Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
31 minutes ago, MarioKempes said:

Meni je žao i krivo što imamo samo Kalinića od srpskih igrača u timu za EL. Smatram da Davidovac i Dobrić komotno mogu i treba da budu makar 11. i 12. čovek u rotaciji. 

Hebe mi se za Odželeja za kog platiš obeštećenje i dvogodišnju platu da bi igrao 15min iza Monekea.

Isto i za Izundua, koji će da ima 5-10min ako je planiran za trećeg centra.

Ako imaš kintu, a imaš, dovedi 9-10top igrača i uz njih Deda i Dobri, dok makar za tu ulogu ne stasaju neki Radošić, Miljenović i sl.

Svi EL timovi osim Baskonije su prošle sezone imali 2+ domaća igrača među 12, sad ćemo mi da im budemo najbliži sa jednim. Jer, jbg, nema Srba za EL, al' zato Turaka, Grka, Nemaca, Francuza, Italijana, Izraelaca ima...

Davidovac moze da bude 3. opcija ali kakav Dobric. Covek nivo donjeg dela tabele EC.

Edited by Disfruto
  • Like 3
Posted

Najjače mi je ovo frljanje koji igrač je za FIBA EK, a koji za donji deo tabele EC, a onda pogledam prošlosezonski roster Pariza - učesnika plejofa Evrolige i u njemu od 7. do 12. igrača vidim Kolina Malkolma, Jakubu Outaru, Banđu Sija, Leopolda Kavalijea, Sebastijana Hereru i Leona Kracera... To su pretpostavljam sve legitimni EL igrači, a ne kante kao Jago, Dobrić i Davidovac.

• Like 26
  • Thanks 1
Posted (edited)

Evo ko voli nek izvoli. Meni ovo deluje dobro. Tu je i ulaz i asistencija i poludistanca, a i nisam primetio da nesto bas siluje.

Edited by VISOKOLETAC
Posted
8 minutes ago, Guru said:

Najjače mi je ovo frljanje koji igrač je za FIBA EK, a koji za donji deo tabele EC, a onda pogledam prošlosezonski roster Pariza - učesnika plejofa Evrolige i u njemu od 7. do 12. igrača vidim Kolina Malkolma, Jakubu Outaru, Banđu Sija, Leopolda Kavalijea, Sebastijana Hereru i Leona Kracera... To su pretpostavljam sve legitimni EL igrači, a ne kante kao Jago, Dobrić i Davidovac.

Kracer je ovde najjaci,sem blokova beskoristan igrac😀

Posted
8 minutes ago, grati said:

Kakve to veze ima? Skroz drugacije su sklapali ekipu od nas

Shorts 19 ppg

Hifi 15.1 ppg

Ward 11 ppg

Lo 10.3 ppg

Malcolm 7.7 ppg

Jantunen 7.5 ppg

Hayes 6.4 ppg

i ostali skoro bez doprinosa jer su imali jako mali budzet, al ako gledas kako stoje stvari oni su imali vodje (Shorts i Hifi) pa je preko njih islo skoro sve. Mi nismo imali vodje a pola ekipe veterani, neki otisli vec u penziju neki u Japanu a neke niko nece. Ako je Yago legitimni EL igrac zasto nema nijednu ponudu? A Malcolm odma nasao EL ekipu.

Da imamo mi jednog MVP kandidata, jednog 15ppg igraca i 2 preko 10ppg, lagano mozes staviti ove nase domace mlade nade u rosteru ili neke jeftine balvane. Ali nasi sklapaju tako gde su svi skoro isti nivo uvek gde retko ko prebaci 12 ppg.

Prica ti je bezveze, Shorts na pocetku prosle sezone ne da nije bio kandidat za MVP EL, nego nije imao minut odigran u njoj. Takodje ni Hifi. 

Fantasticnih 7 lidera su imali, vecina forumasa koja kuka ovde je cula za 2/7 do pocetka prosle sezone. Mozes misliti da smo mi sklopili tako jaku ekipu prosle godine tako da nam je jedan od lidera fckin Nadir Hifi. Pa bivsi zet Nebojsin Milos Ninkovic ne bi imao mira od vaseg psovanja ovde, a ne neko od blize porodice.

Ne nego mi cigani legende hocemo brate 12 top crnih NBA igraca i to je to, nista manje nas ne radi.

• Like 2
Posted
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Evo ko voli nek izvoli. Meni ovo deluje dobro. Tu je i ulaz i asistencija i poludistanca, a i nisam primetio da nesto bas siluje.

Graham je neko ko zna da koristi telo pri ulazu da ostvari prednost, ocekujem da u EL dobije dosta bacanja tako. 

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Disfruto said:

Davidovac moze da bude 3. opcija ali kakav Dobric. Covek nivo donjeg dela tabele EC.

Od svih EL timova prošle sezone možda su samo 3-4 (možda ni toliko) imali 12. igrača boljeg od Dobrića. 

To ne znači da Ognjen treba da bude neki protagonista niti da je pravi EL kvalitet. Samo znači da igrač tog kalibra treba da bude 12. u smislenom Zvezdinom timu. Posebno što već ima ugovor.

Davidovac je komotno peti visoki u rotaciji, 4/5 igrač, bez dileme (za mene) uvek u 12. Isto ima ugovor.

Edited by MarioKempes
  • Like 2
Posted

Sad će linč ali ja bih dolaskom Grahama zatvorio spoljne pozicije. 

A ako pare treba da se bacaju, onda nek ih daju nekim nobelovcima za medicinu, svim lekarima ovog sveta, woodoo vračevima, šamanima, Dejanu Koturoviću i Milanu Tarotu da nam oporave Bolomboja što pre. 

• Like 6
  • Tuzno 1
Posted

Mislim da je u ovom trenutku pretrpan roster slicnih igraca najgora stvar za nas. Kakva je to ekipa u kojoj mlad igrac ne moze dobiti minute u 90% utakmica u sezoni. To to ne vodi na dobro.

Posted
9 minutes ago, NMX said:

A ako pare treba da se bacaju, onda nek ih daju nekim nobelovcima za medicinu, svim lekarima ovog sveta, woodoo vračevima, šamanima, Dejanu Koturoviću i Milanu Tarotu da nam oporave Bolomboja što pre. 

Ja bih beka, pa sve ovo sto si napisao.

Kenan je bas kriminalno igrao, jos uvek pamtim njegove bezvezne faulove i losu odbranu vise od napadackog raspada.

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Crni said:

Ja bih beka, pa sve ovo sto si napisao.

Kenan je bas kriminalno igrao, jos uvek pamtim njegove bezvezne faulove i losu odbranu vise od napadackog raspada.

Napad je on i odigrao u skladu sa očekivanja, dobar šut za tri, a da nešto igra sa loptom nije se ni očekivali jer odavno to ne radi. Ali ta odbrana preglupi faulovi i taj neki njegov stav dobio izgubio nema veze sutra je nova utakmica važno je učestvovati mi se nikako ne svidja. 

• Like 1
Posted

Dosta je spekulacija bilo oko tvog narednog angažmana. Koliko su sve te priče zaista bile tačne, a opet i koliko je Hapoel zapravo od početka bio favorit da te dovede?
"Bilo je svega i svačega, ali generalno sam se vodio osećajem gde mi se ide i šta hoću za svoju dalju karijeru. Unutar razgovora koje sam imao, bio sam vrlo transparentan sa svim klubovima koji su bili zainteresovani. Nisu svi bili zainteresovani, ali jeste dosta njih, toliko da sam na prvo mesto stavio Zvezdu i Efes, klubove u kojim sam pokazao najveću svoju otvorenost u vidu transparentnosti i razumevanja situacije. Kasnije su se te priče razvile i prema drugim klubovima i prema njima sam takođe pokazao maksimalno poštovanje. Tako je otpočeo ceo taj pregovarački ciklus, kasnije se priča razvila u pravcu Hapoela i srećan sam zbog toga".

Navijače verovatno najviše zanima da li je i koliko bio ozbiljan razgovor sa Crvenom zvezdom?
"Bila je ozbiljna priča, odmah na početku smo ozbiljno razgovarali o svemu", kaže Micić i nastavlja:

"Bilo je potpuno jasno koji su pravci razmišljanja i situacije u kojoj sam. Više puta sam rekao da mi je ovo leto bilo leto karijere, jednostavno imao sam priliku da po prvi put radim na način za koji sam smatrao da treba, da pregovaram za uslove za koje sam radio svih ovih godina i mislim da je to potpuno fer. Takođe, opravdano je da postoji želja i nada. Ali, kažem, što je bilo do mene, mislim da sam bio maksimalno korektan i da je sa moje strane sve urađeno maksimalno profesionalno".

Posted

Pošteno. Na lep način rekao da je stavio na papir šta želi i to pokazao zainteresovanima. Pa ko pristane.

Iz ove perspektive, neka su to bili pijani ruski izraelski milioneri.

• Like 3
Posted
58 minutes ago, NMX said:

Sa trenutnim rosterom smo na deobi 1p-12 mesto, sa brutalnim nba bekom smo na deoebi 6-8 mesto.

Bas velika razlika 😊