Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, JPM said:

Pa nije ni kolega poredio kvalitet, već nadu da će u Zvezdi Izundu da pokaže dosta više nego do sad. Kao što je i Bolomboy pokazao dosta više nego do tad. A za koliko će to biti dovoljno, videćemo. NIko ni od Bokija nije ovo očekivao zar ne? A bio bi još bolji da nije baksuzne Morače. Tako da, iako se generalno slažem da ni Izundu ni Rivero nisu za startere ambiciozne evroligaške ekipe, ne trebamo sad da očajavamo. Videćemo gde će nas put dovesti, potrebna je podrška i vera, i da igrači dobro shvate svoje uloge.

Bez ikakve potrebe da omalovažavam igrače Pariza, ali sem Šortsa koji je dobio jasnu ulogu lidera, i Hifija koji je dobio jasnu ulogu šutera bez morala, svi ostali igrači te ekipe su bili vodonoše. Kada se to uklopi dobro, onda je jedina bojazan od dugotrajne povrede baš Šortsa.

Tako da, da ponovim, od nekog padanja u mentalne ambise nemamo koristi. Ako već Filip ne ostaje onda imamo tri centra do povratka Bokija. EC nivo, da, ali u dobroj organizaciji i Bill Wnnington i Luk Longli su bili korisni, zar ne?

Longli je bio koristan u organizaciji koja je imala Dzordana i Pipena.I Fila Dzeksona na klupi.Sto se nade tice,na nju uvek i svako ima pravo.Evo,ja se nadam,da ce tvoja ocekivanja da se ispune.🙂

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Čvarkov said:

Neki bi mogli da nauče kako se vodi diskusija suprostavljenih mišljenja uz uvažavanje sagovornika. 

@JPM @Zvezdaš96 @liv7 👍

Hvala na lepim rečima, JPM i ja smo na istoj strani i ,,borimo" se sa Liv7, ahahah 

• Like 3
Posted
1 minute ago, liv7 said:

Evo,ja se nadam,da ce tvoja ocekivanja da se ispune.🙂

Tako je. Sipaj.

Just now, Zvezdaš96 said:

Hvala na lepim rečima, JPM i ja smo na istoj strani i ,,borimo" se sa Liv7, ahahah 

Baš ugodna diskusija. Retka prilika da neko ne pokušava da unizi drugog ili da izbacuje one majmunske :default_coffee: gifove.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, liv7 said:

Longli je bio koristan u organizaciji koja je imala Dzordana i Pipena.

To ti pričam. Imali su dobro i jasno postavljene uloge. A od kvalitet zavisi naravno šta to na kraju donese. Pariz nije igrao F4 ali daleko od toga da su se obrukali. A po pojedinačnom kvalitetu i budžetu teško da su bili više od 15. mesta.

Posted

Sve u svemu makar smo na najkritičnijoj uvek poziciji godinama unazad jaki na 4 i na 3, a prosle sezone smo bili jaki samo na 3 i delimicno na 5.

Daklee na 4 posle godina i godina gde ili nismo imali poziciju 4, ili mitiljave i fizicki slabe i matore igrače, sada tu imamo konačno ozbiljnije evroligaške igrače, koji imaju i fizikalije i cepaju odbranu, a fino je i na 3.

Lično meni pozicija 2 makar na papiru sa KK tandemom- Kenan, Karter i na EL nivou ne izgleda toliko rdjavoo, na 1 tu je idalje Kodi i mali Miljenović, tačnoo vidim i Nworu da spremaju za poziciju 2, a Kartera na keca, što definitivno znači da bi ovde jedan igrač poput Kartera koji može i na 1 i na 2, ali da je samo makar malo bolji defanzivac i makar za 3 poena(otvorene trojke) odličan, to bi nam završilo posao i ništa više nam i ne bi ovde trebalo..

Posted
20 minutes ago, Nini3112 said:

Iz ovog se vidi da Petrusev,Lazic,Nedovic i Mitrovic idu.

Znači samo još ostaje da se vidi šta ćemo sa Jagom i Giedraitisom

Posted

Kako cemo plakati za Loom :classic_biggrin:

Deluje kao vlazan san u ovom trenutku, kada je odlazak Yagishe u magli, a Jovic kuca na vrata... 

• Like 21
Posted
1 minute ago, fradler said:

Kako cemo plakati za Loom :classic_biggrin:

Deluje kao vlazan san u ovom trenutku, kada je odlazak Yagishe u magli, a Jovic kuca na vrata... 

Pogotovo kad nam strpa 40+ poena u 2 tekme

Posted

Odlaze i Jago i Gidra, a što se Jovića tiče, rečeno je da on neće doći.

Tako da preko pare ćemo izvesno probati da iščupamo jednog ili 2 niska igrača, i eventualno još jednog centra posebno ako se Bolomboj ne bude vraćao čak ni u januaru...

Posted (edited)
11 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Odlaze i Jago i Gidra, a što se Jovića tiče, rečeno je da on neće doći.

Tako da preko pare ćemo izvesno probati da iščupamo jednog ili 2 niska igrača, i eventualno još jednog centra posebno ako se Bolomboj ne bude vraćao čak ni u januaru...

Imaš informaciju ili je to tvoje subjektivno razmišljanje?

10 minutes ago, Webad said:

Dobro je...izbegli smo loa 😁

Da li smo ga izbegli voljno ili nevoljno obzirom da nismo uspeli da udomimo Jaga, diskutabilno je

Edited by The_Big_S
Posted

Nisam generalno u zivotu pesimistican,al mislim da ce ova godina kako stvari stoje najbolje posluziti da isteknu ugovori od skalamerije koje smo prosle godine doveli/produzili

Posted
1 minute ago, Steve Gerrard said:

Nisam generalno u zivotu pesimistican,al mislim da ce ova godina kako stvari stoje najbolje posluziti da isteknu ugovori od skalamerije koje smo prosle godine doveli/produzili

Neće... Jago ima ugovor ovu i sledeću sezonu

• Tuzno 1
Posted
33 minutes ago, The_Big_S said:

Pogotovo kad nam strpa 40+ poena u 2 tekme

Lo, i to jus u Zalgirisu, 2 istorijske konstante su se spojile, ima da bude rekord karijere.

• Like 6
  • Love 3
  • Ha-ha 7
  • Pumpaj! 1
Posted

Mislim da se preteruje sa pljuvanjem filipovih igrackih kvaliteta. Ono sto je on odigrao kod nas je bilo vise nego korektno, sad ljudski i mentalni kvaliteti su upitni. Naravno poneo se kao poslednja pizda i treba ga precrtati, ali treba biti realan i reci da cemo zaliti za njim. Ove godine sam ocekivao da sazri i igrscki i mentalno i ne bi me cudilo da se bas to i desi u nekoj sredini van nase. Uostalom ovako je, jos i gore teran i lesor.

Nije bas da nije coachabilan. Saras je pravi covek za njega. 

Rado cu mu spremiti "toplu" dobrodoslicu i njegova situacija sigurno nije ista kao miciceva i guduriceva za koje nemam ni zrno zamerke. Ali se preteruje sa njegovim igrackim omalovazavanjem

3 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Kad smo već patološki zaljubljeni u igrače Baskonije, ne znam što ne tražimo Foresta. Sigurno igrač u rangu Loa a u boljim je godinama i ima još prostora za napredak u evropskoj košarci. 

Nemoj njega, leba ti, bukvalno grozan igrac!

Posted

nisam bas video da se nipodastava filip kao igrac

napisano je da nema sta da trazi u nba, sto je tacno, i da ima problem sa stavom/motivacijom...takodje tacno

van toga, nama je bio verovatno bio najbolji igrac prosle godine

• Like 12
Posted

Vidim basketnews kači da je Theis na storiju dao neki čudan odgovor na izjavu da ostaje i da je srećan u Monaku, kao "the truth will be told".

Tomiću reaguj.

• Like 4
Posted (edited)

Ijaoo legao bi nam Daniel Tajs kao...

A nadu mi daje i to što se pisalo da će u Partizan, jer mediji kod nas su pisali i kako je Rivero, ali i Moneke ovog leta, ali i prethodnog velika želja Partizana i na kraju odjednom obojica došli u Zvezdu, još Tajs za het trik da dodje i da završimo definitivno prelazni rok na centarskoj liniji plus sa Nemcima na petici imamo sjajna iskustva..

Onda još fali taj jedan zapravo kombo/bek i daa zatvaramo radnju i zaključamo se i treniramo 😉

Edited by Zvezdaš96
Posted
35 minutes ago, Born Ready said:

Vidim basketnews kači da je Theis na storiju dao neki čudan odgovor na izjavu da ostaje i da je srećan u Monaku, kao "the truth will be told".

Tomiću reaguj.

8 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ijaoo legao bi nam Daniel Tajs kao...

A nadu mi daje i to što se pisalo da će u Partizan, jer mediji kod nas su pisali i kako je Rivero, ali i Moneke ovog leta, ali i prethodnog velika želja Partizana i na kraju odjednom obojica došli u Zvezdu, još Tajs za het trik da dodje i da završimo definitivno prelazni rok na centarskoj liniji plus sa Nemcima na petici imamo sjajna iskustva..

Onda još fali taj jedan zapravo kombo/bek i daa zatvaramo radnju i zaključamo se i treniramo 😉

Nema veze sto imamo RIP tandem sad jos daj i Tajsa...Samo dovodi samo zelje...

I ovim  se odjavljujem sa slucaja Tajsa.

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Don Dusko said:

Bolje TRIP nego RIP.

Edited by Čvarkov
  • Like 3
  • Ha-ha 22
Posted
10 minutes ago, Don Dusko said:

Sve si u pravu ali nam je Markoss dao povod za ovo maštanje sa onim da dolazak Rivera nema nikakve veze sa ostankom/odlaskom Petruševa i da ako ovaj ode tražiće se još jedna petica

• Like 3