti transparentnost kluba, prvi put znamo na cemu smo u avgustu, bez laznih obecanja videcemo da li ce doci jos neko itd. Ovo je pravac u kojem bih voleo da idemo

Edited by Fromthecorner
  • Like 12
Posted

Vidi se da je bolja uprava, transparentnija, nema vise kumova drugova, samo se kvalitet placa.

Prvi put od kako pratim Zvezdu da je klub objavio roster za sezonu..

• Like 1
Posted

Transparentnija uprava.... ne zna se ko na koliko vremena potpisao... vrlo transparentno. Ista govna samo ovi su tamnobraon, a ranije su bili svetlo braon, prolivoliki.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Fromthecorner said:

Moram pohvaliti transparentnost kluba, prvi put znamo na cemu smo u avgustu, bez laznih obecanja videcemo da li ce doci jos neko itd. Ovo je pravac u kojem bih voleo da idemo

Znači da je ipak odlazak/ostanak Petruševa imao veze sa Riverom iako su svi upućeni tvrdili da nije tačno.

@Čočo ne mogu da se setim koji kolega nam je obećao ručak obojici ako ne dođe još jedan bek ? 😂

• Like 1
Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Znači da je ipak odlazak/ostanak Petruševa imao veze sa Riverom iako su svi upućeni tvrdili da nije tačno.

@Čočo ne mogu da se setim koji kolega nam je obećao ručak obojici ako ne dođe još jedan bek ? 😂

Od početka crnim i mračim temu i širim negativnu energiju. Očigledno sam ja izmalerisao. Kao da pratimo naš klub prvi put. Sve je ukazivalo na to da nema ništa ni od beka ni od centra (očekujem u doselekciji). Znam ko je obećao ručak. Čekam sam da se javi ako je frajer. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
On 8/14/2025 at 7:13 PM, bosMan_jr said:

Ne znam zasto to sto je neko wannabe insajder automatski za sobom povlaci izuzetno mali IQ. 
Ovo da smo vise nego korektni pa cemo dozvoliti igracu kome smo prosle godine dali trogodisnji ugovor da trenira u nasem facility, to moze da bude sarkazam, ragebait ili ozbiljno napisana recenica osobe koja ima IQ 75-80. Cetvrto nema

Napisa li klub isto ili i klub ima mali IQ ? 🙂

Malo vise vjere crunch nije insajder , ali decko nikad ne lupa gluposti brate . 🙂

Edited by Daiki Ito
Posted

Brazilski bek Yago Dos Santos trenutno je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Brazila, u potrazi je za novom sredinom, i neće bio deo takmičarskog sastava KK Crvena zvezda za narednu sezonu.

To se nisam nad'o. Mislim, da ce ovako transparentno ovo srociti. Jedna briga manje... 

Sve u svemu, kao i uvek nesto malo fali za ozbiljan roster. Ovaj put su to kvalitetan, krupan 3&D bek umesto Kenana i zdrav Bolomboj.

• Like 8
Posted
2 hours ago, Clash said:

Pa sad, majica kojoj je poenta povezivanje igrača i navijača a najupečatljivija zastava nema predaje...

Ono, ne mešamo politiku i sport.

Ova zastava nije politika. 

• Like 2
Posted

Ove sezone imamo samo Devontea kao defanzivnu rupu, ali se ocekuje da nadomesti ofanzivnom rapsodijom.

Jednog je igraca svakako lakse sakriti u odbrani nego 3.

Posted
13 minutes ago, fradler said:

To se nisam nad'o. Mislim, da ce ovako transparentno ovo srociti. Jedna briga manje... 

Sve u svemu, kao i uvek nesto malo fali za ozbiljan roster. Ovaj put su to kvalitetan, krupan 3&D bek umesto Kenana i zdrav Bolomboj.

Zadovoljio bi se i samo zdravim Bolombojem

• Like 8
Posted
2 minutes ago, leki bg said:

Ove sezone imamo samo Devontea kao defanzivnu rupu, ali se ocekuje da nadomesti ofanzivnom rapsodijom.

Jednog je igraca svakako lakse sakriti u odbrani nego 3.

Po meni je i Kenan velika rupa, a za Karterovu defanzivu sa onim tankim nogicama ne znam šta bih rekao...

a RIP nisu rupe već krateri . Ne znam da li si mislio samo na bekovsku liniju?

• Like 1
Posted

Filip Škobalj kao budućnost našeg kluba i deo saradnje od koje mnogo očekujemo u narednom periodu sa BKK Radnički Beograd, igraće u tom klubu kao pozajmljen igrač i skupljati neophodne minute, dok će Lazar Stojković igrati na dvojnu registraciju za KK Crvena zvezda i BKK Radnički.

Posted

Navodno je za sutra zakazana konferencija na kojoj ce se obratiti Tomic, Drchela i Sfero, ali uzmite sa rezervom, info je sa tvitera.

Ako je tacno, mozda napokon saznamo nesto oko Bolomboja.

Posted (edited)
6 minutes ago, MikiMilane said:

Filip Škobalj kao budućnost našeg kluba i deo saradnje od koje mnogo očekujemo u narednom periodu sa BKK Radnički Beograd, igraće u tom klubu kao pozajmljen igrač i skupljati neophodne minute, dok će Lazar Stojković igrati na dvojnu registraciju za KK Crvena zvezda i BKK Radnički.

Kakva im je Skobalj buducnost kluba ako ima kvalitet sa 23 za BKK Radnicki. Ajde da je neki ABA ligas u pitanju

Edited by Kosjan Willavić