Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Jeremija123 said:

Ništa, daj onda Rivera, Izundua i Optimus Prajma.

Prošetaćemo se ligom.

Već ih imamo.

Edited by Bejn
  • Tuzno 1
Posted

Problem je sto ste zacrtali sebi u glavu ili Petrusev ili niko, ako nema Petruseva onda je Rivero prvi centar, jel stvarno verujete u to i ponavljate iznova?

Posted
Just now, Stefi88 said:

Problem je sto ste zacrtali sebi u glavu ili Petrusev ili niko, ako nema Petruseva onda je Rivero prvi centar, jel stvarno verujete u to i ponavljate iznova?

Iskreno, bez sarkazma, ja verujem da je veoma moguće da tako krenemo u sezonu..

• Like 3
Posted

Meni deluje ko da ce Petrusev ipak ostati s obzirom da nema kud, al da ce mu za kaznu smanjiti platu posto je ispao nezreo. Realno, tesko da smo u situaciji da biramo bilo sta bolje

• Like 1
Posted
5 minutes ago, The_Big_S said:

Samo što su velike šanse da taj Rivero bude 1. centar. 
U tome je problem

Ma nema šanse nisu baš toliko izgubili kompas, ja iskreno u to neću poverovati do prve utakmice 

• Like 2
Posted

Al kako dobro popunišmo ove najnebitnije pozicije 3 i 4,nije ni čudo što prvo dovodimo 2-3 opcije pa onda prvu,koju doduše na kraju i ne dovedemo, nego ova druga ili treća iznenada postane prva

Posted
Just now, vladi said:

Meni deluje ko da ce Petrusev ipak ostati s obzirom da nema kud, al da ce mu za kaznu smanjiti platu posto je ispao nezreo

Tek to je fenomenalna opcija. 

Da imaš u timu igrača i inače upitne motivisanosti - sada dodatno motivisanog manjom platom jer smo mu ga uterali.

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted

E sad stati pa gledati sta rade nasi strucnjaci kad su ih sve moguce opcije ispalile, kad krene panicno preplacivanje raznih skartova.. Cirkus kolorado

Posted

Posle ovoga što je Markos napisao najgora opcija bi bila da Petrušev ipak ostane, a obe strane nezadovoljne.

Koncepcijski, taj odlazak ne mora da bude nužno loša stvar.

Moneke i Petrušev su igrači kojima treba dosta minuta da bi izvukli max, a prilično su nekompatibilni. Obojici treba lopta u rukama, inače ne doprinose. Obojica imaju lošu šutersku sezonu iza sebe.

A da imaš startnu četvorku i startnu peticu (sa očekivanih 25+min) takvih karakteristika - previše je za uklopiti i većim maherima od Sferopulosa.

Mislim da nijedan EL klub nema dva visoka startera (pritom i dva najskuplja igrača) kojima je neophodno da igraju sa loptom.

• Like 10
Posted

Al' ste vredni danas 🍿🍿🍿

E moj filipe....decko u glavi nema vise od 14 godina. Sad pocinje tramaturgija...samo da se ne udje u panic mod i potpise bilo sta. Iskreno ne bi znao koga bi mi mogli da dovedemo za prvog centra,pleja i beka

Posted
5 minutes ago, NMX said:

Da imaš u timu igrača i inače upitne motivisanosti - sada dodatno motivisanog manjom platom jer smo mu ga uterali.

Ne kljucno manjom, manjom u smislu sto je prvobitno nudjeno. I ta manja je veca od prve sledece konkurentske ponude drugog kluba posto mislim da ne moze nigde da ima ulogu i platu ko kod nas trenutno... Znamo svi da ono sto mu je Zvezda prvobitno nudila je bio overpay, a svojim ponasanjem je sam sebe ukanalio

• Like 1
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Baš ovako nešto htedoh da napišem.

Sad će Drčela da uči Filipa pameti, pa će za uzvrat da dobije igrača koji jedva čeka prvu priliku da ga on nama ućera.

Znači ili da se kaže, doviđenja prijatno, ne zanimaš nas više i sve najbolje u daljoj karijeri, ili okej, nisi ispao fer, ali ti opraštamo jer smo džeci, samo nemoj da se ponovi.

Ove igrice i sitničarenje će se završiti sletanjem sa puta kad naiđe prva krivina.

• Like 8
Posted (edited)

Dobro, svako ima pravo na svoj izbor i posledice istog...

Bar ga nismo mnogo cekali, nije se razvlacilo do polovine Avgusta lupam, ovako i dalje ima vremena dovesti kvalitetnu startnu peticu.

Edited by Stefi88
  • Like 2
Posted

Citav utisak koji Petrusev ostavlja govorom tela, stilom igre, ponasanjem, gestikulacijama mi je uvek bio los. I u prvom mandatu i sad u drugom. I gle cuda jedine dve sezone u poslednjih X da nismo uzeli bar dva trofeja je bilo sa njim u timu. Pre dve godine ono izivljavanje igraca Partizana protiv njega u svakom smislu na sta on ostaje bez odgovora sa sve onom promasenom otvorenom trojkom koja nas potencijalno vraca u zivot u game 5. U drugom mandatu ovo na kraju gde ga pod kosem razbijaju Kamenjasi i Miletici je tek sramota, dok mocni Koprivica protiv tih rivala ima dabl-dabl. Jednostavno njegov vajb je los i ja sam siguran da bi nama prosla sezona bila uspesnija da smo umesto njega imali dva puta manje talentovanog centra, ali koji je borben i postuje saigrace. Jeste to hrabra izjava sa moje strane s obzirom da je decko imao i neke partije sa 30 poena, ali siguran sam da bi te poene nekako i nadoknadili, dok bol izmedju prepona i unosenje nervoze u ekipu tesko mozemo da prezivimo, pogotovo od strane igraca koji u jednom momentu postaje glavna zvezda tima. I od prve utakmice u nasem dresu ove sezone u Kaunasu se videlo sta nas ceka kada je Smajli pogadjao preko, pored i ispod njega, dok se on cese po glavi i gleda. 

Sto je najgore njegov odlazak moze ispasti dobra stvar s obzirom da su pametnjakovici dogovorili Rivera. Mi sa njima dvojicom u tandemu nismo ozbiljna ekipa, iako bi oni verujem svaki mec donosili kombinovano 20+ poena iz reketa, ali na primeru Bolomboja smo videli koliko znaci imati atletski mocnog igraca u reketu. Moramo sada takvog da nadjemo kako znamo i umemo, nemam pojma sta je ostalo na trzistu ali neka nadju. Pricalo se kako dajemo 3m Vasi, 2m Filipi, pa onda jbg mora biti novca i za jednog dobrog centra. Mada poznavajuci njih ne bi me cudilo da nikoga ni ne dovedu nego da krpe sa ovim sto imamo i cekaju Bolomboja da se oporavi.

Najjace od svega je sto mi potencijalno vec imamo sklopljen roster a da toga nismo ni svesni:

Kodi, Yago, Miljenovic

Karter, Kenan

Kalinic, Nwora, Dobric

Moneke, Semi, Deda

Rivero, Izundu, Plavsic

I na sve ovo imamo jos igraca pod ugovorom poput Lazica, Rokasa i nisam siguran za Mitrovica, plus Bolomboj. 

• Like 7
Posted

Petrusev se zaigrao, ne postoji tim u Evropi koji ce mu dati vise od 1.7m +1m otkupa Oliju. Tri milke za jednosmernog hirovitog igraca, oce to.

Moguce je da su nasi dobili dobre signale o oporavku Bolomboja pa su sad tvrdji u pregovaranju sa Filipom, sto potpuno podrzavam. Filip maksimalno vredi 1.2-1.5m, bez otkupa Oliju.

Za te pare dovesti ukoliko je moguce Thaisa ili slican kvalitet i zatvaraj radnju.

• Like 5
Posted
1 hour ago, TB Told said:

Zato što su po svaku cenu hteli da održe priču o domaćoj osnovi, pa se smatralo da Nedović može da bar bude pristojna rezerva, za razliku od Lazića, Mitrovića i Teodosića koji nisu planirani za sledeću sezonu. 

Minijature Flečera Megija i Spartak su im očigledno promenili mišljenje. 

Dakle Nedović je igrao u Zvezdi 34 meseca i uprava kluba mu ponudila ugovor na 2god i 800k. Za 34 meseca su se uverili da on vredi te pare. Onda za samo mesec dana su ipak promenili mišljenje i sad hoće da ga oteraju zbog dve utakmice. Ili je uprava glupava i nesposobna ili je u pitanju deljenje para a vrlo verovatno i jedno i drugo.

P.S. da ne pomisli neko da branim Nedovića, mislim da treba da ide ali uprava me ostavila bez teksta.

• Ha-ha 1
Posted
31 minutes ago, Sector said:

Pare koje su nuđene Filipu su bile samo za Filipa. 

Moraćemo da se zadovoljimo kubanskim ždralom. 

Mi smo Vasi nudili koliko? 3,5 miliona godišnje kako su neki prenosili i Petruševu 1,7-2 miliona.

To je ukupno 5-5,5.

Niko na ovom svetu me ne može ubediti da ćemo te pare dati sad za druga 2 igrača

Posted
1 hour ago, Čočo said:

Gw-D66-Rr-XEAAGXQf.jpg

Najjača slika u univerzumu. 😅

Предраг Гојковић Цуне - Јањичар мп3 у позадини

• Ha-ha 5
Posted
29 minutes ago, Smrtokapa said:

Baš ovako nešto htedoh da napišem.

Sad će Drčela da uči Filipa pameti, pa će za uzvrat da dobije igrača koji jedva čeka prvu priliku da ga on nama ućera.

Znači ili da se kaže, doviđenja prijatno, ne zanimaš nas više i sve najbolje u daljoj karijeri, ili okej, nisi ispao fer, ali ti opraštamo jer smo džeci, samo nemoj da se ponovi.

Ove igrice i sitničarenje će se završiti sletanjem sa puta kad naiđe prva krivina.

Pa on bi ionako igrao preko one stvari kod nas kao i svugde do sada u karijeri, nakon sto su mu propale sve druge opcije (nerealne). Ni ova kod nas nije realna finansijski nego smo mi zapeli ko volovi.

Barem ustedeti lovu a i pokazati stav.

• Like 2