Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Meni nije problem ako je povucena prvobitna ponuda ako je bila vremenski orocena, a koja je ionako suluda. Oli bi platio da ga se resi, nema kupaca osim nas, ne vidim zasto bi se iskesirao tu milion. Stavio nas je na cekanje, jbg mozda se nama Bolomboj oporavlja brze ili imamo u rezervi neke dogovore ako ovaj ispali. Ako se kockas, nekad izgubis.

Filip je top3 ofanzivni centar ako ima usage kao kod nas, u drugim ozbiljnim ekipama dokazano nije ni blizu. Njemu su cak pale brojke znatno kad se Bolomboj vratio, pa nije bio jedina opcija. 

U odbrani ne da nije u top3 centara, nego nije u top15.

Posted
7 hours ago, Igor_ said:

Jedini klub na svetu sa ovim pricama smo mi.

Koja je mogucnost da igraci buse Radonju, Sasu, Duska pa sad i Sfera? 

Manimo se tih prica vise, sve su to alibi price namerno pustene da se skrene tema. 

Evo imamo cist primer kako igraci ne zele kod Duska da igraju.. 

Mislim da nije bilo ljeta ili sezone a da nije neke sage ili neceg slicnog ovom bilo oko nekog ili nekih igraca. Vazda bude neke drame al to valjda skapirah vremenom ljudi i vole, prati se, medijima donosi klikove, moze da se prica i spekulise u nedogled. Muka je sto to vremenom ljudima dosadi, al vazda ce biti novih nekih klinaca koji ce da se loze na to i da se "tradicija" nastavi.

Ne sumnjam da ce i ove sezone biti sastavljena dobra ekipa samo pitanje je kako ce to sve da "legne" i da se uklopi. Ima nekih sad naznaka kako bi mogla da se sezona zapocne, na koji nacin da se igra dok se ekipe ne prilagode vama a dotad se moze solidna zaliha pobjeda nakupiti, sa ili bez Petruseva. Ima i bice na trzistu sad nakon ljetnje lige dosta opcija da se popune ove rupe koje bi potencijalno mogli da na postojecu osnovu budu i bolje opcije nego Filip u kosarkaskom smislu, pored svih njegovih kvaliteta.

6 hours ago, Markoss said:

Razmisljalo se i o Milutinovu, ali navijaci nisu dali. Steta.

Meni se taj potez nije svidjao ni za Partizan koji je imao vecu rupu na centru i ne bi imao taj "problem" navijacki, prvenstveno jer je covjek u ovom dijelu karijere backup igrac koji ne treba da igra vise od 20 min. I kod jednih i kod drugih bi on bio starter sa mnogo vecim minutima, ulogom i workloadom koji on nikad nije mogao da izdrzi (tj njegovo tijelo) a da se ne povrijedi. A sigurno bi dobio mnogo vece pare nego sto bi mogao da opravda jer bi svako malo morao da pauzira ili zakucio neku povredu koja bi ga mucila citave sezone i tako kljakav igrao na nekih 70% mogucnosti, sto se ljudima na obje strane sigurno ne bi dopalo. Ovaj ostanak u Olimpijakosu je idealan potez za obje strane.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ništa se tu nije promenilo. Donta Hall nije dobar za startnog centra ni tad ni sad.

Nije kod nas planiran za startnog centra.

• Like 2
Posted
8 hours ago, Fromthecorner said:

Ljudi koji kazu da su im skoro pa isti isti novac 3,3 i 6 miliona su isti oni ljudi koji organizuju veselje kad im se plata poveća sa 110 na 120 hiljada dinara.

Ja bih radio i dodatni posao da imam priliku da radim u Zvezdi. Neke stvari su novac, neke su emocija. Ako imaš priliku da povežeš obe stvari onda živiš san. 

Problem je što je nekim ljudima novac i san i cilj i jedina želja. A zapravo novac je samo parče papira kojim kupuješ emocije.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, JPM said:

Pa takav karakter od igrača bi i voleo da uopšte ne mora da igra a da legnu pare.

NIkola Milutinov tačno nikad nije bio nekorektan, ne razumem navijače. A tek klub kojem navijači kroje ideologiju, to tek ne razumem.

Ajd' ideologiju, da je barem to. Ali, navijači (koji tačno i zasto samo neki?) da kroje tim? Retko vidjena lakrdija.

Posted
51 minutes ago, MrTwister said:

Ima i bice na trzistu sad nakon ljetnje lige dosta opcija da se popune ove rupe koje bi potencijalno mogli da na postojecu osnovu budu i bolje opcije nego Filip u kosarkaskom smislu, pored svih njegovih kvaliteta.

Pošto pratiš to tržište, da li bi mogao uz oprost moderacije 🙏 da napišeš koji red ko bi nam legao na PG i C, a da nam može biti dostupan?

56 minutes ago, MrTwister said:

Meni se taj potez nije svidjao ni za Partizan koji je imao vecu rupu na centru i ne bi imao taj "problem" navijacki, prvenstveno jer je covjek u ovom dijelu karijere backup igrac koji ne treba da igra vise od 20 min. I kod jednih i kod drugih bi on bio starter sa mnogo vecim minutima, ulogom i workloadom koji on nikad nije mogao da izdrzi (tj njegovo tijelo) a da se ne povrijedi. A sigurno bi dobio mnogo vece pare nego sto bi mogao da opravda jer bi svako malo morao da pauzira ili zakucio neku povredu koja bi ga mucila citave sezone i tako kljakav igrao na nekih 70% mogucnosti, sto se ljudima na obje strane sigurno ne bi dopalo. Ovaj ostanak u Olimpijakosu je idealan potez za obje strane.

Praštajte za off, ali ovo se dosta provlači i na kkp temi. Ili se debelo potcenjuje Tajrik ili smo svi kolektivno mnogo poleteli pa nakon ove sezone Džons nije siguran kao startni C.

Posted (edited)

Barcokas plaća pola milke odštete za Hola. 

Filipu ni nakon ovog poteza verovatno nije jasno da ako Oly ostane bez njegovog  miliončeta od bratije, crta mu se EL sezona sa domaćim terenom u Pioniru ili Sofiji.

Edited by Wingwalker
Posted
8 hours ago, Igor_ said:

Jedini klub na svetu sa ovim pricama smo mi.

Koja je mogucnost da igraci buse Radonju, Sasu, Duska pa sad i Sfera? 

Manimo se tih prica vise, sve su to alibi price namerno pustene da se skrene tema. 

Evo imamo cist primer kako igraci ne zele kod Duska da igraju.. 

Vrlo realna. Mi smo tim koji godinama tavori na samom dnu EL, a u isto vreme imamo domacu osnovu, koja  je tu manje vise godinama. Ti igraci imaju jaku osnovu i drze jedni drugima ledja. Jasno je da ako se zeli iskorak u EL, da se tim igracima mora znacajno smanjiti uloga u ekipi, a vrlo verovatno i mnogima od njih se zahvaliti na saradnji. Svaki pokusaj da se ti igraci limitiraju izaziva grcevitu reakciju ostalih iz te osnove, jer isti tako stite svoju poziciju. Dakle ovde nije pitanje da li igraci buse trenere ili ne, vec da li mi zelimo iskorak u EL ili ne. Ukoliko zelimo iskorak, moramo se resiti dosadasnje domace osnove, jer je jasno da sa njom nema iskoraka. Ako 10 godina nije dovoljno da naucimo tu lekciju onda nama nema spasa. Realno, od proslogodisnje domace osnove mesta u ekipi sa ambicijama moze da bude samo za Kalinica i Petruseva i eventualno Nedovica, pod uslovom da Kenan nije tu. Ostali nemaju kvalitet za Top 8 EL ekipu.

Obrni okreni stvar se moze uprostiti i reci da smo mi kao klub postali vremenom taoci domace osnove.

• Like 10
Posted

Dolaskom Zeljka Obradovica na klupu Partizana stvari u domacoj klupskoj kosarci su se promenile. Necu ulaziti u to zasto je to tako, ali mislim da se svi mozemo sloziti sa tim da je to cinjenica. Mnogo vise novca je u oba kluba, samim tim su i ambicije mnogo vece. Mi se nismo mnogo pomerili za to vreme. Pogledajmo nas sastav pre 5 godina i prosle godine i videcemo da je pola ekipe i dalje isto. Pritome smo toj osnovi pridodali, Teodosica od blizu 40 leta i upitnog Nedovica. Kad kazem upitnog mislim na to da njegov stil igre mnogo zavisi od fizikalija. Strahovito brz prvi korak, promene kretanja su stvari koje trose telo i jasno je da to nije igrac kao pre 5 godina. I dalje moze imati ulogu u ekipi, kao jedan od dva nosioca druge petorke ili u kombinaciji sa nekim igracima.

Zakljucak je da mi kao klub nismo dobro odgovorili na novonastalu situaciju sa dolaskom ZO. Kasni se u nekim stvarima i citava ova nazovimo negativna atmosfera je posledica kasnjenja. Licno mislim da je ovo sto se sad desava dobro po klub na duge staze. Problem je sto je sad mnogo velik rez potreban, pa to ne moze biti bezbolno. Ali odlaganje reza bi bilo otprilike kao i u zdravstvu, samo jos gora stvar i vodilo bi ka fatalnom.

• Like 4
Posted

Nešto je trulo u državi Danskoj.

Teodosić je trebao posle karijere da ostane u upravi, na kraju ništa od toga.

Nedovića produžili dve godine za 800k, sada hoće da ga se reše. 

Hteli da se reše Kenana, ništa od toga.

Zahvalilu se Braunu, ali rastanak nije bio najlepši, obrisao sve slike sa Zvezdom na insta.

Lazić ima ugovor na 420k i hoće da ga oteraju.

Ne znaju šta će sa Gidrom i Jagom.

Bolomboj- zbrka oko povrede.

Mitrovića isto teraju.

Saga oko Petruševa traje dva meseca.

Navijači imaju važnu ulogu u dovođenju igrača.

Sigurno sam nešto zaboravio ali nema veze. Najjače mi kada navijači skoče na trenera zbog loših rezultata a kroz klub prošlo preko 10 trenera u prethodnom periodu. Očigledan problem u upravi i u organizaciji kluba. Dok se ne rešimo nesposobnih ljudi u upravi, uspeh nećemo videti bez obzira na igrački kadar i trenera.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Pa evo u novoj sezoni ce od domacih igraca biti Kalinic kao prva/druga trojka, Dobric kao cetvrta trojka i Davidovac kao treca cetvorka. Ovi klinci Radoisic i Miljenovic nece ni biti u 12. A evo vecina ne nezadovoljna i takvim rosterom, sto znaci da je nama problem daleko veci od domacih igraca. Ali dobro, kada zavrsimo 15. u EL u novoj sezoni ne sumnjam da ce biti krivi Dobric i Davidovac.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, alokin said:

Zahvalilu se Braunu, ali rastanak nije bio najlepši, obrisao sve slike sa Zvezdom na insta.

Mitrovića isto teraju.

Sigurno sam nešto zaboravio ali nema veze. Najjače mi kada navijači skoče na trenera zbog loših rezultata a kroz klub prošlo preko 10 trenera u prethodnom periodu. Očigledan problem u upravi i u organizaciji kluba. Dok se ne rešimo nesposobnih ljudi u upravi, uspeh nećemo videti bez obzira na igrački kadar i trenera.

Druze, od sinoc kada si terao ljude da udju na Lukin lajv, potenciras te kvaziinformacije i cifre o kojima je on pricao polupijan. Jel shvatas da se ovde ljudi ne loze na Andjuse?

• Like 8
  • Love 1
Posted

Pustimo se sta pricaju rijaliti zvezde. 

Nedovic je pristao na nesto malo vise id 600k , nemam info dal je stvarno potpisao ili nisu potpisali. On nece igrati kod nas sledece sezone kako god da je. 

Lazic nema 420k , ima nesto manje od toga, ni on nece biti deo ekipe kako stvari stoje. 

• Like 2
Posted
45 minutes ago, Fromthecorner said:

Druze, od sinoc kada si terao ljude da udju na Lukin lajv, potenciras te kvaziinformacije i cifre o kojima je on pricao polupijan. Jel shvatas da se ovde ljudi ne loze na Andjuse?

Izvinjavam se svima koje sam "terao" da uđu na lajv.

Posted

verujem da ce na kraju otici Giedraitis kao i Jago...posto imaju ugovore sa nama vrlo je verovatno da cemo za bar nekog od njih placati deo plate i za sledecu sezonu...nema nikakvog smisla da Rokas ostane kada vec imamo popunjenu kvotu igraca na njegovoj poziciji...

sto se mene tice Rivero>Hol... Rivero moze biti odlican igrac uloge i ako je spreman da igra ogranicene minute i za to vreme ga mi pametno iskoristimo moze biti jako produktivan...jak je kao bik, snalazljiv ispod kosa, moze da zida...sasvim dovoljno...

• Like 1
Posted

Kako su meni ti podkasti odvratni i besmisleni.

Svaka cast onima koji imaju vremena i zeludac da svare to.

Jos kad hocu neki video da pustim za bratanicu, izleti mi Sarenac kako promovise Lidil🤮

Nekad sam stvarno gledao pojedine poznate licnosti drugim ocima, ovo novo vreme samo pokazuje kako su svi obicni klovnovi.

• Like 1
Posted
1 hour ago, alokin said:

Mitrovića isto teraju.

Ti smatraš da su odlazak Brauna, Mitrovića, Lazića i Nedovića loša stvar?

Zašto?