Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, СамоТи3 said:

Дал је могуће да ниједан не ваља? Најбоље да не доводимо никога.. А ако потпише за друге Евролигашке клубове онда ћемо да сечемо вене за њим. 

Naravno da ima onih koji valjaju.Zbog pravila foruma ne mozemo da pisemo ovde imena..ali,smem da pomenem Lonija Vokera,jer smo ga vec propustili,i potpisao je za Makabi.Ako tebi valja 185 cm visoki bek bez suta,koji svakako nije jevtin,onda ti valja svako kog dovedu.

• Ha-ha 5
Posted
Just now, liv7 said:

Ako tebi valja 185 cm visoki bek bez suta

185 cm visoki PG sa rasponom ruku 199 cm i karijernih 11.1 ppg i 4.3 apg u NBA, uz 35.4% za tri i preko 2 pogođene trojke po utakmici. Nema potrebe karikirati i usiljeno mračiti, može se i argumentovano kritikovati. 

• Like 35
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Guru said:

185 cm visoki PG sa rasponom ruku 199 cm i karijernih 11.1 ppg i 4.3 apg u NBA, uz 35.4% za tri i preko 2 pogođene trojke po utakmici. Nema potrebe karikirati i usiljeno mračiti, može se i argumentovano kritikovati. 

Cim ti pises znaci tebi je ok😀

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Maverick88 said:

Ja sam nacuo da je Edmond Sumner najbliza opcija jer ipak ima iskustva igranje u evropi.

Iskreno, i jedan u drugi su solidne opcije u ovom trenutku.

Graham je sigurno bio bolji igrac, a trenutno su tu negde overall.

Posted

Devonte je zveketao 40pts u NBA, brutalan skorer. Je l Larkin visok pa je to najbitnija metrika za kvalitet igraca posto opet ide kukanje koga smo doveli? 

• Like 7
Posted (edited)
19 minutes ago, liv7 said:

Naravno da ima onih koji valjaju.Zbog pravila foruma ne mozemo da pisemo ovde imena..ali,smem da pomenem Lonija Vokera,jer smo ga vec propustili,i potpisao je za Makabi.Ako tebi valja 185 cm visoki bek bez suta,koji svakako nije jevtin,onda ti valja svako kog dovedu.

Vokerov NBA procenat za tri je 35,6, a Grejemov 35,4, tako da ne znam kako je to jedan odličan šuter, a drugi bez šuta.

Edit:

Pošto imaju približan broj utakmica (Voker 342, Grejem 336) mogu da se porede i apsolutne brojke. Voker ima ukupno 497 ubačenih trojki (1,5 po meču), A Grejem 767 (2,3 po meču).

Edited by TB Told
  • Like 5
Posted
6 minutes ago, Guru said:

Vidji meni se on dopada kao igrac, no me strah da se ne ode u neke eksperimente sa njim usled ove rotacije, tipa da ga odvoje od lopte ili posalju u korner da glumi Canaana. Mislim da bi on bio mozda nesto najblize cistom PG sto bi imali u rosteru ove sezone.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Guru said:

Meni je ipak merodavnija prosla sezona koju je proveo u G ligi,gde je,kao 30-godisnjak igrao protiv prilicno mladjih i neiskusnijih igraca.Statistiku u toj ligi bez briga necu navoditi,verujem da je znas.Da ne bude da samo mracim,bolja je opcija od Fulca,barem je zdrav,a i manje je los dodatak ovoj ekipi.

• Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Crni said:

Ne znam, meni sva ova imena zvuce kao poezija u odnosu na Jovica...

Najbolje je bilo da smo imali Jovica plus nekog od ovih sto se pominju. A da se resimo Kodija ali avaj sta da se radi. Jovicu porodica nije za povratak u Beograd pogotovo zbog svih desavanja trenutno. Kome bi nilo posle dve godine zuvota u fenomenalnoj Valensiji da se vraca za BG 

Posted
3 minutes ago, liv7 said:

Meni je ipak merodavnija prosla sezona koju je proveo u G ligi,gde je,kao 30-godisnjak igrao protiv prilicno mladjih i neiskusnijih igraca.Statistiku u toj ligi bez briga necu navoditi,verujem da je znas.Da ne bude da samo mracim,bolja je opcija od Fulca,barem je zdrav,a i manje je los dodatak ovoj ekipi.

A baš mu se igrala razvojna liga

Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Vokerov NBA procenat za tri je 35,6, a Grejemov 35,4, tako da ne znam kako je to jedan odličan šuter, a drugi bez šuta.

Nisam naveo da je bolji suter,vec bolji dodatak ovoj ekipi.Mladji je, visi,ukupan sut mu je bolji,ima iskustvo igranja u evropi, ima vise motiva da se dokazuje jer ga jedna top sezona moze vratiti u NBA.Grejem i zbog godina i zbog mnogo vise propustenih prilika od Vokera nema vise NBA buducnost.

1 minute ago, Taki said:

A baš mu se igrala razvojna liga

Zato ce mu finale kupa i KLS biti izazov.Amerikancima je G liga bitnija i od Eurolige,dokle god ima bilo kakve sanse da se vrate u NBA.Euroliga im je kao utesna nagrada..

Posted
3 minutes ago, liv7 said:

Najnebitniji parametar ikada je statistika u G ligi, malo ozbiljnija kosarka se igra u blokovima vikendom. 

Ljudima ne odgovara jedan Graham.. A posle se kuka kako komsije nadju u nba igraca a mi ne pokusavamo. 

Covek ima poene u rukama i ako se dobro adaptira bice udarna igla, plus nam odgovara da ubrzamo igru i imamo fokus odbrane na njemu, nije paklen suter al daleko od toga da je los, sigurno mi nece ici ispod bloka kao Kodiju. 

Sve i svemu ako potpise ja sam prezadovoljan. 

Ps: Cekam samo da se ovde kao argument uvede statistika iz one drew lige ili kako se vec zove, samo jos za to nemamo poznavaoce ovde. 

• Like 9