Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Chaos Is Me said:

Još nakon ove utakmice je bilo jasno da mora biti naš kad tad

30 poena dade covek sve ispod samog kosa, nijedno zakucavanje.

• Like 1
Posted

Mislim da bi se pre 5 sezona lakse docekao dolazak Djoke Šalića na poziciji centra nego sada dolazak igraca koji belezi 10+ poena u Evroligi.

Takodje upuceniji govore da ce on biti bekap.

Stvarno da je neko pre 5 sezona ovo pricao, ne bi niko poverovao haha..

Secam se dolazak Landry Nnoka iz Albe kao prvog centra i vecina Zvezdaske javnosti je bila prezadovaljna tim transferom, sada za bekapa ne odgovara igrac sa 10+ poena i 4+ skoka..

• Like 8
Posted

Jednom recju, javasluk! Struke bez, sto bi se reklo. Iznova iz sezone u sezonu. Sto se centra tice koji od ovih x,y,z ce stititi obruc, koji id njih se razume u defanzivni skok? Navrt, nanos.  Blagi uzas sa primesama tihe jeze - to je nas prelazni rok.

• Like 1
Posted
20 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Ако је Риверо други, ко је први, Изунду или Жакуи Плавшић?

Bilomboj kad se vrati do tada jbg to je sto je 

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, zvezdale said:

Mislim da bi se pre 5 sezona lakse docekao dolazak Djoke Šalića na poziciji centra nego sada dolazak igraca koji belezi 10+ poena u Evroligi.

Takodje upuceniji govore da ce on biti bekap.

Stvarno da je neko pre 5 sezona ovo pricao, ne bi niko poverovao haha..

Secam se dolazak Landry Nnoka iz Albe kao prvog centra i vecina Zvezdaske javnosti je bila prezadovaljna tim transferom, sada za bekapa ne odgovara igrac sa 10+ poena i 4+ skoka..

Nnoko iz Alba sezone je za klasu bolji igrac od Rivera iz prethodne sezone, ali ne bih ocekivao da to primeti neko ko suvo izvlaci Riverove brojke.

Ima i do toga da su apetiti porasli, a zasto i da ne porastu kad para ocigledno ima, samo se trose kao da se neko zajebava

Edited by bosMan_jr
  • Like 1
Posted (edited)

Nebitno sad, ali kad se već pomenuo Noko, mislim da su njega povrede i zdravlje dosta koštale u karijeri. U nekom najboljem izdanju bio je to legitiman EL igrač za neku bek ap ulogu. On je kod nas praktično presjedio cijelu sezonu zbog zdravlja i onda je u finalu protiv Budućnosti izdominirao Vilija Rida koji je bio dobar centar, za Evrokup  i odličan centar. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 3
Posted
4 minutes ago, bosMan_jr said:

Nnoko iz Alba sezone je za klasu bolji igrac od Rivera iz prethodne sezone, ali ne bih ocekivao da to primeti neko ko suvo izvlaci Riverove brojke.

Ima i do toga da su apetiti porasli, a zasto i da ne porastu kad para ocigledno ima, samo se trose kao da se neko zajebava

Brojke kao poenta da ne mora da se place na igraca sa takvim brojkama u EL koji dolazi ja mesto BEKAP centra vec da mu se da sansa. Ovako slicno je bilo i za Bolomboja.

Brojke nisu bile u principu da je on npr bolji igrac of Moustaphe Falla koji ima slabije brojke ili XY igraca sa manjim brojkama.

Ali ne bih ocekivao da to skonta neko ko mraci na sve strane.

Posted
10 minutes ago, bosMan_jr said:

samo se trose kao da se neko zajebava

Ovo kako KKCZ troši pare je kao kad se MC Hammer obogatio od Can't Touch This, pa je to spiskao na privatni avion, 17 limuzina, 21 rasnog trkačkog konja, teniske terene, zlatom optočenu klozetsku šolju i bazen u obliku svojih šalvara.

• Like 1
  • Love 2
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Najavio sam da ne dolazi, niti da se razmisljalo o njemu.

Skrati nam muke da ne lupamo glavu i reci nam da li je to to sto se tice visokih? Da li smo opet preveslani od strane "strucnog" sektora?

• Like 4
Posted

Ako jurimo Lonnie Walkera, onda to znači da naši specijalci vide Cartera više na mestu PG. Ako je uopšte moguće tražiti bilo kakvu logiku u našem slaganju rostera osim "jako ime, mora da je dobar"

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
21 minutes ago, Nini3112 said:

Nece sigurno doci jos jedan centar,to nam je sto je.

Uz svo postovanje, nisi na listi... 😁😉

Msm ako imas neki izvor navedi ga da znamo sta je upitanju.

4 minutes ago, Delija96 said:

Skrati nam muke da ne lupamo glavu i reci nam da li je to to sto se tice visokih? Da li smo opet preveslani od strane "strucnog" sektora?

Rekao je decko do sada 100 puta da ako ne ostane Petrusev dolazi jos jedan centar, i da Rivero nema veze sa Petrusevim.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Delija96 said:

Markoss je u više navrata ovde ponovio da dolazak Rivera nema nikakvih dodirnih tačaka sa ostankom/odlaskom Petruševa.

Ja sam to razumeo da će sada svakako doći još jedan centar ako Filip ode.

p.s. Ja ne verujem u to i mislim da nema šanse, ali budemo videli. Vreme će samo pokazati

• Like 2
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Iako je vox92 uvek bio skeptičan što se tiče pojačanja, ne sećam se da je neki igrač ovako dočekan.

Kapiram da je to posledica vise opsteg rasula u smislu selekcije nego samog Rivera. Cinjenica da imamo 4 centra , i nemamo startera je master rad i za nase standarde. 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, zvezdale said:

Brojke kao poenta da ne mora da se place na igraca sa takvim brojkama u EL koji dolazi ja mesto BEKAP centra vec da mu se da sansa. Ovako slicno je bilo i za Bolomboja.

Brojke nisu bile u principu da je on npr bolji igrac of Moustaphe Falla koji ima slabije brojke ili XY igraca sa manjim brojkama.

Ali ne bih ocekivao da to skonta neko ko mraci na sve strane.

Ja uopste ne mracim na sve strane, da citas temu znao bi. Ovo je prvi potpis ovog leta koji jasno kritikujem, za svakog od dosadasnjih si mogao barem neku logiku da izvuces, makar na silu i navijacko slepilo, za Rivera ne mozes jer je on jednostavno sranje igrac koji nije jeftin, i tu ne pomaze ni kontekst ni teorije ni price da ce biti drugi centar. 

Cak i da si u pravu (a nisi), bice drugi centar? Ok opet los potez jer je sranje igrac, a uz to ne vidim kakva bahatost nas je u tom scenariju opila, pa cemo imati prvog centra, Rivera, Izundua, Plavsica i cekamo Bolomboja?! Pa ko to moze da plati alo? 
Zar nije logicno da, posto ne znas kada ce se i kakav Bolomboj vratiti, dovedes jednog top centra i jednu solidnu zamenu i tako guras sezonu, pa ako se vrati ovaj vrati se. Kakvo je ovo gomilanje besmisleno?

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Stefi88 said:

Uz svo postovanje, nisi na listi... 😁😉

Msm ako imas neki izvor navedi ga da znamo sta je upitanju.

Rekao je decko do sada 100 puta da ako ne ostane Petrusev dolazi jos jedan centar, i da Rivero nema veze sa Petrusevim.

Nisam ja insajder nikakav samo se vodim cistom logikom,necemo sigurno imati 5 centra.

• Like 6
Posted (edited)

Kako bih volio da gledam Vokera u nasem dresu,grk jedan pise da smo poslali bas jaku ponudu a i neko od upucenijih sa foruma je to jos ranije pominjao,u svakom slucaju obije ruke za njega..

Edited by avakss
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Nisam ja insajder nikakav samo se vodim cistom logikom,necemo sigurno imati 5 centra.

Napisao si da nece sigurno doci jos jedan centar.

To zvuci kao da imas informaciju cim na taj nacin napises, ali dobro...

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Za ove dve godine koliko je tu Sfero jasno mi je da covek ne voli da ima izgradjene uloge i mene ne cudi dovodjenje marginalaca

Koji problem da im podeli minute onom suludom rotacijom

Edit: nista mi se ovo ne svidja. Mozemo mi pricati o Covicu ali ovakav haos vise lici na fk koji sam prestao da pratim

Edited by srlepajce
  • Like 3
Posted (edited)
4 minutes ago, Nini3112 said:

Pa pazi, nista nije iskljuceno, moguce da je Drcela cuo na podkastu termin POINT CENTER i da sad, u deficitu dobrih resenja u Evropi na pleju, zeli da proba nesto novo.

Dozet ionako ne zna ko je koja pozicija tako da ga je podrzao

CMM Rivero Izundu

Canaan Carter Radosic

Kalinic Nwora Dobric Cvorovic

Moneke Davidovac

1/3 Bolomboja Plavsic Stevan Milosevic

Edited by bosMan_jr
  • Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ako jurimo Lonnie Walkera, onda to znači da naši specijalci vide Cartera više na mestu PG. Ako je uopšte moguće tražiti bilo kakvu logiku u našem slaganju rostera osim "jako ime, mora da je dobar"

Kompromisno rešenje koje bih i prihvatio. Luni je ozbiljna glava. Menja celu trenutnu perspektivu spoljne linije. Ozbiljan skorer i atleta. 

• Like 9