Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
9 minutes ago, Maverick88 said:

Video koji je objavio Stefan nema veze sa nama vec sa tim da se vraca u repku i da ce biti na raspolaganju za EP. 

Sto se tice nas i nase ponude nacelni dogovor sa Stefanom je postignut ugovor na 2 godine, ali jos nije on prelomio tj mora da vidi sa porodicom isl. 

Da proveri da li ima neka povoljnija ponuda, koja će zahtevati manje napora. Za Zvezdu uvek ima vremena, tek su mu 34 godine.

Edited by TB Told
  • Like 4
  • Ha-ha 2
Posted

Haos pokuša da nađe neku logiku u ovom bućkurišu i objasni lepo šta nam je minimalno potrebno da roster zaliči na nešto i ispod ninijev (ništa protiv tebe brat) post da verovatno dolazi Jović, u suštini sve suprotno od onoga što nam treba sem tela i odbrane. To je sve što treba znati o našem sportskom sektoru. Naravno ako je ovo za Jovića istina.

• Like 3
Posted

Jović i Kalina će “držati” svlačionicu, nešto zbog čega su izostali trofeji na kraju sezone…

Kad je Quincy Miller naučio lekciju, naučiće svi…

U svakom slučaju, pre sa Jovićem na žurku na kojoj je “tuča” izvesna, nego sa Nedom i Filipom…

Sa projektovanim odlascima (Neda, Gidra, Yago, Filip… ), naš budžet za plate igrača je trenutno među najmanjima u Evroligi…

• Ha-ha 4
Posted

Svaki igrač ima u sebi odredjen broj sezona koji ce provesti u Evroligi, kada jedne sezone ne dobije ponudu iz Evrolige on se seli u Evrokup ili u neki Spanski tim koji igra ili ne igra Evropu. Odatle se obicno ide u Kinu ili Portoriko pa penzija i to je sve silazna putanja jednog igraca.

Jedini nacin da se vratis u Evroligu nakon 5 sezona u kojima te nisu hteli je da te zove Crvena Zvezda da opet igras Evroligu kriv ni duzan na konto lozenja na domace igrace, tu budes kriminalan i povredjen i posle Kina pa penzija.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

Jović i Kalina će “držati” svlačionicu, nešto zbog čega su izostali trofeji na kraju sezone…

Ovo je najveca zabluda nas cigana.

• Like 8
Posted

Ali najjače mi je ovo da Jovic razmišlja i mora videti sa porodicom, lik koji se rodio i odrastao u Srbiji i Nišu, plus niko mu neće dati više para i bolji klub od Zvezde neće naći, pre 2 godine bio sjajan na evropskom i odbio Zvezdu iako pisalo da ga želimo da je jakoo blizu nas, odabrao je Valensiju, medjutim sada neće naći klub koji će mu dati više novca od nas i bolje uslove u 35.godini života..

To Petrušev, Gudurić i Micić mogu da odbijaju Zvezdu, medjutim i njih trojica će garant kao sledeću destinaciju odabrati Zvezdu kada budu u zrelim godinama, bez nekih jakih ponuda i roviti, tada će ubedjen sam lagano hteti svi u Zvezdu, ali nisam siguran da bih doveo njih za fazon 2 ili 4 godine..

• Like 2
Posted (edited)

Kod Jovića jedini znak pitanja je taj problem s leđima koji mislim da je sanirao, i druga bitnija stvar je ta što nije kompatabilan sa CMM jer nijedan ni drugi nemaju šut. 

Meni lično je mnogo veći problem CMM kao prvi plej nego Jovke kao druga/treća opcija. 

Stefan je mnogo više plejmejker nego Jago i CMM zajedno. I ono najbitnije visok je i igra dobru odbranu. 

Očigledno da je plan da i Karter uzima minute na kecu, a da će se dovesti još jedan kapitalac na 2. 

Edited by Dzo23
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Naša posla 2.1 said:

Sa projektovanim odlascima (Neda, Gidra, Yago, Filip… ), naš budžet za plate igrača je trenutno među najmanjima u Evroligi…

Da li se zajebavaš? Imamo preko 20 igrača koje trenutno plaćamo. Polovina budžeta će biti pojedena na gluposti potpisali smo ugovor pa smo se predomislili i delimo platu sa novim klubom jer hoćemo da se rešimo svih igrača koji imaju važeće ugovore.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Webad said:

Divno..i jedan i drugi plej shuta bez...kamenolom v 2.0

Opusti se, dovešćemo pored Jovića još jednog pleja koji ima i šut i pristojnu odbranu i još jednog beka šutera poput Edvardsa, plus se gleda i ga klasičnog petici(neko sličan Bolomboju)....

Ima vremenaa, ako ne sada u novembru i decembru ćemo dovesti čuvena 2 do 3 igrača u doselekciji, za sada u fudbalu imamo samo 3 igrača više nego u košarci hmm.......

Posted
1 hour ago, robespierre said:

Očigledno su dobili naređenje s vrha da moraju da dovedu nekog SRBINA, a pošto su im Gudura, Vasa i Petrušev rekli ćao poz ovaj je jedini koji je ostao, a da iole može da igra na EL nivou. 

Nažalost daleko je od toga da je naređenje sa vrha.

Kampanja "košarkaškog radnika" je kod dela navijača stvarno dovela do uverenja da Zvezda mora da ima veći broj domaćih igrača. To je toliko metastaziralo da ima ljudi sa foruma, koji inače imaju ok stavove, i koji pišu kako im smeta broj stranaca u klubu, a u medijima imaš izjavu  "košarkaškog radnika" posle finala KLS, ono lažno saopštenje za koje je dobar deo ljudi mislio da je pravo, upravo jer je na tom stanovištu, pa na kraju i Štimca sa svojim nebuloznim izjavama o ugroženim domaćim igračima i narušenom identitetu kluba. 

Najveća nebuloza je okolnost da je "košarkaški radnik" čiji klub nije od sezone 2017/18 nije proizveo nijednog novog domaćeg igrača, uspeo da ubedi svoje pristalice da je on borac za razvoj domaće košarke, umesto da se ta priča  "da skoro svi naši igrači razumeju kada svira 'Marš na Drinu" shvati kao ono što jeste, prikrivanje nekompetencije, nepotizma i vanterenske podobnosti pri selekciji.

Novo rukovodstvo je nastavilo sa istom pričom, nadajući se da su pare koje imaju dovoljne da privuku kvalitetnije domaće igrače, pa kad to nije prošlo sad je fazon daj šta daš.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Ja se stvarno nadam da gresim i da je sve propalo... kad sam pisao ovog gore nisam mislio na snimak taj sto je objavio...

Nadam se da ce neko relevantan da demantuje jer bi nam se tu zavrsile ozbiljne ambicije

Posted

Volim ja taj Jovketov džiberski nadrkani stav. Jeste ljaljan, ima tu  razno raznih priča oko njega i sve su manje više tačne. I jeste bio pravi floor general ali brate mili u leto gospodnje 2025. potpisivati Jovića...

Da se lupamo nogama u dupe ako ga ne preseku leđa kad se sagne da potpiše ugovor

• Like 10
  • Ha-ha 11
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Ja se stvarno nadam da gresim i da je sve propalo... kad sam pisao ovog gore nisam mislio na snimak taj sto je objavio...

Nadam se da ce neko relevantan da demantuje jer bi nam se tu zavrsile ozbiljne ambicije

Čekamo Markossa kojeg danima nema, verovatno on ima bolje info oko Jovića.

• Like 1
Posted

Samo da se iskreno zahvalim Filipu Čoviću što je završio svoju košarkašku karijeru. Hvala ti brate od srca, ta odluka tek sada dobija na težini. 

• Ha-ha 9
Posted
5 minutes ago, TB Told said:

Kampanja "košarkaškog radnika" je kod dela navijača stvarno dovela do uverenja da Zvezda mora da ima veći broj domaćih igrača. To je toliko metastaziralo da ima ljudi sa foruma, koji inače imaju ok stavove, i koji pišu kako im smeta broj stranaca u klubu, a u medijima imaš izjavu  "košarkaškog radnika" posle finala KLS, ono lažno saopštenje za koje je dobar deo ljudi mislio da je pravo, upravo jer je na tom stanovištu, pa na kraju i Štimca sa svojim nebuloznim izjavama o ugroženim domaćim igračima i narušenom identitetu kluba. 

Najveća nebuloza je okolnost da je "košarkaški radnik" čiji klub nije od sezone 2017/18 nije proizveo nijednog novog domaćeg igrača, uspeo da ubedi svoje pristalice da je on borac za razvoj domaće košarke, umesto da se ta priča  "da skoro svi naši igrači razumeju kada svira 'Marš na Drinu" shvati kao ono što jeste, prikrivanje nekompetencije, nepotizma i vanterenske podobnosti pri selekciji.

Novo rukovodstvo je nastavilo sa istom pričom, nadajući se da su pare koje imaju dovoljne da privuku kvalitetnije domaće igrače, pa kad to nije prošlo sad je fazon daj šta daš.

Ima i toga što ti kažeš, ali ima i do ovoga što sam napisao. Čovek je potpuni psihopata sa istorijom mešanja u izbor igračkog kadra, pa i menadžmenta. Pa koliko ovo leto na njegov mig je angažovan Tomić, pisao je Markos o tome.

Još jedna stvar koja ovde nije prokomentarisana, ako Rivero zaista u Zvezdi igra za platu u rangu Luke Mitrovića, kao što smo imali priliku da pročitamo, to znači ili da su Bagzi i Dozet bogovi pregovora ili je Čović za debelu finansijsku istragu, što će se nadam se uskoro desiti, kada zlo ode u ropotarnicu istorije. 

Posted
9 minutes ago, NMX said:

Da se lupamo nogama u dupe ako ga ne preseku leđa kad se sagne da potpiše ugovor

Hahahahahaha umalo se zapljunuh kafom 

• Ha-ha 6
Posted

Ne vredi, ako se ovo sa Jovićem ispostavi kao tačno (i dalje mislim da je u pitanjju budalastina pijanog maloumnika Jakovljevića), mi smo definitivno tim kome niko ne treba u sportskom sektoru. Moguće ni trener.

Imaš rekordne budžete. Imaš zagarantovanu EL 3 godine. I ti skarabudžiš ekipu van svih razumnih očekivanja.

Nama da neko kaže - evo neograničen budžet, imate pravo na jednog igrača (bilo kog) iz NBA ali na jednogodišnji ugovor, mi bi uzeli Halibartona koji će propustiti celu narednu sezonu.

• Like 5
Posted (edited)

Mislim da vam se Dame više uklapa u logiku sklapanja rostera. Mator, istrošen, povređen, ne igra odbranu... Kad već tražite mamojeba na poziciji 1-2 😂

Edited by DameTime
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, robespierre said:

Ima i toga što ti kažeš, ali ima i do ovoga što sam napisao. Čovek je potpuni psihopata sa istorijom mešanja u izbor igračkog kadra, pa i menadžmenta. Pa koliko ovo leto na njegov mig je angažovan Tomić, pisao je Markos o tome.

Još jedna stvar koja ovde nije prokomentarisana, ako Rivero zaista u Zvezdi igra za platu u rangu Luke Mitrovića, kao što smo imali priliku da pročitamo, to znači ili da su Bagzi i Dozet bogovi pregovora ili je Čović za debelu finansijsku istragu, što će se nadam se uskoro desiti, kada zlo ode u ropotarnicu istorije. 

Na sve to, Rivero će biti naš prvi i ubedljivo glavni centar makar u evroligi za tu platu, što znači da smo prethodnih godina mogli i bolje centre od Rivera dovoditi za sličnu ili malo veću platu..

Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Za mene je ovo uvredljiv upis. Ne treba meni nikakav kosarkaski radnik ili "kosarkaski radnik" da bih formirao stav o necemu. Za mene je ovaj klub mnogo vise od samog rezultata i trofeja. Najbitniji mi je identitet kluba koji smo uspeli da sacuvamo prethodnih 10 godina uprkos nekim novim pravilima i zakonima koji su zavladali u evropskoj kosarci a ticu se povecanog ulaganja i broja amerikanaca po klubovima. Uvek sam osecao ponos kada naletim na podatak da smo uz Zalgiris tim sa najvise domacih igraca i ne bih to menjao ni za jedan plej of u koji bi se potencijalno plasirali da su se prezimena nekih igraca umesto na "ić" zavrsavala na "on". To je nesto sto me vezuje za klub. I kada pogledamo bilo gde u svetu sporta uvek su navijaci privrzeniji domacim igracima, a price i debate o tome kako je bitno imati igrace koji osecaju klub i drze svlacionicu sigurno ne poticu ni od Covica ni od Stimca. Ja cu svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom u rosteru pokazati tako sto posle nekoliko godina necu obnoviti sezonsku ulaznicu, ali cu postovati svakoga ko hoce i svakoga ko ima drugacije misljenje i osecanja. 

• Like 1