Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

CMM, Devonte, miljenovic, (yago)

Carter, Kenan, Radosic, (kumara)

kalina, nwora

moneke, odzelej, (deda)

rivero, izundu, plavsic, (bolomboj)

jel to to ili sam nekoga zaboravio?

Stojković. 

Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Stojković. 

Тај се није наиграо ни у у18 репрезентацији, овде ценим да неће ни дебитовати, евентуално на купу због недостатка домаћих играча.

Posted
11 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Тај се није наиграо ни у у18 репрезентацији, овде ценим да неће ни дебитовати, евентуално на купу због недостатка домаћих играча.

On je odlican igrac a to sto tamo treneru nije odgovarao je druga prica i pitanje za trenera. Veliki potencijal.

Posted
34 minutes ago, The_Big_S said:

Sve se to znalo odavno. Samo nismo hteli da prihvatimo. Petrušev nema veze sa dolaskom novog centra i ta sranja…

Potpuno je nerealno od samog početka i za tog beka još jednog.

Ni on neće doći 100%

p.s.

naravno,

ovo oko dolaska još jednog beka eventualnooooo mogu da promene odlasci Jaga, Kenana i Nedovića.

Znači, ne ili jednog ili drugog ili trećeg, ne dvojice od trojice, već u nekom potencijalnom odlasku sve trojice, za šta je šansa minimalna do nikakva.

• Ha-ha 1
Posted

Ja mislim da je neozbiljno očekivati da Bolomboj bude faktor kad se vrati. Jedno je oporavak od povrede, drugo je fizička spremnost i igračka forma.

• Like 1
Posted

Da se ja pitam, ja bih otpustio ceo tim... 

Spoiler

medicinskog osoblja i kondicionih trenera.

Kao Real u fudbalu (pre tri dana bila vest "SOK u Madridu: Real otpustio ceo tim!").

I ulozio pare vredne barem koliko jedan prosecan igrac u to da imamo valjane medicinske i kondicione strucnjake. 

Posted
41 minutes ago, NikadProtivKaline said:

moze bez tog beka koga dosta vas priziva, ali na centru bas bas tanko

2 fiba LS igraca plus crni stimac...ne secam se kad smo bili losiji na 5

Što je najjače tu nismo bili opterećeni ugovorima kojih se ne možemo riješiti, samo je Bolomboy pod ugovorom. Trebalo je dovesti startnu peticu i nekog average bek apa ili trpiti Plavšu dok ne zaigra Boki. 

• Like 2
Posted
2 hours ago, Naša posla 2.1 said:

Grejem, CMM

???, Karter, Kenan

Kalina, Nwora

Moneke, Ojeleye

Bolomboy, Rivero, Izundu

Ozbiljnu ekipu imamo 💯

♥️🤍♥️🤍♥️

Samo još neki ubica iz nba umesto Kaline i top.

Posted

Nego, vidim da se FMP juce zvanicno rastao sa Saranovicem. 

Ne bi me cudilo da ga ozvanicimo i dopunimo magacin, iako nam je potreban k'o kamen u cipeli.

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted

Imamo tri upotrebljiva igrača za EL na obe bekovske pozijije, a vi mantrate kako smo popunjeni, pa smo popunjeni.

Ako nam na ovome ostane, ne moramo ni da igramo sledeću sezonu.

• Like 2
Posted

Pripremne utakmice u Septembru:

12.09. Pariz

14.09 Monako/Oly

19.09 Fener

21.09 Oly/Milano

24.09 Vtb cup (CSKA, Zenit, Dubai)

25.09 Vtb cup (CSKA, Zenit, Dubai)

• Like 12
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Disfruto said:

Čovek ima ugovor. I to ne samo ovu sezonu nego i sledeću. Niko nas nije tukao po ušima da mu damo novi, trogodišnji ugovor prošle godine.

Sad će sav bes da se usmeri na njega jer, jelte, sad zbog njega koji neće da ide za upola manje pare u Veneciju, nemamo prostora za nekog mamojeba iz NBA...

a istina je zapravo i da ode on, opet ne bismo doveli nikoga....