Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

CMM, Devonte, miljenovic, (yago)

Carter, Kenan, Radosic, (kumara)

kalina, nwora

moneke, odzelej, (deda)

rivero, izundu, plavsic, (bolomboj)

jel to to ili sam nekoga zaboravio?

Stojković. 

Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Stojković. 

Тај се није наиграо ни у у18 репрезентацији, овде ценим да неће ни дебитовати, евентуално на купу због недостатка домаћих играча.

Posted
11 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Тај се није наиграо ни у у18 репрезентацији, овде ценим да неће ни дебитовати, евентуално на купу због недостатка домаћих играча.

On je odlican igrac a to sto tamo treneru nije odgovarao je druga prica i pitanje za trenera. Veliki potencijal.

Posted
34 minutes ago, The_Big_S said:

Sve se to znalo odavno. Samo nismo hteli da prihvatimo. Petrušev nema veze sa dolaskom novog centra i ta sranja…

Potpuno je nerealno od samog početka i za tog beka još jednog.

Ni on neće doći 100%

p.s.

naravno,

ovo oko dolaska još jednog beka eventualnooooo mogu da promene odlasci Jaga, Kenana i Nedovića.

Znači, ne ili jednog ili drugog ili trećeg, ne dvojice od trojice, već u nekom potencijalnom odlasku sve trojice, za šta je šansa minimalna do nikakva.

• Ha-ha 1
Posted

Ja mislim da je neozbiljno očekivati da Bolomboj bude faktor kad se vrati. Jedno je oporavak od povrede, drugo je fizička spremnost i igračka forma.

• Like 1
Posted

Da se ja pitam, ja bih otpustio ceo tim... 

Spoiler

medicinskog osoblja i kondicionih trenera.

Kao Real u fudbalu (pre tri dana bila vest "SOK u Madridu: Real otpustio ceo tim!").

I ulozio pare vredne barem koliko jedan prosecan igrac u to da imamo valjane medicinske i kondicione strucnjake. 

Posted
41 minutes ago, NikadProtivKaline said:

moze bez tog beka koga dosta vas priziva, ali na centru bas bas tanko

2 fiba LS igraca plus crni stimac...ne secam se kad smo bili losiji na 5

Što je najjače tu nismo bili opterećeni ugovorima kojih se ne možemo riješiti, samo je Bolomboy pod ugovorom. Trebalo je dovesti startnu peticu i nekog average bek apa ili trpiti Plavšu dok ne zaigra Boki. 

• Like 2
Posted
2 hours ago, Naša posla 2.1 said:

Grejem, CMM

???, Karter, Kenan

Kalina, Nwora

Moneke, Ojeleye

Bolomboy, Rivero, Izundu

Ozbiljnu ekipu imamo 💯

♥️🤍♥️🤍♥️

Samo još neki ubica iz nba umesto Kaline i top.

Posted

Nego, vidim da se FMP juce zvanicno rastao sa Saranovicem. 

Ne bi me cudilo da ga ozvanicimo i dopunimo magacin, iako nam je potreban k'o kamen u cipeli.

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted

Imamo tri upotrebljiva igrača za EL na obe bekovske pozijije, a vi mantrate kako smo popunjeni, pa smo popunjeni.

Ako nam na ovome ostane, ne moramo ni da igramo sledeću sezonu.

• Like 2
Posted

Pripremne utakmice u Septembru:

12.09. Pariz

14.09 Monako/Oly

19.09 Fener

21.09 Oly/Milano

24.09 Vtb cup (CSKA, Zenit, Dubai)

25.09 Vtb cup (CSKA, Zenit, Dubai)

• Like 12
  • Pumpaj! 1