Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, JPM said:

Ako bih mogao da savetujem upravu KKCZ, da malo glumim neku pamet. Radije bih da sa ovim što imamo počinjemo sezonu nego da sad dovodimo nekog centra ili beka samo da bismo doveli, a koji koncepcijski ne rešava ništa. Ali bojim se da to nema ko da čuje.

Beka moramo dovesti i tu je dosta bolje tržište ali centra teško da mi možemo naći,koliko se samo Panatenaikos muči, Olimpiakos plati obeštećenje za ovog iz Baskonie.. 

Posted
4 minutes ago, Taki said:

Beka moramo dovesti i tu je dosta bolje tržište ali centra teško da mi možemo naći,koliko se samo Panatenaikos muči, Olimpiakos plati obeštećenje za ovog iz Baskonie.. 

Jasno, samo ne mora da se srlja.

Just now, Čočo said:

Ne treba nam bek imamo ih trojicu!

Treba nam plej imamo ni celog jednog!

Pleja klasičnog ćeš teško dovesti. Beka ballhandlera ćemo pre naći. Skorera. Poređenja radi i Yogi Ferrell je plej, samo baš i nije plej, razumeš? Tako da od organizatora igre teško da će biti leba, ali zato neko ko funkcionalno može da pokrpi može da se nađe. Uz to ja sam skoro siguran da će i CMM i Yago ostati. Uz to imaš Cartera i Miljnovića. Ako sad očekuješ nekog organizatora igre...teško.

Posted

Нећемо никог довести док се не решимо Јага и/или Кенана јер то тренутно овако изгледа:

Коди, Јаго, Миљеновић

Картер, Кенан, Радошић

+ Нвора и Добрић као 3/2

Не мора нико да ми објашњава како Добрић изгледа на 2, причам оно што Сферопулос користи.

• Like 5
Posted (edited)
2 minutes ago, JPM said:

Jasno, samo ne mora da se srlja.

Pleja klasičnog ćeš teško dovesti. Beka ballhandlera ćemo pre naći. Skorera. Poređenja radi i Yogi Ferrell je plej, samo baš i nije plej, razumeš? Tako da od organizatora igre teško da će biti leba, ali zato neko ko funkcionalno može da pokrpi može da se nađe. Uz to ja sam skoro siguran da će i CMM i Yago ostati. Uz to imaš Cartera i Miljnovića. Ako sad očekuješ nekog organizatora igre...teško.

Očekujem bek ap pleja a da nije Jago( i ako sam istog mišljenja kao ti) ili Miljenović. Jer nam u perspektivi da ostaje Jago ni bek nije potreban. 

Edited by Čočo
Posted (edited)
5 minutes ago, Čočo said:

Očekujem bek ap pleja a da nije Jago( i ako sam istog mišljenja kao ti) ili Miljenović. 

Ja ti upravo kažem da će to biti Carter. Na jedinici će se rotirati CMM, Yago i Carter, na dvojci Nwora, Carter i Canaan, na trojci Nwora, Ojeleye i Kalina, na četvorci Moneke, Kalina i Ojeleye, na petici po svemu sudeći Rivero, Izundu i Moneke. Dakle ima puno rezona da rotacija bude ovakva. To su 10 glavna igrača za rotaciju.

1. Cody, Yago

1/2. Carter

2. Canaan

2/3. Nwora

3/4. Ojeleye, Kalinić

4/5. Moneke

5. Izundu, Rivero

10 igrača za rotaciju cele sezone. Plus imamo Miljenovića na 1, Radošićana 2,  Dobrića 3/2, Davidovca 3/4. Plavšića na 5. 

Da li je ovo mnogo jak tim? Ne. Ali svakako jeste konkurentan tim i nema kukanja. Ako Sfero ovo ne ume da ukomponuje onda nije ni za kurac. Dovoditi sad nove igrače na sve ovo čisto da bismo se kurčili je zaista bezveze. Ako pak iskoči neko dostupan, ok.

Edited by JPM
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, JPM said:

Ja ti upravo kažem da će to biti Carter. Na jedinici će se rotirati CMM, Yago i Carter, na dvojci Nwora, Carter i Canaan, na trojci Nwora, Ojeleye i Kalina, na četvorci Moneke, Kalina i Ojeleye, na petici po svemu sudeći Rivero, Izundu i Moneke. Dakle ima puno rezona da rotacija bude ovakva. To su 10 glavna igrača za rotaciju.

Slažem se. Dovoditi pleja i beka pored ostanka Jaga i Kenana će biti vrhunac gluposti. 

Posted
1 hour ago, NMX said:

Biće lepo videti tu saradnju Filipa i Šarasa. Kad je dimom girosa i šećerom alve opijeni Sferopulos pizdeo kad ovaj ne digne ruku igraču i fasuje trojku u lice, mogu da zamislim Šarasa. 

Al sve to na stranu, ja bih voleo ako je @Markoss tu negde da makar kaže kako (i ako) u klubu razmišljaju oko pozicije 5. I da li zaista planiraju da sezonu počnemo sa RIP triom?

Markoss je pre neki dan rekao da se traže plej, bek i centar ali da nije siguran da će se naći

• Like 1
Posted
2 minutes ago, The_Big_S said:

Markoss je pre neki dan rekao da se traže plej, bek i centar ali da nije siguran da će se naći

Ako se traže, treba da se skautiraju igrači u razvojnoj ligi, da se kontaktiraju menadžeri sad da se ispipa teren i da se čeka last cut.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ako se traže, treba da se skautiraju igrači u razvojnoj ligi, da se kontaktiraju menadžeri sad da se ispipa teren i da se čeka last cut.

Mi svaku godinu cekamo taj last cut i na kraju dovedemo nikoga

• Like 5
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Mi svaku godinu cekamo taj last cut i na kraju dovedemo nikoga

Ne vidim pametnije rešenje za situaciju u kojoj smo.

Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

To u prevodu znači,, krećemo sa onim šta imamo". 

• Like 1
Posted

Nema razloga za paniku, jos je Jul mesec, nama fali samo 2-3 igraca...

Nista strasno.

A niti mi znamo dal pregovaramo sa nekim, koga jurimo itd.

Posted
5 minutes ago, Stefi88 said:

Nema razloga za paniku, jos je Jul mesec, nama fali samo 2-3 igraca...

Nista strasno.

A niti mi znamo dal pregovaramo sa nekim, koga jurimo itd.

Samo da ne buda da dovedemo 2-3 igrača i da nam i dalje fali 2-3 igrača.

• Like 2
Posted

Кад ће Делије да развију транспарент "Дозета у ФМП Јеботе!" И да поруче Дрчелићу чиме су незадовољни конкретно! Могу и песмицу исте садржине и риме да пласирају тј. да пусте у етар.

Posted

Ево мало и информација од некога ко је наведен у црвеном пољу као поуздан извор, да бар на кратко прекинем низ рекла-казала прича базираних ни на чему.

Такође, сматрам да је одлазак у Дубаи који већ има три центра и нула доступних минута на тој позицији нелогичан за Филипа у смислу његових процената, индекса и скаутинг извештаја који ће Американци моћи да склопе на крају сезоне гледајући га све време на четворци. Мислим да би одлука да оде тамо била самоубиство прве класе и да нема теорије да је то савет који му Мишко Ражнатовић даје.

Ако се узме да је Дубаи ненормално решење, да га Фенербахче и Хапоел неће, да Панатинаикос и Партизан нису опције, да Тајс и Фернандо остају у својим клубовима, те да Ефес доводи Потера и Басконија Ентонија Лемба, испоставља се да поред Звезде која му нуди све само још Виртус и Асвел имају потребу за озбиљним решењем у рекету. У Асвел неће отићи ни да мора, Виртус се досад није интересовао и, ма колико ко волео да романтизује Болоњу и Душка, неће бити боља дестинација од Звезде ове сезоне, тако да је и логика на страни тога да се ипак закопају ове секирице које су се појавиле у последњих недељу-две и да Дрчелић комплетира овај посао у звездашком™ популистичком маниру.

• Like 10
Posted

Mega pa Igokea je uvek rešenje...just sayin...

3 minutes ago, aleksa7 said:

у звездашком™ популистичком маниру.

Crvena Zvezda je zahvalna Filipu što je, i pored brojnih unosnijih ponuda, izabrao da ostane u klubu...

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted

Nepopularno mišljenje, ali i Petrusev treba Zvezdi i ona njemu, jer kod nas ce biti opet prvi centar i boljeg centra necemo naci, koliko god nas nekada nervirao, razocarao, bio mlohav, aa on apsolutno nigde nece dobiti minute, posebno jer Bolomboj koji je nas glavni igrac se tek u januaru vraca nadam se, a mozda i kasnije.. Znacii i ako ne dodje Petrusev imamo hiljadu centara, pa verujem da cemo samo jos kombo beka dovesti to je i jedino sto nam fali sustinski neki sjajan igrac koji je plejmejker, ali i solidan šuter za 3 poena i poludistance, a i fizički dobar u odbrani..

1 minute ago, Taki said:

Još će na kraju Olimpiakos morati platiti da ga se riješi :classic_biggrin:

Zamišljam da je Bolomboj potpuno zdrav i da nismo imali taj peh, pa da u 12 u Evroligi imamo na petici Bolomboja, Petruševa, Rivera, verujem da je malo ekipa u evroligi koje bi imale u 12 takva 3 centra, neke ekipe još uvek evo krajem jula, nemaju nijednog centra.

Prosto smo maleri sa povredama, Bolomboj nijednom nije bio povredjen prve sezone kada smo bili džak za udaranje u evroligi, a sada se povredio i to 2 puta teško i najosteljivijem trenutku u najboljoj sezoni u evroligi u istoriji našeg kluba od kako je igramo, baš nas neće.. , zatoo samo Rivero i Izundu da budu zdravii da ne ostanemo i bez njih pa na kraju Moneke da nam glumi opet peticu, kao Braun haha, jos jedan sa naočarima i čudnom frizurom koji je četvorka da bude lažna petica ne daj BOže..

• Like 4
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Hall je sve osim fizički jak za svoju poziciju

Što će dokazati Deda na 5 u Pireju kad bude raznosio one njegove trske od nožica

• Like 7
  • Love 2
Posted

@Zvezdaš96 Ja sam ti lajkovao upis jer je racionalno potpuno tačan. Ali moram da dodam da ja više ne želim Petruševa u Zvezdi. Dovoljno puta se posrao po nama. Meni je i previše. Hoću da vidim Izundua i Rivera kako krvare za klub, i biće mi dovoljno da sačekam Bokija.

Filipu stvarno sve najbolje, ali dalje od Zvezde.

Ponavljam, to je kako srce kaže. Racionalno gledano, ti si verovatno u pravu.

• Like 17
Posted
1 minute ago, JPM said:

@Zvezdaš96 Ja sam ti lajkovao upis jer je racionalno potpuno tačan. Ali moram da dodam da ja više ne želim Petruševa u Zvezdi. Dovoljno puta se posrao po nama. Meni je i previše. Hoću da vidim Izundua i Rivera kako krvare za klub, i biće mi dovoljno da sačekam Bokija.

Filipu stvarno sve najbolje, ali dalje od Zvezde.

Ponavljam, to je kako srce kaže. Racionalno gledano, ti si verovatno u pravu.

Iskreno, mislim da smo pored toga što nismo umesto Jaga doveli još jednog brutalnog pleja, omanuli baš na centru najviše.

Dakle meni ima smisla ostanak Bolomboja, zaslužio je da ga sačekamo, ima mi smisla čak i Izundu, u dobrim godinama, imao je solidnu sezonu, Plavšić se vratio jer je bio na pozajmici, alii jedino mi nema smisla Rivero, tu smo trebali dovesti Hola, a raskrstiti sa Filipom i bataliti ga, a lovu na 1 ili 2 koju smo nudili Vasi i Edvardsu, ili Guduri, tu silnuu lovu baciti samo na JEDNOG niskog igrača. koji je zaista vrhunski i organizator igre, ali i solidan šuter i odličan, alii odličan defanzivac, ee ovo bi onda bio potpuno sjajan prelazni rok, jer smo doveli dosta ,,mesa" na poziciji 3 i 4 ove sezone i zadržali Kalinića, Dedu i Dobrića što mi je ok, jer i sezona je duga i igraće svakako sva trojica ove sezone, to je sigurno..

Takodje pozdravljam dovodjenje nikada više jako mladih igrača koji nadam se mogu uskočiti i u aba ligi i evroligi, jer opšte je poznato da imamo uvek makar 3-4 povredjena igrača u sezoni...

• Like 1
Posted

Kad smo kod odlazaka, Daum ce u Japan kako stvari stoje.

Stranci posle nas bas tesko ostaju u EL… Tobi, Hanga, Holand, Martin , Bentil, Daum, Trej.. 

Mozemo da diskutujemo o kvalitetu i svemu ostalom, ali valjda je jasno sto se Yagu i Kenanu ne ide nigde.