Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Maverick88 said:

Ne bi se slozio zavisi od toga da li i kada se nadje Kenanu angazman . Da smo trenutno van marketa da ali iz razloga sto ne mozemo dovoditi igrace ako ne mozemo da se resimo postojeceg kadra. Kada se resi pitanje Kenana tada ce se i znati da li dovodimo ili ne beka. Kenanu je receno da se na njega ne racuna. Ima ponudu iz kine aolidnu na 2 godine pa ce da vidimo sta ce se desiti 

Kenanu se ne trazi nikakav angazman . Jedino se Monako nazovi raspitivao i na tome je sve stalo . 🙂

• Like 2
Posted

Nije mi žao Nedovića igrački. Žao mi je ljudski ako smo mu stvarno dali ugovor pa se pravili blesavi.

Takođe to može da znači i isplatu nekog novca zbog raskida.

• Like 2
Posted
30 minutes ago, Sector said:

E, ovo je već nešto! 

Oozbiljno pojačanje. Još Brazilac ako bi moglo nekako. 

Ne bih se ni za Kenana zalio. Ali nazalost Jago i to je to verovatno.

Posted

Gledajuci ga kao zvezdasa dozivotni ugovor, ali igracki se skroz tanko pokazo. Moramo biti objektivni. Kurcenje na maks, al kad to treba da se prenese na teren tanko skroz. Cak ni onaj njegov prvi korak i brutalan ulaz je nestao kod nas. Vjerovatno malo i godine cine svoje.

• Like 1
Posted

Još jednom da ponovim - kada Neda krene da pleše po terenu i sipa sa svih strana, nešto najlepše u el za moje oči.

I da, svaka njegova dobra partija se brzo zaboravljala, svaka greška dugo pamtila. Često neopravdano mazan govnima, a možda i najviše vređan od domaćih igrača na načine koje nije zaslužio jedan sportista, a pogotovu on koji nije hteo da pređe u kkp kao ekstra talenat kada su bili na vrhuncu.

Srećno Nemanja!

• Like 20
  • Love 7
Posted

Имао сам прилику 2 пута да на кратко попричам са њим, обраћао ми се као другару, момак на месту и звездаш до коске.

Мени лично можда и најлепше плесање једног играча у новијој историји је са ове утакмице где је победа украдена:

• Like 25
  • Love 1
Posted
26 minutes ago, Sokmeniki said:

Nemanja Nedovic derbi utakmice u drugom mandatu u KKCZ:

Od dolaska do 21.10.2023, 

Ukupno 10 utakmica (17, 20, 23, 19, 0-povreda, 10, 21, 19, 0, 12)

Racunajuci ovu sto je povrijedjen izasao ima 14.1ppg , a ako je ne racunamo cak 15.67ppg.

Od 21.10.2023. do danas, 

Ukupno 12 utakmica (16, 11, 9, 7, 21, 8, 11, 11, 12, 5, 4, 19)

Za taj period je imao 11.167ppg 

Ukupno u drugom mandatu ~12.5ppg

Hvala ti za sve Nemanja, a pogotovo za istorijsku trojku u prvom vecitom derbiju koja ce ostati urezana u stranice istorije KK Crvena zvezda.

Ili što bi prosečan tviter navijač rekao, nestajao je u derbijima.

Posted

Koliko je bilo negativne energije oko ovog coveka, bas nezasluzeno.. Hvala Nedo za sve, a najvise za prvi derbi u EL i sve najbolje u daljoj karijeri i zivotu!

• Like 1
Posted

I posle ja pijan,izmisljam, haluciniram…Vazi! Kao znak izvinjenja meni i Nedovicevom tastu, da se obojica nadjemo na dozvoljenoj listi insajdera 🤣🫠

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Srecno Luka Nedo!

Dosta nezasluzenog hejta je dozivljavao ovde ali verujem da je to dolazilo zbog toga sto smo svi verovali da moze bolje.

Na kraju je dao sve od sebe u svojim mogucnostima.Steta sto se rastajemo posle ovakve sezone umesto da smo se rastali sa trofejima.

• Like 4
Posted
14 minutes ago, Čvarkov said:

Još jednom da ponovim - kada Neda krene da pleše po terenu i sipa sa svih strana, nešto najlepše u el za moje oči.

I da, svaka njegova dobra partija se brzo zaboravljala, svaka greška dugo pamtila. Često neopravdano mazan govnima, a možda i najviše vređan od domaćih igrača na načine koje nije zaslužio jedan sportista, a pogotovu on koji nije hteo da pređe u kkp kao ekstra talenat kada su bili na vrhuncu.

Srećno Nemanja!

Cinjenica je  i da je pljuvan od nasih navijaca koliko i od komsija (ne mislim na forum) a momak je bas kulturan kao i cela njegova porodica

Nikad nista ruzno nisam cuo o njima a znam bas njima bliske ljude

Nemam pojma valjda mu ljudi zameraju sto je sklon povredama, cudna smo mi sorta 

• Like 2
Posted

Ja se samo nadam da ove budaletine odozgo nisu našim momcima zalupili vrata guzicom i da odlaze kao ljudi a ne kao kakva precrtana stoka. Velika prednost našeg kluba i poveznica sa navijačima je što smo godinama bili players friendly, gde svi sednu na te tribine sa osmehom i dobrom rečju, što uopšte nije beznačajna stvar. 

Nemanji hvala od srca za sve, zatvorio je karijerni krug i ispunio i sebi i nama neke neispunjene snove, zalečio traume. Moralo i moglo sve drugačije da se završi jbg. Ušli smo u EL plastično kolo, raja se pali i žari i nema nazad. Beli Di Rouz, jedan od nas ❤️neka lije i protiv nas, daj svih 30 brate, ko nas jebe. Zdrav bio šmekeru! 

normal_20240519214558_STJ_1966.jpg

nemanja-nedovic-830x553.jpg

• Like 8
  • Love 13
  • Tuzno 1
Posted
29 minutes ago, Don Dusko said:

Srecno Luka Nedo!

Dosta nezasluzenog hejta je dozivljavao ovde ali verujem da je to dolazilo zbog toga sto smo svi verovali da moze bolje.

Na kraju je dao sve od sebe u svojim mogucnostima.Steta sto se rastajemo posle ovakve sezone umesto da smo se rastali sa trofejima.

Slazem se sa ovim.

I dodao bih ako mi dozvolis da je to uglavnom dolazilo ili dolazi iz ciste frustracije odredjenog broja ljudi, imamo tu iskonsku potrebu da zarijemo kandze nekom svom.

Nedostatak kulture ili izrazena nekultura pre svega u odnosu prema igracima svog kluba, mada i jos mnogo toga kada je u pitanju ponasanje na utakmicama, u ovom slucaju u kosarkaskoj dvorani.
Samo ovde, a verujem i sire su se mogle procitati najjadnije uvrede na racun nekih tokom sezone sto je ljudsko dno i bez pardona to kazem.
Tu bi mogli dosta da naucimo od npr Engleza u fudbalu (voleli ih mi ili ne). Odnos i postovanje prema igracima svog tima, koje god ime pise na dresu, neverovatni su. Jedan od razloga zasto su oni tu gde su, a i mi takodje. Bez obzira na sport, poredjenje je savim na mestu.
Jer to su igraci kluba za koji navijamo, vezani ugovorima, i svako od nas ima svog favorita koji je po njegovom ukusu ili nekoga kog ne simpatise zbog igara (valjda zbog igara). Misljenja sam da ih treba uvek podrzati, posebno kad je frka, jer iz suprotnog stava nista dobro ne treba ni ocekivati.

Evo sada je otisao i taj Nedovic, ali ce se opet naci i u sledecoj sezoni neko sa drugim prezimenom, jasno je da problem nije to. Sve proizilazi iz ovog bolesnog drustva.

Njemu hvala sto je dosao u momentu dok jos nije istrosio svoje kosarkaske i fizicke kapacitete (izuzimam povrede) kao vecina, od kojim smo dobili i koliko vidim nastavljamo da dobijamo mnogo manje nego sto je pruzio on.
Toplo-hladno kad su u pitanju igre, posebno losa zavrsnica sezone gde se ne znam iz kog razloga potonulo u neko sivilo, ali sa postovanjem prema dresu i klubu, znaci vecina toga ocekivano.

Srecno Nemanja!

Posted

Nekako mi je ovo oko Nedovića najteže palo, i ako me nervirao sa odbranom, biranje utakmica, igrom linijom manjeg otpora gdje je često izbegavao ulaz, da li strah od povrede sta li, al šteta stvarno takvih predispozicije i talenta, i naravno veliki čovjek i zvezdaš. 

Posted

Srecno, Nedo cigansturo.

Koliki god hejt bio na ovog momka, uvek sam voleo da gledam Zvezdino dete u nasem dresu.

Ima nesto i do ljubavi.

4 minutes ago, Mile1 said:

Sa svim ovim odlascima se kasni dve godine. Mada kada smo ih se sve resili 

Ak' je ruza, procvetace.

Posted

Ako vi mislite da cete procvetati zbog ovih odlazaka...pa grdno se varate.

Ja cisto sumnjam da cete ponoviti proslosezonski rezultat, ono je bila istorijska sansa.

Trenutno najveci problem je presirok roster s nedovoljno dobro pokrivenim pozicijama 2 i 5. I trener.

On nece docekati decembar, bolje da se to resilo ranije, pa da je novi trener selektirao.

Ako on uopste selektira ovo...

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Mile1 said:

Sa svim ovim odlascima se kasni dve godine. Mada kada smo ih se sve resili 

Tačno,od ovog leta ima samo da ferceramo,samo ovi su nas kočili 😂

Edited by Desiderius
Posted

Zna li se kad su pregledi i prvi treninzi? Dok ne vidim Kalinu na slikama, strah me da ce i on dobiti zahvalnicu.

Elem, iako sam dugo prizeljkivao Nedovicev odlazak, kad videh danasnju objavu osecaj je ipak bio nekako nelagodan. Nase je dete, ciganstura do koske, ne moze covek da ga ne voli, ne moze da se raduje. Ne moze da oseca zadovoljstvo sto mu je neka zadrigla sns seljacina obecala ugovor, pa ga ipak sutnula iz kluba.

The trojka ce se vecno pamtiti, imao je briljantnih momenata, bilo je i dosta razocaravajucih. Nije se stedeo, dao je koliko je mogao, nazalost nije islo - nije bilo dovoljno. Hvala mu i srecno, verujem da ce pronaci evroligaski angazman, rasterecen odigrati dobru sezonu i spakovati nam 20+ prvom prilikom. I treba, zasluzili smo.

• Like 6